Eclipsa de Lună 2021 din 19 noiembrie: Aceste semne zodiacale vor fi cele mai afectate

În general, Luna guvernează eul nostru emoțional. Dacă lunile noi denotă noi începuturi, luna plină face, în esență, contrariul. Luna plină luminoasă este adesea asociată cu claritatea și închiderea, și pentru că strălucește la maxim în această fază, energia și emoțiile tale sunt probabil la fel de mari. De asemenea, te poți gândi la lumina strălucitoare a lunii și din punct de vedere simbolic; ea este aici pentru a face lumină asupra unor informații necunoscute anterior și pentru a-ți oferi o privire mai clară asupra anumitor situații, oferindu-ți cunoștințele de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Cele mai afectate zodii de Eclipsă

Taur (20 aprilie – 20 mai): Luna Plină din 19 noiembrie și eclipsa de Lună vă cheamă să vă lepădați de trecut pentru a face loc unui nou și puternic sentiment de sine

Luna și eclipsa lunară se află în semnul tău, Taur, așa că știi că acest eveniment lunar va fi unul important. Dacă în ultimele luni te-ai simțit nelalocul tău, respiră adânc și află că, probabil, ajungi la punctul culminant al unei transformări masive a identității legate de modul în care te vezi pe tine însuți, de modul în care interacționezi cu ceilalți, de obiectivele pe care vrei să le atingi și de ceea ce prețuiești. S-ar putea ca următoarele câteva luni să te simți încă puțin șovăielnic – ești cam încăpățânat când vine vorba de schimbare – dar asta doar pentru că ești în sfârșit pregătit să te scuturi de tiparele de gândire și de vechile identități care îți blocau cel mai puternic sine. Folosește această lună plină și eclipsa de Lună ca pe un moment în care să te gândești bine la ceea ce te face să te simți încrezător și să elimini ceea ce te face să te simți mai puțin.

Leu (23 iulie-22 august): Luna Plină și eclipsa lunară din 19 noiembrie te împing să preiei controlul asupra identității tale profesionale și să obții recunoașterea pe care o meriți

Având în vedere cât de mult muncești, Leu, meriți niște laude pentru orele lungi pe care le depui și pentru ideile câștigătoare pe care le aduci la masă. Și este posibil ca eclipsa de Lună și Luna plină din 19 noiembrie să îți pună în lumină viața profesională, încurajându-te să îți faci un bilanț al ambițiilor tale și al situației tale profesionale actuale. Simți că te afli pe cea mai satisfăcătoare cale profesională? Simțiți că munca dvs. este apreciată? Simțiți că situația dvs. profesională actuală vă evidențiază și vă hrănește punctele forte? Dacă da, s-ar putea să fiți în pragul unei descoperiri majore. Dacă nu, acest eveniment lunar te-ar putea împinge într-o direcție cu totul neașteptată, punând capăt unui ciclu de muncă prin care te-ai chinuit o vreme și aducându-te pe o nouă cale care permite mai bine să strălucească lumina, obiectivele și realizările tale.

FOLLOW ME

Scorpion (23 oct. – 21 nov.): Luna Plină din 19 noiembrie și eclipsa de Lună și eclipsa de Lună sunt momente prielnice pentru a pune capăt relațiilor care te secătuiesc și a face loc celor care te împlinesc

Universul nu a terminat încă cu tine, Scorpionule. Cu Luna Plină din 19 noiembrie și eclipsa de Lună din 19 noiembrie în Taur, a șaptea ta casă a parteneriatelor, cosmosul îți cere să îți îndrepți atenția către relațiile tale romantice, platonice și de afaceri, toate domeniile asupra cărora te-ai concentrat din punct de vedere cosmic de câteva luni. Este timpul să iei ceea ce ai cules din aceste relații – ce simt oamenii față de tine și cum te fac să te simți față de tine însuți – și să te pregătești să mergi mai departe în consecință. Asta înseamnă că este posibil să experimentezi unele schimbări bruște sau chiar desființări, în jurul relațiilor care nu te fac să te simți susținut sau inspirat. Asta este cu siguranță solicitant din punct de vedere emoțional, dar aceste potențiale încheieri sunt, în cele din urmă, bune pentru tine. Consolează-te cu ideea că îți protejezi bunăstarea emoțională, că îți prioritizezi nevoile și că deschizi ușa pentru relații noi, mai satisfăcătoare, care te fac să te simți de neoprit.

Vărsător (20 ian. – 18 feb.): Luna Plină și eclipsa lunară din 19 noiembrie ar putea dezgropa niște nesiguranțe incomode la care trebuie să renunți

Vărsătorule, așteaptă-te ca eclipsa lunară și luna plină din 2021 noiembrie să agite lucrurile în a patra ta casă a familiei și a casei, făcându-te să te simți extrem de emoțional, sensibil sau sentimental. S-ar putea ca o problemă de familie neașteptată să se pună în discuție, cerându-ți să iei o decizie importantă și rapidă și să iei atenția necesară de la alte domenii ale vieții tale. Indiferent despre ce este vorba, această situație ar putea să scoată la suprafață unele emoții și amintiri dificile din copilărie și să te facă să te simți nesigur sau instabil. Această eclipsă de Lună Plină și de Lună este o bună ocazie de a sta cu aceste emoții inconfortabile, astfel încât să înțelegi mai bine de unde vin. Odată ce știi asta, vei avea intuiția și încrederea de care ai nevoie pentru a le lăsa să plece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.