Cum SĂRUȚI în funcție de ZODIE

Nu e nimic ce astrele nu pot prezice! Dacă ai aflat deja care sunt zodiile care formează cele mai bune cupluri, trebuie să știi și cum sărută fiecare zodie. Vei fi surprins să afli ce legătură puternică este între semnele zodiacale și tehnicle de sărut.

Iată cum sărută cele 12 zodii:

Berbec

Despre berbeci se spune că sunt cei mai energici și puternici  și îndrăzneți. De aceea sunt printre zodiile cu cel mai senzual sărut. Prin sărutul lor, berbecii știu cu siguranță cum să aprindă dorința din partenerii lor.

Taur

Taurii sunt cei ce preferă sărutările romantice și senzuale. Nu se grăbesc și sunt considerați a fi parteneri loiali ce pun tot sufletul în relația lor.

FOLLOW ME

Gemeni

Un sărut cu un nativ din zodia Gemeni este foarte sexy și cald. Gemenii creează cadrul perfect pentru sărut și sunt atenți la gesturi și detalii.

Rac

Persoane foarte afectuoase, sărutul oferit de un Rac este tandru și cald. Nu se grăbesc niciodată, pentru că sărutul este pentru ei o puternică manifestare de afecțiune.

Leu

Leii sunt printre cele mai senzuale zodii. Sărutul acestora poate să fie agresiv și puternic, dar și foarte romantic. Îndrăzneți și neconformiști, pun foarte multă pasiune într-un sărut.

Fecioară

Sărutările celor aflați în zodia Fecioară sunt vibrante. Deși sărutul lor ar putea să pară unul subtil și timid, este plin de patos.

Balanţă

Semn al iubirii și al comunicării, un sărut cu nativii din zodia Balanță este incitant și pasional.

Scorpion

Zodie care guvernează casa sexualității, Scorpionul sărută cu patus, agresiv și debordând de energie sexuală. Sărutul unui scorpion te va duce în al nouălea cer și îți va rămâne în minte pentru totdeauna.

Săgetător

Săgetătorii sărută în mod spontan și devastator. Pentru că sunt extravaganți și libertini, sunt plini de surprize și profită de orice ocazie ca să fure un sărut. De aceea, partenerii lor nu se plictisesc niciodată în preajma lor.

Capricorn

Capricornul este o zoidie care-și calculează fiecare mișcare și se aplică același lucru și în cazul sărutului. Deși începutul este mai greu, atunci când sărută, sărută cu toată inima, rafinat și sexi.

Vărsător

Sărutul unui Vărsător poate fi uimitor. Nativii acestei zodii creează suspans înainte de sărut și urăsc să închidă ochii.

Peşti

Despre cei din zodia Pești se spune că se află într-o continuă stare de reverie. Săruturile lor transmit o senzație foarte profundă și intimă. Pentru că sunt extrem de romantici, preferă sărutările lungi însoțite de mângâieri.

Citește și: 12 GREȘELI pe care le faci când SĂRUȚI

Cu toții așteptăm cu mare nerăbdare primul sărut de la persoana care ne face să avem fluturi în stomac. Sărutul e cu siguranță foarte palpitant prima oară. Un singur sărut îți poate forma sau strica relația. E cel mai intim act care te poate duce la nivelul următor. Deși este o abilitate cât se poate de naturală, există câteva greșeli pe care le fac oamenii ce pot ruina tot farmecul acestuia. Aceste greșeli sunt destul de comune, dar odată ce le cunoști le poți evita ușor.

Iată despre ce e vorba:

1. Respirație urât mirositoare

Caută să ai mereu gumă de mestecat sau bomboane mentolate la tine!

2. Mișcările prea rapide

Nu folosi prea multă forță în timpul sărutului. Nu te grăbi și bucură-te de fiecare moment.

3. Prea multă limbă

Dacă limba ta se mișcă prea mult, nu e de bine. Ia-o ușor.

4. Prea multă salivă

Nu va fi fericită să aiba saliva ta în exces pe față și pe gât. Ai grijă.

5. Începi prea repede să o pipăi

Nu te grăbi prea tare spre nivelul următor, dacă nu vrei să fii întors din drum.

6. Folosești prea puțin limba

Dacă partenerul își folosește limba și tu nu, deloc, situația va fi ciudată. Vino în ajutorul ei.

7. Nu ești relaxat

Nu-ți face și partenerul să fie încordat. Încearcă să fii mai relaxat.

