Horoscop iubire luna aprilie – 3 zodii se îndrăgostesc, dar două se vor despărți

Horoscop iubire luna aprilie - 3 zodii se îndrăgostesc, dar două se vor despărți

Luna aprilie aduce primăvara afară și iubirea în suflet. Mai multe zodii vor renaște precum natura, se vor îndrăgosti, vor iubi pasional și se vor simți ca în al nouălea cer. Există și zodii care vor suferi. Vezi în continuare previziunile complete pentru toată luna aprilie!

Horoscop aprilie – dragoste

♈ BERBEC

Te gândești să faci o schimbare în situația ta de viață în această lună, Berbec, ceea ce ar putea însemna să te muți cu un partener. Asigură-te doar că rămâi conectat la nevoile tale. Cu toții am fost nevoiți să facem sacrificii în timpul COȘMARULUI, dar este în regulă să te aperi și să mergi după ceea ce îți dorești. Poți fi autoritar uneori, așa că amintește-ți doar să folosești abilități de comunicare eficiente.

♉ TAUR

Ești unul dintre cele mai harnice semne zodiacale, dar ești plătit cât meriți? Aprilie te ajută să îți ceri valoarea, atât la locul de muncă, cât și în relațiile personale. Ferește-te să rămâi în relații după data scadentă, deoarece uneori confunzi loialitatea cu dragostea. Nu vă fie teamă să ieșiți din carapacea voastră în această lună. Este sezonul tău, până la urmă!

♊ GEMENI

Ești fluturele social al zodiacului și îți place să flirtezi și să te menții ușor. Deci, de ce aprilie te face să simți toate sentimentele? Pentru mulți dintre noi, pandemia ne-a schimbat prioritățile. Nu vă faceți griji, le puteți avea pe toate. Trebuie doar să găsești cuvintele pentru a te exprima cum trebuie și să ceri ceea ce ai nevoie.

♋ RAC

Aprilie aduce noi începuturi interesante, Rac, cum ar fi apelul profesional sau e-mailul pe care îl așteptai. Dacă ești în căutarea mai multor bani, Luna plină în Scorpion de la sfârșitul lunii este momentul perfect pentru a încerca magia sau pentru a manifesta abundența în orice mod funcționează pentru tine.

♌ LEU

Da, de obicei ai dreptate, Leule, și îți expui punctul de vedere în timp ce arăți fabulos. Dar asta nu înseamnă că opiniile tale nu pot evolua, nu se pot schimba și nu pot crește odată cu tine. În această lună, fii deschisă să înveți de la alții. Dacă poți face asta, pregătește-te, pentru că viața ta socială va fi un deliciu. Vei cunoaște oameni noi și cool și chiar vei primi vești profesionale din belșug.

FOLLOW ME

♍ FECIOARA

Există atât de multe moduri de a iubi, dragă Fecioară, iar aprilie îți cere să îți extinzi sfera de acțiune. Dacă te-ai gândit să-ți explorezi orientarea sau genul sau să încerci un nou format de relație, aceasta este luna în care să te lansezi în această călătorie. Lucrurile ar putea deveni puțin emoționale, dar nu uita, este în regulă să îți arăți sentimentele!

♎ BALANȚĂ

Fiind semnul echilibrului, ești cel mai fericit atunci când viața ta amoroasă este stabilă, iar luna aprilie îți aduce exact acest lucru. Da, iubirea îți vine în cale, dar cu viața personală în ordine, ești gata să te concentrezi și pe carieră. Este timpul să faci rost de bani, Balanță…

♏ SCORPION

Poți fi cam intens, Scorpionule. În această lună, întreabă-te: Ai cu adevărat un motiv pentru a fi paranoic sau doar cauți probleme? Când Pluton, una dintre planetele care te guvernează, va intra în retrogradare, vei fi împins să renunți la lucruri de care nu trebuie să te îngrijorezi. Aprilie aduce, de asemenea, moliciune și intimitate, ceea ce te ajută în această călătorie.

Vezi și: Horoscopul lunii aprilie 2021. Va fi o lună surprinzătoare!

♐ SĂGETĂTOR

Orgoliul tău poate sta în calea vulnerabilității, Săgetătorule, și ai putea fi mai deschis. Aprilie îți cere să-ți lași prietenii și iubiții să intre în joc și, în schimb, îți promite o mare răsplată. Planetele sunt aici pentru a te ajuta să rămâi în topul grijii de sine, astfel încât să te poți bucura de toată abundența care vine spre tine.

♑ CAPRICORN

Tot ce trebuie să faci este să fii un pic mai expresivă cu afecțiunea ta. La fel ca mulți dintre noi, ai fost despărțită de prieteni din cauza pandemiei, dar această lună aduce o șansă de a recupera în sfârșit.

♒ VĂRSĂTOR

Exploatează-ți latura de vrăjitoare și aranjează-ți casa cu un ritual de curățenie de primăvară, Vărsătorule. Natura ta distantă te poate face misterios și dezirabil pentru unii, dar trebuie să știi totuși să comunici eficient. La sfârșitul lunii, Pluto retrograd îți cere să găsești acest echilibru.

♓ PEȘTI

Meriți romantism! Toată lumea pare să știe asta, mai puțin tu! Aprilie îți cere să renunți la nesiguranțele care te împiedică să le ai pe toate. Și apropo de a avea totul, luna se deschide cu binecuvântări financiare cu un mic ajutor din partea mesagerului Mercur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.