Cum să te înțelegi cu un bărbat din zodia Fecioară. Ce nu știai despre acești nativi

Cum să te înțelegi cu un bărbat din zodia Fecioară. Ce nu știai despre acești nativi

Atunci când un bărbat Fecioară se îndrăgostește, se va întreba dacă este îndrăgostit cu adevărat, tot timpul. Fiind un semn mutabil, ar putea să pretindă iubirea și să descopere că nu era chiar sentimentul de dragoste, în doar câteva săptămâni. Poate fi foarte dificil de însoțit, pentru că emoțiile sale sunt la fel de nesigure ca la orice semn zodiacal mutabil, dar cu elementul Pământ din care face parte semnul său, este cumva strict în așteptările sale. Chiar dacă este destul de loial prietenilor săi, când vine vorba de căutarea iubirii vieții sale, rareori rezistă într-o relație de iubire, până când întâlnește pe cineva care îi poate oferi mereu perfecțiunea pe care o caută sau până când renunță la acea iubire perfectă.

În funcție de ceea ce cauți, Fecioara poate fi un bărbat foarte satisfăcător în compania căruia să fii sau unul foarte enervant. Este dedicat partenerului său, dar este guvernat de Mercur și acest lucru duce la un fel de dublă personalitate în care nu se poate avea întotdeauna încredere. Poate fi destul de superficial când vine vorba de apropiere emoțională și intimitate, dar este suficient de inteligent pentru a nu renunța la partenerul de care este îndrăgostit. Îi place rutina și are nevoie de niște alegeri sănătoase în viața lui, fie că este conștient sau nu de acest lucru, iar acest lucru îl poate face să fie exigent într-o relație. Trăiește dependent de valorile tradiționale și i-ar plăcea foarte mult dacă cineva ar avea grijă de el în timp ce el are grijă de lume.

Cum este bărbatul născut în zodia Fecioară

Are nevoie să aibă o busolă morală cu adevărat strictă și puternică pentru a fi apreciat. Îi pasă profund de justiție și va acționa în consecință. Ca semn de Pământ, este mereu în căutarea plăcerii fizice sau merge la alte extreme negându-se oricărui hedonism din cauza religiei sale sau a unui sistem de credințe. Dacă găsește prea multe defecte la partenerul său, va căuta, fără îndoială, un altul. Chiar și cei mai loiali Fecioare au această nevoie și ei înșiși au probleme de încredere ca o reflectare a propriului comportament. Dacă încetează să mai aibă încredere în tine, deși nu i-ai dat niciun motiv să o facă, fii atentă, căci s-ar putea să fie el însuși necinstit.

Acesta este un bărbat care are o singură misiune în viață – să repare ceva. Până când nu o va face, nu îi va fi ușor să se relaxeze, să zâmbească, să danseze și să fie atât de fericit pe cât ți-ai putea dori să fie. El este serios pentru că are niște detalii serioase la care trebuie să se angajeze și, dacă nu găsește o modalitate de a-și folosi mintea în mod constructiv la locul de muncă, s-ar putea să te înnebunească analizându-ți fiecare cuvânt. Lasă-l să aibă acele lucruri deja folosite și repară totul în casă. Mâinile lui trebuie să fie folosite în mod corespunzător sau îți va spune totul despre proasta folosire a ta. Fecioara este un semn menit să repare tot ce a fost stricat și în timp ce te enervează el, gândește-te dacă nu cumva ai fost tu însăți aleasă să fii reparată.

Este dedicat, inteligent și capabil, mereu gata să facă mișcările necesare pentru a face mai mulți bani sau un mediu mai bun pentru cei din jurul său. Se va sacrifica cu plăcere pentru fericirea celor pe care îi iubește. Cu toate acestea, dragostea lui pentru partenerul său va dura adesea mult mai puțin decât ai anticipa și nu este atât de fiabil sau demn de încredere cum sunt de obicei semnele de Pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.