Jurnal de sarcină (1): Sunt însărcinată!

Sunt însărcinată! Așa cum ați aflat deja de pe blog, familia noastră se pregătește intens pentru întâmpinarea unui nou membru!

Și pentru că odată cu sarcina au apărut o mie de întrebări pentru mine, m-am gândit că multe graviduțe se află în aceeași situație. Dat fiind faptul că a trecut destul de mult timp de la experiențele pe care le-am avut cu Alex și Alesia, vreau să împart experiențele mele cu voi! Tocmai de aceea, voi începe și o serie de video-uri și articole dedicate acestei perioade a vieții mele. Le veți găsi în categoria Jurnal de Sarcină!

Primul video este deja pe canalul meu de youtube! Aștept părerile voastre, dar și întrebările, pentru că urmează să dezbatem mult acestă temă!

Jurnal de sarcină (1): Sunt însărcinată!

 

Pentru a fi la curent cu toate materialele video și povestirile din această călătorie de 9 luni, abonează-te la canalul meu de YouTube și dă-mi follow pe instagram! #jurnaldesarcina 

Citește și: Jurnal de sarcină (2): Prima vizită la medic, săptămânile 6-8

Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.