Dacă faci unul din aceste 6 lucruri, nu vei mai vedea niciun păianjen în casa ta!

Mulți oameni sunt speriați de păianjeni sau alte insecte, mai ales dacă stau la curte și văd astfel de insecte des. Există multe spray-uri în comerț care alungă insectele, dar nu numai că eficiența lor este limitată, ci sunt și pline cu chimicale.

Din fericire, există metode naturale de a alunga și de a scăpa de fobia de păianjeni.

Citricele – este cunoscut faptul că păianjenii urăsc lămâile și alte citrice. Folosește coajă pentru a freca locurile unde apăr păianjenii de obicei.

Cedru – pune conuri de cedru în dulapuri, șifonier sau grădină pentru a alunga păianjenii. Poți folosi umerașe de cedru pentru a preveni apariția păianjenilor în hainele tale.

Oțet – este cunoscut faptul că ține păianjenii, țânțarii și furnicile departe. Amestecă oțet cu apă în proporții de 1:2 și pune soluția într-o sticlă cu spray.

Ulei esențial de mentă – păianjenii urăsc menta. Adaugă 8 picături de ulei esențial de mentă în puțin detergent de vase, pune lichidul într-o sticlă cu spray și adaugă apă.  Agită sticla înainte de folosire.

FOLLOW ME

Castane – păianjenii pot fi ținuți la distanță cu ajutorul castanelor, nucilor, sau alte nuci de copac. Un anumit compus chimic din mirosul castanelor îi deranjează.

Păstraza curățenia – pentru a preveni aparita acestor musafiri nepoftiți, păstrează casa curată. Nu uita să cureți și grădină. Îndepărtează bețele, frunzele și alte obiecte nefolositoare.

via desanatate.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.