Cum stau zodiile cu iubirea în 2019

Berbec

Viața senimentală ar trebui să te intereseze mai mult în acest an. Astfel că există probabilitatea să întâlnești pe cineva cu care să te potrivești la țanc. Poate fi un Leu sau un Săgetător, dar ferește-te de un Taur. Nativii aflați deja într-o relație se află în același ritm de ceva timp. Vă trebuie o schimbare.

Taur

Este un subiect destul de important pentru tine. Dacă ești într-o relație sau căsătorit, lucrurile nu merg extraordinar și poate va apărea cineva neprevăzut.Fecioara și Capricornul sunt două zodii care se potrivesc foarte bine cu tine în această perioadă.

Gemeni

Leu, Vărsătorul sau Berbecul te pot face să ieși din punctul în care te-ai blocat. Ai parte de o cumpănă sentimentală în care nu știi ce și cum să faci. Acest hop îți asigură stabilitate emoțională și relațională.

FOLLOW ME

Rac

Cum norocul nu te ocolește niciodată, de data asta îți aduce mai multă liniște pe plan sentimental. Un Scorpion sau un nativ Pești îți poate aduce acea aventură romantică după care tot suspini de ceva timp.

Leu

Nu te dai înapoi de la nimic, mai ales de la o relație făcută de pe o zi pe alta. Simți nevoia să fii liber, să fii tu însuți și să te bucuri de iubirea pe care un Berbec sau un Săgetător ți-o poate oferi.

Fecioară

Este anul în care iei toate deciziile radicale din viața ta, principala fiind la capitolul iubire.Nativii Taur și Capricorn sunt cel mai aproape de sufletul tău.

Balanță

Perioada propice pentru tine să te destinzi și să te ocupi și de viața ta sentimentală. Nativii Vărsător și Gemeni sunt cei car edetsind atmosfera și te fac să te relaxezi puțin înainte de a lua o decizie.

Scorpion

Și în acest an ai atracție foarte mare la posibili parteneri. Însă, încă trebuie să înveți să comunici mai mult. Altfel riști să-ți lași relația să se ducă de râpă. Racul este o varianță destul de bună, ca și Peștii.

Săgetător

Ai parte și de zile bune, și de zile proaste. Tânjești după zilele în care puteai să faci ce vrei, cu cine vrei, oricând vrei. Odată ce te-ai căsătorit, trebuie să înveți să fii mai responsabil. Nativii singuri sunt atrași de nativul perfecționist Fecioară.

Capricorn

Nu este perioada în care să ai nevoie să te implici foarte serios într-o relație, dar cum faci, cum nu faci că fix asta faci. Cei care îți fac bine ar fi Taurul sau Balanța, chiar dacă te împing spre câteva relații serioase pe care nu le aveai în plan.

Vărsător

Începutul verii apare promițător pentru tine pentru că exista posibilitatea să-ți găsești acel partener cu care să te potrivești de minune. Poate fi un Leu sau o Balanță, dar în nici un caz un Taur.

Pești

Cu Racul ai cea mai bună compatibilitate în acest an pentru că ai nevoie de un partener exact la fel ca tine.Romantic și meru ascultător, Racul este dispus să-ți ofere o relație cu nu ai mai visat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.