8. Ai grijă la dinți

Nu e distractiv să vă ciocniți dinții. Aveți grijă!

9. Nu există suficientă variație

Încercați diverse tipuri de sărut, altfel va deveni plictisitor.

10. Buze crăpate

Înainte de sărut, dă-ți cu niște balsam de buze.

11. Închide ochii!

Nu-ți ține ochii larg deschiși când săruți pe cineva.

12. Vă sărutați prea devreme

Dacă grăbești lucrurile, s-ar putea ca primul sărut să fie stânjenitor. Caută momentul potrivit.

Citește și: Cum să îți salvezi RELAȚIA: 5 lucruri pe care să le faci înainte să vă CULCAȚI

E nevoie de mult efort dacă vrei ca o relație să reziste în timp, fiindcă nu e ușor să ai o legătură frumoasă cu partenerul pentru mai multă vreme. Vă veți confrunta mereu cu obstacole și probleme pe care trebuie să le depășiți fără să vă distanțați unul de celălalt.

Relațiile trebuie să fie îngrijite de parcă ar fi niște flori – frecvent, puțin câte puțin -, ca să nu ajungi în punctul în care încep să se destrame.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți salvezi relația – în fiecare seară:

1. Discutați deschis

Multe cupluri greșesc mergând la culcare fără să discute despre lucrurile care îi supără și care îi nemulțumesc. Acest obicei îți macină relația în timp, așa că încercați să discutați pe un ton calm și cald. Nu căutați să dați vina unul pe celălalt, ci încercați să găsiți soluții.

2. Lasă tehnologia deoparte

Poate că ești foarte bună prietenă cu Internetul, dar acesta nu ar trebui să intervină între tine și partener. Pentru cel puțin o jumătate de oră înainte de culcare, nu mai folosi laptopul, televizorul sau telefonul. Veți avea astfel timp să vorbiți cu adevărat, privindu-vă în ochi. Acest lucru va duce la crearea unei conexiuni special între voi.

3. Sărutați-vă

Sărutul este un gest foarte intim care te poate ajuta să-ți salvezi relația, deoarece elimină foarte repede stresul și supărarea. Focul pasiunii nu trebuie să se stingă dacă sunteți împreună de mult timp. Fie că faceți dragoste sau nu, sărutați-vă timp de câteva minute seara, înainte de culcare, acordând atenție fiecărei senzații, fiecărei mișcări.

4. Mângâiați-vă și alintați-vă

Pentru a-ți salva relația nu ai nevoie de studii de specialitate. Ar trebui să fie evident că atingerile fizice fac minuni pentru un cuplu. Când mergeți la culcare uitați de orice ceartă și luați-vă în brațe, alintați-vă și spuneți-vă cuvinte frumoase. Veți avea o relație frumoasă dacă transformați aceste gesturi într-un ritual.

5. Faceți-vă declarații de dragoste

Sigur că e ceva special atunci când spui „te iubesc!” pentru prima dată, dar ar trebui să spui aceste vorbe destul de des. Fii atentă la toate lucrurile care îți plac la partenerul tău și nu te sfii să-I faci frecvent complimente. Și el ar trebui să facă același lucru.

De asemenea, încercați să aveți o relație bazată pe încredere, care este esențială:

1. Recunoaște-ți greșelile

Greșeli – toată lumea le face, dar puțini le recunosc. Dacă obiectivul tău e să faci pe cineva să aibă încredere în tine, a recunoaște că ai greșit nu e ceva optional.

2. Ține-te de cuvânt

Cineva care e consecvent și de nădejde câștigă mai repede încrederea oamenilor. Dacă faci o promisiune, ține-te de cuvânt.

3. Acordă încredere

Angajamentul și încrederea sunt chestiuni reciproce. Ai văzut filmul Meet the Parents? Personajul lui Robert Deniro (Jack Burns) îi spune lui Greg (Ben Stiller): „eu nu îți ascund nimic și tu nu îmi ascunzi nimic – așa stau lucrurile”. Așa e și cu încrederea.

4. Ascultă cu atenție

Atenția implică observarea fără judecată. Oamenii pe care îi consideri de încredere sunt probabil dispuși să te asculte oricând. Asta e ceva rar în ziua de azi.

5. Arată interes

Demonstrarea interesului construiește relațiile și întărește încrederea, fiind esențială pentru dezvoltarea și menținerea unnui raport. Arăți că ești interesat fiind curios și punând întrebări sincere.

