HOROSCOP 10 ianuarie: ZI de vis pentru SCORPIONI

Horoscop 10 ianuarie 2018: Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

 

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Berbec

O veste bună vine pentru Berbec și acesta se va simți norocos pe tot parcursul zilei. Deși refuzi câteva invitații, vei reuși să te distrezi în cele din urmă. Dacă primești o sumă de bani, cel mai bine ar fi să o pui de-o parte și în felul acesta nu va mai trebui să-ți faci griji pentru cheltuieli în următoarea perioadă.

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Taur

Vei fi în centrul atenției și astăzi, deși munca și treburile casnice nu te vor face prea fericit în prima parte a zilei. Seara vei avea ocazia să cunoaște oameni și locuri noi, lucru care îți va face o foarte mare plăcere. Vei întâmpina o problemă cu o veche problemă de sănătate, dar nu te lași învins, ci vei încerca să cauți soluții, păstrându-ți optimismul.

 

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Gemeni

Deși tu nu voiai neapărat asta, astăzi ești constrâns să faci o schimbare. Discuțiile cu un apropiat îți schimbă planurile pentru prima parte a zilei. În a doua parte a zilei vei fi implicat în activități în cadrul familiei și vei profita de asta din plin.

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Rac

Se anunță niște vizite în prima parte a zilei, care îți vor strica programul pe care îl aveai în plan. Vei primi un cadou, dar nu te vei bucura de el atât de mult pe cât ai vrea, pentru că ai foarte multe pe cap. Spre seară s-ar putea să fii implicat într-un conflict ce are la bază problemele financiare și vei primi reproșuri din partea partenerului de viață.

 

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Leu

Primești un telefon care te va pune pe gânduri. Trebuie să încerci să fii mai optimist azi, deși nu îți privești munca cu ochi buni. Vei avea discuții legate de locul de muncă cu membrii familiei și ai nevoie de un sfat. Spre seară se anunță niște drumuri și agitație.

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Fecioară

Decizi să uiți de grijile financiare și ești înconjurat doar de prieteni. Munca este predominantă în viața ta și nu te lasă să te bucuri de ieșirile cu prietenii atât de mult pe cât ți-ai dori.

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Balanță

Starea de sănătate se îmbunătățește vizibil, lucru care te va bucura foarte mult. Vei rezolva ceva probleme financiare care vor necesita un efort mai mare ca de obicei. Ar trebui să te sfătuiești cu partenerul de viță sau un membru al familiei. Spre seară tu vei fi în postura de a sfătui un apropiat.

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Scorpion

Vei fi privit dintr-o perspectivă mai neplăcută, asta pentru că ai obiceiul de a uita unele lucruri. În prima parte a zilei ai parte de o surpriză din partea partenerului, iar spre seară discuți cu un apropiat despre o întâmplare care te-a pus pe gânduri, un conflict sau o neînțelegere cu un membru al familiei. Alegerile de pe parcursul zilei te vor face să fii liniștit și să te bucuri de rezultate.

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Săgetător

În prima parte a zilei te vei bucura de niște bani, fie că e vorba de o mărire sau o primă, important e că nu îi vei cheltui aiurea, ci îi vei investi în lucruri pentru familie. Te vei bucura de atenția partenerului de viață și veți discuta despre un eveniment important din cadrul familiei.

 

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Capricorn

Dacă nu reușești să le fi pe plac celor din jur, s-ar putea să reacționezi mai dur decât ți-ai dori. Vei purta o discuție care te va pune pe gânduri. La locul de muncă ești foarte solicitat și vei resimți oboseala. Ai grijă, nu lua decizii pripite, pentru că oboseala își pune amprenta și pe gradul de concentrare. Seara vei fi înconjurat de bună dispoziție și veselie, dar nu exagera, pentru că mâine ai o zi plină în față.

 

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Vărsător

Plecarea unui membru al familiei nu te va lăsa să te bucuri prea mult de această zi. Discuți cu partenerul despre o nouă afacere sau schimbarea locului de muncă, dar s-ar putea să te aprinzi cam repede. Spre seară vei reuși să te relaxezi.

Horoscop 10 Ianuarie 2018 Pești
În prima parte a zilei primești vizita unei rude. O discuție importantă îți va capta atenția și vei reuși să te evidențiezi. Ești îngrijorat pentru cei apropiați și încerci să-i înveselești. Totuși, ar fi bine să nu te neglijezi și să ai mai multă grijă și de tine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.