Hai la V for VERDE!

Hai la V for VERDE!

Dragii mei, în weekendul 19 – 20 septembrie 2015, vă invit la evenimentul V for Verde, ediţia a 4-a, târg de produse bio şi viaţă sănătoasă.

Am ales să particip, în calitate de invitat special, la acest târg pentru că sunt convinsă că avem nevoie de astfel de evenimente, pentru că avem nevoie să ne împărtăşim unii altora experienţele în materie de stilul de viaţă sănătos.

Voi, cei care mă urmăriţi pe blog şi pe Facebook, aţi văzut că încerc să fiu eu un exemplu în acest sens şi vă mărturisesc că viaţa mea s-a schimbat foarte mult de când am grijă la ceea ce mănânc, cum, când, dar mai ales ce simt şi cum tratez tot ceea ce mi se întâmplă în timpul mesei şi pe parcursul zilei. De aceea, în cadrul evenimentului V for Verde vă voi dezvălui cele mai importante secrete pe care le-am descoperit de când sunt atentă la alimentaţia mea şi a familiei mele, la ceea ce le pregătesc copiilor mei când le fac pacheţelul pentru grădiniţă sau şcoală. Vreau să vă povestesc despre alimentaţia fără gluten  (un subiect care ma preocupa mult de când am aflat că am intoleranta la gluten), despre beneficiile unui mic dejun sănătos, dar şi alte ponturi utile în alimentaţie.

Personal, ştiu prin ce trec părinţii când trebuie să îi pregătească pe cei mici dimineaţa înainte de grădiniţă sau şcoală. Nu e uşor să fii un părinte bun, să pregăteşti o masă delicoasă încă de la primele ore ale dimineţii şi, mai ales, să te încadrezi în timp. Dar nu este imposibil. De aceea am să vă împărtăşesc din secretele mele la V for Verde, iar pe blog, vă puteţi găsi inspiraţie pentru dimineţi zâmbitoare. Toată lumea ştie că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă! 🙂

La prima vedere, viaţa de părinte poate părea extrem de grea şi este, dar dacă descoperi anumite secrete, tipsuri, vei vedea că totul începe să se aşeze, să pară ceva foarte normal. Şi te vei descurca şi cu timpul.

Şi mai am un motiv pentru care vă invit să participaţi la acest târg: veţi găsi aici idei pe care, dacă le veţi pune în practică, veţi avea o viaţă sănătoasă, vor fi prezenţi experţi în domeniul nutriţiei, oameni de la care puteţi învăţa cum să vă hrăniţi pentru a fi sănătoşi. Nu e suficient să mâncăm, ci trebuie să ne hrănim.

FOLLOW ME

Așadar, va aștept în acest weekend, 19-20 septembrie, între orele 11:00-20:00, la Casa Universitarilor din strada Dionisie Lupu, nr. 46.

Vor fi două zile dedicate unei vieți sănătoase, cu bunătăți bio, workshop-uri și ateliere creative, toate la târgul V for VERDE. Ne vedem acolo! 🙂

fb_img_1442393607010-1024x380-7161440

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.