Horoscop 11 martie 2021. Ce are rezervat semnul tău stelar pentru joi

Horoscop 11 martie 2021. Ce are rezervat semnul tău stelar pentru joi

Vești bune pentru multe zodii. Soarele aduce bucurii, joi. Află horoscopul pentru 11 martie pentru zodia ta și vezi ce îți rezervă astrele! E o zi grozavă!

Horoscop 11 martie 2021 pentru toate zodiile

Vezi în continuare previziunile pentru ziua de joi, în funcție de zodia ta!

♈ BERBEC

Poți monitoriza finanțele și relațiile cruciale din viața ta într-un mod calm și clar. Banii tăi ar putea crește mai repede. Ești pe cale să îți întâlniți dragostea vieții.

♉ TAUR

Marte este în mișcare și asta înseamnă vești bune pentru tine. Ești foarte descurcăreț la muncă și primești recompense în acest sens. Dacă ți se cere o decizie romantică, poți să fii liniștit că vei alege dragostea adevărată.

♊ GEMINI

Mercur, planeta minții, te va face mai ușor să-ți înțelegi sentimentele și să recunoaști tipul de partener care este potrivit pentru tine. La serviciu, apar câteva proiecte serioase care te vor avansa.

♋ RAC

Dacă ești într-o relație, efectul Marte oferă o nouă independență care îți va intriga partenerul. Dacă ești singur, te bucuri de compania cuiva care te face să zâmbești. La locul de muncă, ai idei excelente, dar ai grijă să vorbești despre ele pentru că nu ar trebui irosite.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

♌ LEU

Mintea ta este ascuțită și poți rezolva problemele de la serviciu, așadar primești aprecieri. Oportunitățile pot părea că nu mai apar, dar un prieten bine informat te ajută să le găsești. Poate apărea și un potențial partener pentru cei singuri.

♍ FECIOARA

Marte creează un val de energie și este momentul este perfect pentru a face un angajament față de obiectivele de viață sănătoasă. Te orientezi mult către sport. Pe plan amoros, o voce din trecut vorbește despre a încerca din nou.

♎ BALANȚĂ

Alocă-ți timpul necesar pentru a face alegeri și verifică dacă sunt potrivite pentru tine. Chiar dacă ți se poate reproșa că ești indecis, oamenii vor vedea la final ce rezultate extraordinare obții. În ceea ce privește dragostea, Venus și Marte îți arată cum arată relația ta prin ochii partenerului și primești niște lecții.

♏ SCORPION

Soarele activează în cel mai norocos sector al tău și această schimbare este cea care ar putea dovedi că dorințele se împlinesc. Apar banii, apare succesul la muncă și chiar o cerere în căsătorie!

Citește și: Horoscopul femeilor norocoase. Trei zodii care obțin tot ce își propun

♐ SĂGETĂTOR

Poți fii cooptat într-o afacere nouă și ești încântat de idee. Efectul Marte îți crește energia și ești gata să strălucești! Nu lăsa schimbările interesante din viața ta amoroasă să îți ocupe tot timpul și toate gândurile.

♑ CAPRICORN

Venus te ajută să-ți dai seama că ai găsit pe cineva care va fi acolo pentru tine! Unii oameni ar putea crede că sunteți prea iertător, dar întâmpinarea unui prieten înapoi în viața voastră, fără a pune prea multe întrebări, îți va aduce bucurie în suflet.

♒ VĂRSĂTOR

Întâlnirea dintre Saturn și Jupiter te ajută să îți (re)descoperi un talent de care te vei bucura. Asigură-te că partenerul nu se simte exclus. Pregătește o surpriză romantică de care să vă puteți bucura amândoi.

♓ PEȘTI

Venus călătorește mai adânc în propriul tău semn și îți dublează puterea de atracție. Magia este încă acolo și așteaptă să fie reînviată. La serviciu ai tot mai mult succes și banii nu întârzie să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.