Citește și: 8 „GREȘELI” care fac o RELAȚIE mai puternică și mai FERICITĂ

Există o mulțime de stereotipuri și idei greșite despre care ar trebui să fie atitudinea „potrivită” într-o relație armonioasă. Iată câteva lucruri despre care se crede că dăunează unei relații, dar care, de fapt, o întăresc:

1. Conflicte

Atunci când într-o relație apare un conflict, acesta ar trebui să fie tratat într-un mod onest. Dacă ții totul în tine, nu va exista nicio șansă să schimbi ceva. Cearta ajută la elliberarea furiei și îți permite să vorbești despre lucrurile care te nemulțumesc. E important însă să respecți regulile unui conflict psihologic – respectă-l pe celălalt și înțelege că acel conflict e local și finit.

2. Flirtul

Flirtul te ajută să reaprinzi atracția sexuală din cuplu. Flirtând, ne simțim fără griji și atractivi și ni se îmbunătățesc dispoziția și stima de sine. E important să aduci toată această energie pozitivă în relație. Cum să ai grijă să nu depășești linia invizibilă? Simplu – dacă crezi că ce spui sau faci l-ar putea răni pe celălalt, atunci ai depășit limitele.

3. Egoismul sănătos

Ca să ai o relație sănătoasă, e important să poți avea grijă de tine, să-ți aperi dorințele și să setezi niște limite, să ai un spațiu personal și pasiuni în afara relației. Altfel, invevitabil se vor acumula neplăceri, resentimente, iar relația nu vă va mai lăsa să respirați.

4. Suportarea situațiilor dificile

Toate cuplurile trec prin crize – fără excepție. Acestea sunt descrise în toate textele clasice de psihologie. Prin urmare, e important să suportați momentele dificile, conflictele, nemulțumirile și să nu vă gândiți la despărțire de prima dată.

5. Distanța din relație

Dacă sunteți împreună peste tot, mereu, ca niște siamezi, atunci, invevitabil, relația va slăbi, iar dorința sexuală va dispărea. Vor apărea, în loc, plictiseala, rutina, sațietatea. Toți psihologii și sexologii spun că ar trebui să mai stați și separat. Chiar și dacă nu vă veți vedea câteva ore, reîntâlnirea va fi voioasă.

6. Tăcerea

Adevărul gol goluț nu e bun mereu – altfel, nu am mai avea prieteni, nu am mai avea relații armonioase și nimeni nu ar putea conta pe noi. Nu e nevoie să spui lucruri precum „mama mea crede că ești o gazdă rea” sau ”da, ești mult mai slabă după sarcină”. Dacă îți pasă de partener/ă, e necesar să încerci să îți îndulcești cuvintele – sau să taci.

7. A-ți apăra interesele

7-4673718

Dacă suntem bombardați cu pasiunile celuilalt sau ne forțăm să ne adaptăm la interesele celuilalt, atunci va trebui să renunțăm la individualitatea noastră și se vor acumula nervi și resentimente, care vor izbucni la primul conflict. Orice sacrificiu de sine – sau șantaj emoțional – otrăvește relația.

8. Sufocarea

Anticipează-i dorințele și arată-i bunătate și blândețe. Totuși, ai grijă să nu fii enervantă – bărbații nu vor mame, iar femeile nu vor tați, ci parteneri egali. În plus, și sensualitatea poate să dispară, deoarece vei fi perceput/ă ca un părinte.

Citește și: 7 imagini AMUZANTE care arată ce REGULI poți încălca pentru o RELAȚIE FERICITĂ

Când ne căsătorim, primim multe sfaturi despre cum să avem o viață de familie fericită – ce să facem, cum și când și ce nu ar trebui să facem. Dar nu ar fi o idee bună să le ignori și să nu mai analizezi foarte mult totul?

Iatăniște „legi” pe care ar trebuisă le încalci:

1. Nu-ți minți niciodată partenerul


Probabil nici cei care îți dau acest sfat nu îl urmează mereu. Adevărul e că toată lumea minte. Minciună e și atunci când lași niște lucruri nespuse. Vei putea evita niște momente neplăcute dacă lași niște detalii care ar putea supăra pe dinafară.

2. Fii o femeie slabă, astfel încât bărbatul să pară puternic


Riști să te comporți infantil dacă vrei să pari din când în când „slabă”. Amintește-ți că ești egala partenerului, nu te transforma într-un copil capricios.

