Horoscop 1 martie 2022. Primăvara vine cu vești minunate

Horoscop 1 martie 2022. Primăvara vine cu vești minunate

Horoscop complet pentru 1 martie. Vești bune pentru majoritatea zodiilor. Citește previziunile pentru tine!

♈ BERBEC

S-ar putea să te trezești punând sub semnul întrebării unele dintre relațiile tale în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna în Vărsător formează un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Aceste vibrații te-ar putea împinge să tai legăturile cu anumite persoane pe care le-ai depășit, mai ales dacă au adus negativitate sau dramă în viața ta. Vei observa o schimbare la mijlocul după-amiezii, când Luna își găsește drumul în Pestii acvatici, luminând sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acordă-ți mult spațiu pentru a te pune la curent cu sentimentele tale chiar acum și nu te simți vinovat dacă trebuie să faci un pas înapoi de la familie și prieteni pentru câteva zile.

♉ TAUR

Găsirea sincronizării între viața profesională, cea domestică și cea amoroasă ar putea părea o provocare în această dimineață, dragă Taur, datorită unui cuadrat în T dur între Luna în Vărsător și nodurile destinului. În timp ce s-ar putea să te simți presat să îți ridici potențialul de câștig sau să îți iei un angajament romantic, încearcă să nu te grăbești să iei decizii de care nu ești pe deplin convins. Din fericire, vibrațiile se vor echilibra mai târziu în cursul după-amiezii, pe măsură ce Luna își va croi drum în compătimitorul Pești și în a unsprezecea ta casă. Folosește această energie pentru a te confesa cu prietenii tăi, pentru a obține perspectiva lor asupra poziției tale actuale.

♊ GEMENI

Rutinele tale tipice ar putea să te lase să te simți plictisită și într-un impas, deoarece Luna în Vărsător formează o cuadratură în T dură cu nodurile destinului, ceea ce are potențialul de a te lăsa nemulțumită de viața de zi cu zi. În loc să te simți blocat în situația ta, încearcă să găsești modalități de a-ți schimba viața, chiar dacă acest proces este unul lent. Energia se va schimba până la mijlocul după-amiezii, când Luna va intra în sensibilul Pești. Aceste vibrații vă pot ajuta să vă simțiți mai optimist cu privire la viitor, mai ales în ceea ce privește ambițiile dvs. profesionale. Cu toate acestea, va trebui să fii amabil cu tine însuți și să fii deschis cu privire la locul în care speri să te dezvolți în viitor.

♋ RAC

S-ar putea să-ți fie greu să te integrezi astăzi, dragă Rac, din cauza unui cuadrat în T dificil între Luna în Vărsător și nodurile destinului. Evită să te compari cu prietenii și colegii tăi în acest moment și caută modalități de a-ți spori încrederea ori de câte ori este posibil. Din fericire, energia vindecătoare va umple aerul până la mijlocul după-amiezii, pe măsură ce Lady Luna își face loc în compătimitorul Pești. Aceste vibrații te vor ajuta să te reconectezi cu centrul tău spiritual, pe măsură ce universul caută modalități de a te consola și de a te ghida. Fă-ți timp în această seară pentru o sesiune de meditație pentru a profita la maximum de acest climat cosmic.

♌ LEU

Acordă-ți puțin timp pentru a analiza modul în care viața ta amoroasă ți-a influențat ambițiile tale profesionale în prezent sau în trecut, dragă Leu, deoarece Luna formează un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Dacă ai un istoric de prioritizare a iubirii în detrimentul obiectivelor tale profesionale, ar putea fi timpul să reevaluezi modul în care abordezi astfel de chestiuni. Din fericire, vei găsi motivația de a te schimba, dacă este nevoie, mai târziu în cursul după-amiezii, odată ce Luna se va muta în Pești acvatici. Acest climat cosmic este perfect pentru a aborda transformarea personală fără a fi prea dur cu tine însuți. Amintește-ți doar să iei lucrurile încet și să nu aștepți prea multe de la tine deodată.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Acordă-ți puțin timp pentru a analiza modul în care alimentația, somnul și rutinele de exerciții fizice îți afectează claritatea mentală în acest moment, dulce Fecioară, mai ales dacă te-ai simțit foarte obosită sau incapabilă să te concentrezi în ultima vreme. Dacă nu ai fost blândă cu corpul tău, universul îți va da de știre chiar acum, iar tu ai putea suferi de o acalmie mentală sau energetică. Din fericire, vei avea o șansă de a te decomprima și de a îmbrățișa grija de sine mai târziu după-amiază, odată ce Luna își va croi drum spre Pestii acvatici. Acordă-ți permisiunea de a face un pas înapoi, astfel încât să poți profita de restul serii pentru a-ți hrăni mintea, corpul și sufletul.

