Evenimente astrologice în luna august – la ce trebuie să fii atent

Evenimente astrologice în luna august - la ce trebuie să fii atent

Începutul acestei luni duce la o Lună Nouă intensă în Leu pe 8 august. Această Lună Nouă te încurajează să te exprimi mai profund și să te folosești de creativitatea ta, precum și de pofta ta de viață.

Cu toate acestea, această Lună Nouă se află, de asemenea, în mijlocul unui pătrat în T intens cu inhibitorul Saturn și imprevizibilul Uranus. Este posibil să simțiți presiunea fie de a vă elibera de restricții, fie de a continua să susțineți tradițiile pe care le-ați cunoscut dintotdeauna. Ce decizie vei lua? Pentru că ceva trebuie să cedeze!

Până pe 9 august, viața ta amoroasă va fi pusă la încercare. Pe măsură ce romanticul Venus se opune imaginativului Neptun, ar putea fi dificil să-ți vezi relațiile așa cum sunt ele cu adevărat, spre deosebire de cum vrei să le vezi. Asigură-te că te concentrezi asupra faptelor, altfel vei ajunge să te îndrăgostești de ideea de ceva în loc de adevărul care stă chiar în fața ta.

Energia lunii va începe să se schimbe până pe 11 august. Pe măsură ce inteligentul Mercur intră în analiticul și organizat Fecioară, inteligența ta ar putea exploda. Să-ți faci treaba și să rămâi concentrat pe obiectivele tale este exact ceea ce înseamnă Mercur în Fecioară. Iar când Venus intră în armonioasă și romantică Balanță pe 16 august, se va iniția o perioadă de frumusețe și grație. Venus domină Balanța și adoră să fie în Balanță, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a ieși la câteva întâlniri dacă ești singur. Dacă ești luat, înviorează-ți relația cu ceva distracție de flirt!

Până pe 18 august, va apărea un moment puternic, când Mercur și agresivul Marte își vor uni forțele. Acest lucru ar putea crește dorința ta de a scoate ceva important din piept și te-ar putea ajuta să îți impui punctul de vedere. Cu toate acestea, s-ar putea să vă simțiți puțin impulsivă cu cuvintele, așa că comunicați cu grijă. Pe măsură ce Soarele se opune expansivului Jupiter, pe 19 august, v-ați putea simți mai mare decât viața, ca și cum ați putea face orice și ați putea fi orice doriți să fiți. Această energie este incredibil de aventuroasă, așa că explorați după cum vă dorește inima!

Horoscop bani august 2021 – ce zodii au succes pe plan financiar

FOLLOW ME

Sfârșitul sezonului Leului va culmina cu o a doua lună plină în excentricul și orientatul spre comunitate Vărsător, pe 22 august, pentru că te-ai aștepta la ceva mai puțin de la sezonul Leului decât nu una, ci DOUĂ luni pline? Aceasta vă va încuraja să vă îmbrățișați viziunea pentru un viitor care funcționează pentru toată lumea. Înmulțiți-vă puterea lucrând cu persoane cu aceleași idei pentru a da viață inovației!

Când Soarele intră în Fecioară, practic, cu picioarele pe pământ și orientat spre detalii, schimbarea energetică te va încuraja să te concentrezi pe bunăstarea ta fizică și mentală, prioritizând organizarea și rutina mai presus de toate. Pe măsură ce Venus formează un trigon cu robustul Saturn pe 23 august, următorul sezon îți va aduce stabilitate și loialitate în relațiile tale. Renunță la haos și îmbrățișează liniștea sufletească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.