3. Nu folosi sexul ca modalitate de împăcare


Ați putea sta supărați mult timp pentru un lucru mărunt, așa că mai bine împăcați-vă într-un mod care vă place. Nu vă prefaceți că nu funcționează!

4. Petreceți timpul liber împreună


Dacă vreți să luați o pauză, atunci luați. Sigur că e important să petreceți timp împreună, dar ar trebui să faceți asta numai când vă doriți cu adevărat. Contează calitatea, nu cantitatea.

5. Găsiți o activitate pe care s-o puteți face împreună


Nu e nimic mai rău decât să-ți forțezi partenerul să-ți împărtășească interesele. Dacă lui nu-i place să meargă la teatru sau la expoziții, iar pe tine nu te interesează deloc sportul, atunci amândoi ar trebui să vă vedeți de ceea ce vă place separat. Astfel veți aduce emoții pozitive în casă.

6. Nu vă certați pentru lucrurile mărunte


Nu trebuie să treci toate lucrurile mărunte sub tăcere, fiindcă la un moment dat vei exploda, iar conflictul ar putea fi mult mai serios. Spune imediat ce te nemulțumește.

7. Copiii sunt pe primul loc


Sigur că părinții ar trebui să fie alături de copiii lor, să-i îngrijească și să-i protejze cât de mult pot. Nu ar trebui să uiți de tine și de partener când aveți copii, însă. Ar trebui să aveți o seară pe săptămână – sau cel puțin pe lună – numai pentru voi doi.

Citește și: 10 GREȘELI pe care le fac CUPLURILE la ÎNCEPUTUL relației

Divorțurile și despărțirile sunt mult mai numeroase azi decât relațiile fericite, iar căsnicia își pierde credibilitatea în fața tinerilor. Nici consilierea de cuplu nu prea ajută. Multora li se pare că lumea s-a terminat după o despărțire, iar alții intră într-o relație nouă, dar sunt pregătiți să se despartă.

Iată câteva dintre greșelile pe care cuplurile tinere le fac, stricându-și astfel relația.

1. Te aștepți ca partenerul să se schimbe

Nimeni nu e perfect, iar a te aștepta ca partenerul tău să se schimbe conform preferințelor tale e primul pas spre o relație încordată. Acceptă-ți partenerul așa cum e, dacă nu au vreun obicei nesănătos de care ar trebui să scape.

2. Nu respectă diferențele dintre voi doi

Un om nu seamănă cu altul și e normal să fiți diferiți. E important să respectați aceste diferențe și să nu le lăsați să vă tragă relația în jos.

3. Permiteți unei a treia persoane să intervină

E greșit să lași părinții, socrii sau chiar prietenii să se bage în relația voastră. Nici nu știi dacă vă vor rezolva problemele sau dacă doar vă vor face altele noi.

4. Țineți ranchiună

Ranchiuna doar vă va înrăutăți relația. Uită și nu mai căra bagaj inutil.

5. Discutați / vă certați ca să câștigați

Oamenii se ceartă adesea ca să-și impună punctul de vedere. Discutați și vedeți cum puteți rezolva problema.

6. Nu-ți accepți greșelile

De multe ori, egoismul te împiedică să-ți recunoști greșelile. Nimeni nu a murit însă cerându-și scuze. Nu-ți lăsa egoismul să câștige în fața iubirii.

7. Lipsa comunicării

Comunicarea e cheia unei relații fericite. Dacă lăsați tăcerea să triumfe, relația va avea sigur de suferit.

8. Păreri diferite despre familie

E posibil ca unul să vrea copii mai repede decât celălalt. Nu grăbiți lucrurile și decideți de comun accord. Vă va influența viețile amândurora, până la urmă.

9. Nu vă faceți timp unul pentru celălalt

Relația ta e prioritară, așa că acordă-i în fiecare zi timpul de care are nevoie ca să crească și să înflorească.

10. Neglijezi nevoile fizice și emoționale ale partenerului

E important să înțelegi că în lumea de azi nimeni nu e de de înlocuit, iar dacă tu nu îi îndeplinești nevoile, atunci va căuta pe altcineva care să îl satisfacă, iar asta va distruge relația.

Iubirea este un sentiment complicat și nimeni nu îi poate da o definiție exactă, pentru că fiecare o simte în felul lui.