♎ BALANȚĂ

Ferește-te de luptele pentru putere și nu te vinde ieftin în această dimineață, dragă Balanță, mai ales dacă simți că nu ești tratat corect. Un pătrat în T dur între Luna în Vărsător și nodurile destinului ar putea arunca în calea ta un bătăuș sau doi, ceea ce face important să te aperi. Din fericire, o energie mai calmă și mai sensibilă va umple aerul până la mijlocul după-amiezii, când Luna intră în compătimitorul Pești. Folosiți aceste vibrații pentru a vă hrăni mintea și corpul, ceea ce vă va oferi șansa de a vă reculege gândurile și de a vă găsi centrul după un început de zi dificil.

♏ SCORPION

Dacă nu v-ați luat ritmul sau nu ați practicat suficient de multă grijă de sine în ultima vreme, acest lucru v-ar putea ajunge din urmă în această dimineață, datorită unui pătrat T dificil pe cer. Aceste vibrații te pot face să te simți ca și cum nevoile celorlalți vin înaintea ta, mai ales dacă persoanele din jurul tău par deosebit de exigente sau nevoiașe. Din fericire, vei avea o șansă de a te prioritiza mai târziu în după-amiaza asta, odată ce Luna își va face loc în Pești acvatici. Îmbrățișarea laturii tale creative îți poate oferi priza terapeutică la care sufletul tău tânjește, ceea ce face esențial să cauți modalități de a deveni meșteșugit!

♐ SĂGETĂTOR

Vei fi mai sensibil decât de obicei în această dimineață, deoarece Luna în Vărsător formează un pătrat în T dur cu nodurile destinului. S-ar putea să ai impresia că familia sau prietenii te judecă sau te critică, ceea ce te-ar putea face să te simți singur sau te-ar putea determina să pui prea multă presiune pe tine însuți. Încearcă să respiri prin orice disconfort care apare pentru tine în acest moment și nu lăsa opiniile celorlalți să te tragă în jos, mai ales că ai putea înțelege greșit intențiile din spatele cuvintelor lor. Din fericire, vibrația se va schimba mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va muta în blândul Pești, oferindu-ți o șansă de a te hrăni.

♑ CAPRICORN

Vibrația cu prietenii sau colegii de muncă ar putea deveni puțin ciudată în această dimineață, dragă Capricorn, datorită unei conexiuni dure între Luna în Vărsător și nodurile destinului. Încearcă să nu te implici în concursuri de popularitate sau de succes, indiferent cât de subtil par să se manifeste. Vei observa o schimbare mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va muta în sensibilul Pești și în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Folosește această energie pentru a articula orice emoții care au fost în așteptare în ultima vreme, mai ales dacă au avut un impact negativ asupra relațiilor tale. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru relaxare, oferindu-ți o șansă de odihnă și reîncărcare a minții tale.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să te simți ca și cum ți-ai depășit viața profesională și cea de acasă, dragă Vărsătorule, datorită unui cuadrat în T dur între Luna în Vărsător și nodurile destinului. Dorința de a merge mai departe spre pășuni mai verzi va arde intens în interiorul tău, deși nerăbdarea de a ajunge acolo te-ar putea face să te simți blocat în situația ta. Încearcă să îți amintești că orice schimbare vine cu pași mici care se acumulează în timp și acordă-ți credit pentru munca depusă până acum. Vei avea o șansă de a te relaxa și de a te împământeni până la mijlocul după-amiezii, odată ce Luna s-a mutat în vindecătorul Pești.

♓ PEȘTI

Ai putea avea dificultăți în relaționarea cu oamenii în această dimineață, deoarece Luna în Vărsător intră într-o conexiune dificilă cu nodurile destinului. În timp ce gândurile și sentimentele tale vor fi profunde, este posibil ca prietenii și colegii tăi de muncă să se concentreze pe subiecte superficiale care nu te atrag în acest moment. Nu te simți vinovat dacă nu ai chef să socializezi și asigură-te că îți iei tot spațiul și liniștea pe care sufletul tău le dorește. Te vei simți mai mult ca și cum te-ai conecta până la mijlocul după-amiezii, odată ce Luna își va face loc în semnul tău, stimulându-ți popularitatea și bucuria personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.