Evenimente astrologice în luna iulie – vezi exact datele la care să fii atent

Evenimente astrologice în luna iulie - vezi exact datele la care să fii atent

2 iulie 2022: Mercur, planeta noastră a minții și a comunicării, se leagă de Saturn, ceea ce ne va ajuta să ne concentrăm și să ne focalizăm… în cea mai mare parte. Mesagerul nostru cosmic este, de asemenea, prins într-o perdea de fum din partea lui Neptun, planeta înșelăciunii, așa că așteptați-vă la unele vibrații bune astăzi și la unele vibrații al naibii de confuze, de asemenea.

5 iulie 2022: Puternicul Marte, planeta pasiunii și a impulsului, intră astăzi în Taur pentru a rămâne până pe 20 august 2022. Acest lucru ne va ajuta să găsim puterea, perseverența și concentrarea pentru a construi pe termen lung, indiferent de modul în care dorim să folosim energia. Mercur mental înoată și el astăzi în Rac, asigurându-se că mințile și comunicările noastre vor fi colorate de emoțiile și intuiția noastră. Mercur se leagă, de asemenea, de Marte, ceea ce ne va face să ne simțim optimiști, picanți și plini de energie.

9 iulie 2022: Pe măsură ce Mercur și Jupiter discută astăzi, vă veți simți mai mare decât viața și euforic! Cu toate acestea, fii prudent să nu fii prea optimist sau lăudăros. Acest lucru i-ar putea lăsa pe ceilalți neimpresionați de tine.

Îmbrățișați-o pe doamna noroc și fiți martori la miracole când „îngerul păzitor” Jupiter intră în Berbec!

10 iulie 2022: Pregătește-te pentru surprize și schimbări entuziasmante care se vor prezenta astăzi. Pe măsură ce Soarele îl sărută pe Uranus, vă veți simți pervers, inovator și creativ. Încercați să vă condimentați rutina și să faceți ceva distractiv!

13 iulie 2022: Sosește Luna Cerbului! Aceasta este, de asemenea, o lună plină în Capricorn. Vom fi concentrați pe ambițiile noastre, pe moșteniri și pe creșterea profesională. Aceasta este o lunare deosebit de pozitivă, deoarece Venus se va lega superb de Saturn. Acest lucru ne asigură că promisiunile făcute acum ar putea dura pentru totdeauna, în afaceri sau în dragoste. Mercur se lovește de asemenea de șoldul lui Uranus, care va aduce idei inventive și surprize antrenante. Bucurați-vă de această săptămână!

FOLLOW ME

14 iulie 2022: Venus este bombardată în dragoste de Neptun astăzi, ceea ce pare amuzant, dar cu siguranță nu este. Acest lucru ar putea duce la sentimente de nesiguranță sau înșelăciune în relații. Sunt posibile și dezamăgiri în jurul iubirii. Ia o pastilă de relaxare și lasă vibrațiile de rahat să treacă. Nu mergeți la o primă întâlnire. Vor exista jocuri și minciuni. Evită-le.

16 iulie 2022: Cu Mercur în inima Soarelui, vei avea capul limpede și vei avea parte de descoperiri mentale. Astăzi este o zi excelentă pentru a semna contracte, a lansa planuri sau a socializa.

17 iulie 2022: Venus prinde un val și plutește astăzi în Rac. În săptămânile următoare, vom simți mai mult nevoia de a ne cuibări în relațiile noastre sau de a găsi pe cineva care să ne furnizeze loialitate și afecțiune. Mercur se leagă de Neptun, aducând idei imaginative și vizionare. Soarele dansează și el cu Neptun, creând o energie foarte spirituală și mistică. Bucurați-vă de relaxare, artă sau romantism!

18 iulie 2022: Mare iureș! Mercur se află peste cer de un Pluton supărat, așa că așteptați-vă la gânduri sumbre, lupte pentru putere și să nu vă vedeți cu ochii în patru cu ceilalți. Evită concurența și nu semna contracte sau lansa proiecte astăzi. Va duce la eșec sau la ruină.

19 iulie 2022: Mercur se aprinde astăzi în Leu! Așteaptă-te ca gândurile și comunicările tale să devină mai mari decât viața în săptămânile următoare. Te vei simți expresiv, teatral și creativ. Totuși, vremea cosmică de astăzi este nașpa! Soarele este zdrobit de Pluto, ceea ce, din punct de vedere tehnic, ar putea face ca ziua de astăzi și zilele din jur să fie unele dintre cele mai rele și mai traumatizante din an. Acest lucru asigură crize, lupte pentru putere și dușmani sunt în curs de desfășurare. Nu fiți prea asertivi sau pretențioși. Oamenii vor ieși din umbră pentru a vă distruge.

22 iulie 2022: Sosește sezonul Leului! Pregătește-te pentru întreaga strălucire a verii!

23 iulie 2022: Mercur primește astăzi daruri cerești de la Jupiter, ceea ce promite noroc și vești fericite! Te vei simți în vârful lumii, cu o perspectivă expansivă. Planifică călătorii, lansează proiecte sau încheie afaceri.

25 iulie 2022: Luați o pauză și nu luați decizii pripite în dragoste, frumusețe sau plăcere. Pe măsură ce Venus și Jupiter se ciocnesc, ai putea regreta și ai putea avea o mahmureală oribilă (la propriu). Distrează-te. Socializați. Doar nu te da prea tare!

26 iulie 2022: Uh oh. Mercur și Marte își încrucișează săbiile. Te vei simți impulsiv, agresiv și cu capul înfierbântat. Nu luați decizii importante. Ia o pauză și lasă orice dramă să treacă.

28 iulie 2022: Sosește o Lună nouă în Leu, care îți dă putere de creativitate și pasiune pentru viață! Jupiter va adormi astăzi în Berbec pentru mai multe luni, așa că ai putea începe să revizuiești modul în care îți urmărești obiectivele și dorințele personale. Mercur se ciocnește și el cu Uranus, aducând o tensiune nervoasă infernală și, potențial, unele surprize nefericite.

31 iulie 2022: Astăzi va fi o zi ciudată. Mercur se va ciocni cu Saturn, aducând gânduri întunecate și depresive și potențial vești proaste. Cu toate acestea, soarele îl sărută și pe Jupiter, care ar trebui să domine urșii de vești proaste și să aducă noroc euforic, oportunități și creștere. Rămâi în vibrațiile tale bune și totul ar trebui să se miște în direcția bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.