Nu poți să planifici pe cine să iubești sau când să te îndrăgostești. Dragostea apare pur și simplu și evoluează în diferite forme. Este bine să te simți confortabil atunci când ești cu partenerul tău, însă dacă se instalează comoditatea și rutina în relația voastră, iubirea dispare încetul cu încetul.

Dacă nu ești sigură de ce simți pentru partenerul tău, iată o listă cu 10 lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți evaluezi relația:

1. Eviți să spui ceea ce crezi pentru că simți că nu mai are rost
Cu toții avem nevoi importante în relații. Unele dintre cele mai importante sunt cele de conectare, de validare, apreciere, dragoste, sex și afecțiune. Atunci când aceste nevoi sunt luate în râs sau ignorate, frustarea produsă de neîmpliniri îți umbrește toate gândurle. În cazul în care încercările tale de a vorbi despre despre nevoile tale sfârșesc prin certuri, acuzații ori promisiuni goale, nu vei face decât să devii și mai neîncrezător.

2. Eziți când vorbești despre viitor
Să împărtășești planurile de viitor cu partenerul tău de viață este o necesitate absolută dacă te vezi petrecându-ți toată viața alături de el. Este extrem de important pentru relația voastră dacă vorbiți despre căsătorie, vacanță sau chiar copii. Acestea sunt lucruri care îți ajută relația să crească, iar în momentul în care te oprești din a-ți mai facie planuri, ar trebui să te întrebi de ce se întâmplă asta.

3. Momentele de tandrețe sunt din ce în ce ma rare
Îmbrățisările sunt foarte importante în relație; acestea semnifică afecțiunea unuia față de celălalt. Sigur, după 3 ani de relație nu mai vorbim despre a sta îmbrățișați ore în șir pe canapea, ci despre îmbrățișările de noapte bună sau de diminețile în care te trezești stând cu capul de pieptul lui.

4. Relațiile intime devin doar sex
Fiecare relație are nevoie de intimitate, care merge mână în mână cu sexul. Cu toate acestea, atunci când intimitatea dispare și rămâne doar sexul, este momentul în care îți dai seama că nu mai există iubire în cuplu. Nicio relație nu poate supraviețui doar pe bază de sex. În curând nevoile tale fizice vor fi satisfăcute, dar îți vei da sema că ți le-ai neglijat pe cele emoționale.

5. Discuțiile importante devin din ce în ce mai puține
Majoritatea femeilor au nevoie să fie auzite și să stie ce cred partenerii lor. Dacă ați încetat să aveți conversații reale, este timpul să reevaluezi acet aspect înainte să fie prea târziu.

6. Critica este frecventă
Primul semn că o personă nu se mai simte bine în acea relație este faptul că începe să critice din ce în ce mai mult. Femeile au tendința să fac mai des asta decât bărbații. Este important să recunoști dacă faci acest lucru și să îți dai seama de ce îl faci. Poartă o discuție serioasă cu partenerul tău și vezi dacă lucruile pot fi rezolvate.

7. Gesturile de afecțiune te incomodează
Atunci când ești îndragostită ai nevoie de multă atenție din partea partenerului tău. Dar când simți că nu mai ai nevoie de asta sau că te derajează gesturile facute de partener, trebuie să iți dai seama de ce se întâmpla asta.

8. Nu simți că ar trebui să repari lucrurile
Acest lucru poate însemna sfârșitul relației tale. Poate ai oferit prea multe șanse sau ai fost rănită de prea multe ori sau, pur și simplu, nu mai ești îndrăgostită. Oricare ar fi motivele, lipsa dorințe de a repara lucrurile, poate pune capăt relației.

9. Petrecerea timpului impreună ți se pare o corvoadă
Nu mă refer la cazurile în care petreceți 24/ 7- acest lucru sufocă pe oricine. Însă dacă nu te simți în stare să petreci o perioadă îndelungată de timp cu partenerul tău, trebuie să te întrebi de ce se întâmplă asta. În momentul când statul împreună devine o corvoadă înseamnă că aveți o problemă.

10. Visezi la o viață diferită
Dacă visezi la o viață diferită care nu îți implică partenerul, înseamnă că știi deja că relația voastră nu mai are nicio șansă. Cuplurile care își doresc să fie împreună gasesc o cale să își intersecteze planurile de viitor.

Orice greșeală din relațiile trecute poate fi o lecție pentru cele viitoare. Cheia este să fii sinceră cu tine în ceea ce privește relația pe care o ai și discută si cu partenerul. Fii sinceră cu el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.