FEMEIA ANULUI 2019: Zodia care va avea numai de câștigat

Anul 2019 va sosi ca orice an, cu o mulțime de visuri și obiective dar și cu o retrospectivă a situațiilor trecute. Conform astrologilor, astrele s-au concentrat destul de mult pe cariera zodiilor dar și pe viața lor sentimentală în 2018.

În 2019, ca în oricare an, va exista o zodie care se va evidenția de celelalte prin reușite inimaginabile. Pe lângă faptul că toate planurile se vor alinia într-un perfect echilibru, acea zodie va reuși să ajungă pe culmile succesului.

Nu este vorba neapărat de noroc, ci mai degrabă de astre care îi influențeazătrăsăturile de caracter în așa fel încât să o pregătească de îndeplinirea oricărui vis.

Poate fi vorba chiar despre tine. Iată care este femeia anului în 2019!

Este vorba de zodia Săgetător. Dacă ești un nativ al acestul semn, află că anul acesta va fi anul tău, pe lângă faptul că vei avea o stare de spirit excepțională, se poate spune chiar că vor ieși la iveală niște puteri nebănuite. Energia planetelor se va revărsa asupra ta și vei fi foarte mulțumită.

Pe lângă faptul că astrele te vor sprijini în tot ceea ce vrei să faci anul acesta, chiar și optimismul, ca trăsătură caracteristică a ta te va ajuta să îți îndeplinești visurile. În general știi cum să privești partea bună a lucrurilor.

FOLLOW ME

Debordezi de spontaneitate și vrei mereu să te implici în activități noi care te vor ajuta să te dezvolți. Viața ta nu este de obicei monotonă sau lipsită de acțiune, dar anul acesta te vei întrece pe tine!
Iată, pe scurt, cum va arăta viața ta pe toate planurile în acest an:

Casă și familie

Gândurile legate de familie și casă au fost confuze din 2012. Care ar fi casa ta ideală? În ce țară ar fi? Ar fi urban sau rural? Ești singur în această casă sau cu un partener? Acestea sunt lucruri la care te vei gândi și la care vei primi un răspuns și o rezolvare satisfăcătoare.

Bani, locuri de muncă, statut

În luna noiembrie, conducătorul tău norocos Jupiter intră în semnul tău pentru a rămâne un an! Un foarte mare noroc! (Acest lucru nu se va mai întâmpla până în 2030.) Tot anul vei da dovadă de o creativitate pe care nu știai că o ai și vei fi avea ocazia să te remarci pe plan profesional.

Toate relațiile tale

Cea mai mare influență asupra relațiilor tale este dorința ta de a descoperi adevăratele tale valori. Cine este cel mai bun pentru tine? Vei fi atrasă de oameni care te ajută să îți descoperi valorile și să te dezvolți.E posibil ca unele relații să îți arate cine nu dorești să fii, iar altele ce vrei să fii. În orice caz, aceste experiențe îți vor fi benefice.

Sănătate

Vei dovedi că ești o femeie puternică din toate punctele de vedere, iar sănătatea nu este exclusă. Vei da dovadă de o energie surprinzătoare care te va ajuta să îți duci la bun sfârșit planurile.

0 comentarii pe “FEMEIA ANULUI 2019: Zodia care va avea numai de câștigat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.