Diferența dintre femeile pe care le vrea pentru o NOAPTE și cea cu care vrea să stea o VIAȚĂ

Fiecare bărbat are gusturi diferite atunci când vine vorba de femeile pe care le consideră atractive. Fie că e vorba de trăsături, caracter sau aspectul fizic, fiecare bărbat are gusturile lui. Mai ales când vine vorba de femeia pe care o vrei alături de tine pentru tot restul vieții, știi exact ce vrei!

Indiferent de dferențele ce intervin în gusturile bărbațiilor, scriitorul Paul Hudson crede că există o calitate pe care trebuie să o aibă orice femeie pe care un bărbat ar vrea să o ia de soție.

„Recunosc: de ceva timp nu mai țin minte numărul fetelor cu care m-am întâlnit, m-am culcat sau de care m-ma îndrăgostit. Nu văd nimic rău în a petrece momente frumoase alături de cineva, descoperindu-ți propria capacitate de a iubi. Dar, într-o zi, toată treaba asta devine un nonsens.

Cândva, fiind într-o relație, m-am îndoit că femeia de alături e omul vieții mele. Atunci am decis că am nevoie de timp ca să înțeleg asta. Ieșeam la întâlniri, mergeam la petreceri și intram în contact cu diferite tipuri de femei. Regret? Uneori da. Nu regret că m-am întâlnit cu aceste fete. Regret că aveam impresia că de asta am nevoie.  Atunci primeam plăcere.  Am luat rolul amorezatului de 20 de ani. Și totul era perfect.

Relațiile ideale erau atât de aproape, dar nu aveam curajul să le încep. Ambii nu eram pregătiți pentru așa ceva. Ne-am găsit, dar nu ne-am maturizat suficient ca să fim împreună. Posibil mulți s-au regăsit în povestea mea. Aceste momente au devenit pentr mine o adevărată lecție. Și după toate astea am înțeles un lucru important: între femeile cu care ne întâlnim și femeia cu care ne căsătorim este diferență. Nu este chimia, nu este atracția fizică, un job bun sau convingerile comune. Iar majoritatea oamenilor asta și cred drept bază a unor relații de succes. Da, asta este important, dar numai la început. Pentru ca o relație să dureze, trebuie ceva mai mult. Femeia cu care mă căsătoresc trebuie să știe să nu meargă împotriva propriilor convingeri și să privească lucrurile din punct de vedere obiectiv. S-ar părea că asta nu este atât de important, dar nu este așa. E foarte important.

Problema multor oameni e că sunt convinși că ei au dreptate. Dar noi toți greșim. Și de multe ori ceea în ce credem e propria noastră părere. Atunci când ești singur, asta nu e așa de important. Dar într-o relație totul e diferit. Aici nu găsești o părere, ci două. Și de multe ori aceste păreri sunt diferite. Ne certăm, ne contazicem, spunem ceea ce nu ar trebui să spunem și într-un final ne despărțim. Viitoarea mea soție trebuie să înțeleagă această dificultate. Caut o femeie înțeleaptă care știe că lumea nu e doar în alb și negru . Atunci când întâlnești o femeie care poate să vadă realitatea și limitele ei, să știi: cu ea ai toate șansele la o relație bună și de lungă durată.”

FOLLOW ME

via brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.