Evenimente astrologice din luna Septembrie 2022 care ne vor influența viața

Evenimente astrologice din luna Septembrie 2022 care ne vor influența viața

Bine ați venit în septembrie, bebeluși stele. Această lună aduce sezonul Balanței, începutul toamnei și un Mercur retrograd. În primul rând, vineri, 4 septembrie, Venus, planeta care guvernează dragostea, frumusețea și banii, intră în perfecționista Fecioară. Acest lucru ne vede străduindu-ne să fim cei mai buni în cadrul relațiilor noastre romantice, iar pentru unele aventuri de vară, ar putea însemna că parteneriatul devine mai serios, pe măsură ce începe sezonul manșetelor. Este, de asemenea, scuza perfectă pentru a începe să ne jucăm cu look-urile de toamnă pentru păr și machiaj.

Mercur retrograd începe vineri, 9 septembrie. Știi ce ai de făcut. Verificați de două ori e-mailurile pentru greșeli de scriere, așteptați-vă la incidente de comunicare și întârzieri de călătorie și evitați ca vreun fost să alunece înapoi în DM-urile dvs. Pentru că acest Mercur retrograd începe în Balanță, semnul relațiilor și al parteneriatelor, ai o grijă deosebită să eviți neînțelegerile în materie de dragoste. Întregul weekend are potențialul de a fi dezordonat, deoarece a doua zi, sâmbătă, 10 septembrie, aduce o lună plină în visătorii Pești. Citește horoscopul semnului tău solar pentru a vedea cum te afectează în mod direct această lunare, dar în general, lunile pline pot provoca drame, așa că, dacă vrei să mergi la sigur, stai liniștit în acest weekend și recuperează-te cu odihnă.

Joi, 22 septembrie, aduce începutul sezonului Balanței. Balanța este guvernată de iubitul Venus, ceea ce face ca aceasta să fie o perioadă romantică a anului. Balanța este, de asemenea, semnul justiției și al echilibrului, așa cum este simbolizat de balanță. Este perfect logic ca această dată, joi, 22 septembrie, să fie și echinocțiul de toamnă, o zi în care orele de lumină și de întuneric sunt egale, semnificând începutul toamnei. Găsirea echilibrului devine, de asemenea, o temă în acest anotimp, în special găsirea celui mai bun echilibru între viața profesională și cea privată, deoarece vibrația întoarcerii la școală face ca zilele noastre să pară mai aglomerate.

Dacă sunteți în căutarea unei date pentru a începe să vă ajustați programul, Luna nouă în Balanță, orientată spre dreptate, de duminică, 25 septembrie, nu ar putea fi mai ideală. Lunile noi marchează momente pentru noi începuturi și începuturi, așa că este o zi excelentă pentru a începe un obiectiv sau chiar pentru a începe un nou hobby. Din fericire, atunci când planeta iubitoare Venus intră în semnul său natal, Balanța, joi, 29 septembrie, comunicarea curge mai ușor în relațiile romantice, chiar dacă Mercur este încă retrograd. Vezi ce ți-a rezervat luna septembrie citind horoscopul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.