Fiți pregătiți – Luna Nouă în Scorpion pe 4 noiembrie

Fiți pregătiți - Luna Nouă în Scorpion pe 4 noiembrie

Este timpul să ajungi în adâncurile sufletului tău, prin amabilitatea unei Luni Noi invazive în Scorpion pe 4 noiembrie. S-ar putea să nu fie ușor, dar orice cercetare a sufletului făcută acum poate duce la intuiții care vă vor ajuta să vă îndreptați pe o cale mai strâns aliniată decât oricând cu scopul vostru superior. Dacă ești pregătit, citește mai departe pentru a afla cum să amplifici această energie și să-ți faci magia.

Având în vedere că luna nouă reprezintă începutul unui nou ciclu lunar, energia acestei zile (care apare aproximativ la fiecare 28 de zile) este folosită în mod obișnuit pentru a începe proiecte noi, pentru a începe noi obiceiuri și pentru a da un impuls ritualurilor noastre. Este aproape ca și cum universul ar deschide o mică fereastră între lumea noastră și lumea celor nevăzute, doar pentru o clipă, pentru a ne auzi mai bine dorințele inimii.

Deși luna nouă din fiecare lună este puțin diferită, în funcție de influența celorlalte planete și de semnul în care are loc, principiile unei luni noi rămân aceleași. Este un moment în care se termină procesarea învățăturilor de la luna plină anterioară (în general, cu două săptămâni înainte) și se integrează aceste învățături pentru a crea intenții sau obiective spre care doriți să mărșăluiți.

Cu Saturn și Uranus aruncând un pic de umbră, lucrurile ar putea deveni dificile. Cheile pentru a naviga prin această energie vor fi răbdarea și compasiunea. Universul nu vrea să te prindă! Și, bineînțeles, amintește-ți că ești un partener activ în crearea acestei călătorii pe care o numim viață. Planetele sunt acolo doar pentru a ne ajuta să înțelegem, să integrăm și să vedem părți din noi înșine pe care poate nu le cunoaștem sau nu vrem să le recunoaștem.

De data aceasta, Saturn ar putea folosi această Lună Nouă pentru a-ți arăta unele puncte slabe din fundația ta, astfel încât să poți repara acele zone și să-ți întărești spiritul. Uranus ar putea să vă arunce o minge curbă sub forma unei schimbări sau evoluții bruște. În loc să plângi din cauza asta, privește-o ca pe un mesaj din partea universului că există un mod mai bun de a aborda viața.

Pe scurt, această lună nouă s-ar putea să nu fie una dintre cele mai plăcute ale anului, dar cu siguranță poate fi una dintre cele mai transformatoare – dacă o lași să o facă. Observă tot ceea ce apare și folosește acest feedback ca un ghid pentru a stabili intențiile schimbărilor pe care dorești să le vezi în viața ta.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Toate semnele vor simți influența acestei Luni noi, dar cei cu planete în semnele fixe (Scorpion, Taur, Vărsător și Leu) ar putea avea mai mult de furcă cu integrarea acestei energii, deoarece tind să fie cei mai rezistenți la schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.