Cum se poartă zodiile când iubesc

Cum se poartă zodiile când iubesc

♈ BERBEC

Sunt foarte tandri… Berbecul este unul dintre semnele pasionale din zodiac.

♉ TAUR

Faptul că îi place să încerce lucruri noi te va surprinde! Are o stare de spirit veselă și te face să te îndrăgostești iremediabil!

♊ GEMENI

Nu te vei plictisi cu un nativ din Gemeni, îți stimulează inteligența, iar dacă vrei un partener care să fie creativ cu tine, asta e zodia potrivită!

Citește și: Horoscop iubire luna aprilie – 3 zodii se îndrăgostesc, dar două se vor despărți

♋ RAC

Dragoste și romantism – așa se definește viața intimă a Racilor. De asemenea, sunt foarte jucăuși când se îndrăgostesc.

♌ LEU

Leii întotdeauna vor să aibă o relație serioasă și caută oameni speciali!

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARA

Fecioarele sunt persoane extrem de pasionale. Dacă jumătatea ta este născută în zodia Fecioară, ești cea mai norocoasă persoană. Sunt oameni calzi și tandri și preferă relațiile de lungă durată.

♎ BALANȚĂ

Preferă să pună persoanele iubite pe un piedestal, să simtă că sunt apreciate.

♏ SCORPION

Sunt persoane foarte sexy. Emană încredere în sine și asta îi face să fie atrăgători. Se implică profund în relație și cer loialitate. În plus, fac tot posibilul să provoace dependență!

♐ SĂGETĂTOR

Săgetătorii nu prea reușesc să-și exprime afecțiunea sau sentimentele, dar pot fi alături de persoana iubită atunci când trebuie!

♑ CAPRICORN

Nu permit oamenilor să se apropie, dar dacă le-ai furat inima, Capricornii sunt parteneri de lungă durată, devotați și pe care te poți baza!

♒ VĂRSĂTOR

Nativul din Vărsător este un partener versatil. Vor să ofere plăcere și să-și facă partenerul să se simtă confortabil. Oamenii care sunt născuți sub acest semn zodiacal se implică total în relație!

♓ PEȘTI

Peștii sunt amanți pasionali, nu se îndrăgostesc ușor, dar când o fac, sunt cei mai buni iubiți din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.