Horoscop 13 decembrie. O zi de marti cu mult noroc!

♈ BERBEC

Rămâi ferm în convingerile tale astăzi, când Soarele Săgetătorului îi dă un sărut lui Saturn. Acest climat cosmic îți va permite să câștigi respect în rândul colegilor tăi, dar numai dacă ești consecvent în acțiunile, cuvintele și agenda ta. Din fericire, un schimb dulce între Luna în Leu și Chiron îți va spori încrederea în tine, mai ales atunci când te apleci asupra laturii tale pasionale. Plănuiește să te descarci atunci când termini ziua, iar Luna îi dă un sărut lui Marte cel înflăcărat. Aceste vibrații vor susține, de asemenea, creativitatea, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a lucra la un hobby sau la un proiect personal.

♉ TAUR

Păstrează o dispoziție fermă în jurul biroului pentru a câștiga respect, deoarece Soarele Săgetătorului se conectează cu Saturn. Aceste vibrații vor aduce noroc în agenda ta profesională, așa că nu-ți fie teamă să te aperi. Nostalgia te poate găsi atunci când Luna în Leu îi dă un sărut lui Chiron, fiind un moment bun pentru a revedea muzica veche și a reflecta cu drag la trecut. Deși este posibil să te fi confruntat cu greutăți pe parcursul călătoriei tale, aceste vibrații te vor ajuta să recunoști și să apreciezi lecțiile care te-au făcut mai puternic și mai înțelept. Ferește-te de stări de spirit în interiorul casei tale mai târziu în această seară, când Luna se află în cuadratură cu Uranus.

♊ GEMENI

Vibrațiile bune îți vor ridica aura și starea de spirit astăzi, datorită unui aspect de susținere între Soarele Săgetătorului și Saturn. Această energie te poate ajuta să faci progrese în cadrul obiectivelor tale personale și romantice, așa că nu-ți fie teamă să abordezi viitorul cu entuziasm practic. Asigurați-vă că faceți schimb de idei atunci când Luna în Leu se conectează cu Chiron, aducând rezultate pozitive atunci când se aplică munca în echipă. Cu toate acestea, va trebui să duci la bun sfârșit aceste planuri atunci când Luna îi dă un sărut lui Marte, împingându-te să pui acțiune în spatele agendei tale. Vibrațiile tensionate s-ar putea manifesta în această seară, când Luna se află în cuadratură cu Uranus, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți închide buzele.

♋ RAC

Universul îți va cere să fii strict cu obiectivele tale de sănătate astăzi, dragă Rac, când Soarele Săgetătorului se conectează cu seriosul Saturn. Veți dori să vă supravegheați și lista de lucruri de făcut, asigurându-vă că obiectivele dvs. nu depășesc capacitățile sau constrângerile de timp. Astrele îți vor da permisiunea de a te răsfăța atunci când Luna în Leu se aliniază cu Chiron, mai ales dacă ai muncit deosebit de mult în ultima vreme. Vei avea șansa de a-ți depăși temerile și de a-ți găsi siguranța emoțională atunci când Luna îi dă un sărut lui Marte, deși va trebui să-ți accesezi curajul în timp ce te concentrezi pe hobby-uri sau activități care îți aprind pasiunea interioară.

♌ LEU

Consolidarea identității tale va aduce echilibru în viața ta sentimentală astăzi, deoarece Soarele Săgetătorului se conectează cu Saturn. Deși îți place să te topești în partenerul tău, acum este un moment bun pentru a exercita limite sănătoase. Fii mândru de realizările tale, deoarece Luna îi dă un sărut lui Chiron, încurajându-te să te conectezi cu spiritualitatea ta prin recunoașterea oportunităților și binecuvântărilor care ți-au ieșit în cale. O competiție sănătoasă s-ar putea manifesta în sfera ta socială în această seară, deși ar trebui să eviți să fii prea combativ cu colegii tăi. Dacă începi să simți că cineva este cu adevărat gelos pe tine, ar putea fi timpul să te retragi.

♍ FECIOARĂ

Vei avea șansa de a-ți organiza gândurile și sentimentele astăzi, pe măsură ce Soarele Săgetătorului se conectează cu Saturn. Folosește această energie pentru a privi partea mai bună a vieții, stabilind limite cu oricine sau orice lucru care te-a împovărat în ultima vreme. Vibrațiile bune vor curge pe măsură ce Luna în Leu îi dă un sărut lui Chiron, ajutându-te să te scuturi de orice funk care ar fi putut să îți dea târcoale în ultima vreme. Te vei simți inspirat să preiei controlul situației tale în această seară, când Luna se conectează cu Marte, deși s-ar putea să fie nevoie să-ți înfrunți temerile pentru a le depăși.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Astrele îți vor cere să pui în aplicare acțiuni concrete în spatele ideilor tale astăzi, dragă Balanță, când Soarele Săgetătorului îi dă un sărut lui Saturn. Acest schimb ceresc va aduce noroc, dar numai pentru cei care sunt dispuși să-și asume o muncă grea. Încrederea în abilitățile tale va juca un rol imens în capacitatea ta de a reuși, așa că asigură-te că te construiești pe parcursul zilei. Din nefericire, un pătrat T dur între Luna în Leu și nodurile sorții ar putea declanșa gelozia în cadrul colectivității, ceea ce face important să fii prudent atunci când vine vorba de a te încrede în ceilalți.

♏ SCORPION

Investițiile emoționale vor da roade astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Soarele Săgetătorului îi aruncă un sărut lui Saturn. Atingerea celor dragi va aduce stabilitate legăturilor tale, așa că asigură-te că te apleci asupra laturii tale sociale. Între timp, Luna în Leu se conectează cu Chiron, permițându-ți să netezești orice valuri care s-ar fi putut manifesta în sfera ta profesională. Un schimb dulce între Luna și Marte vă va ajuta să vă valorificați puterea personală în această seară, mai ales când vine vorba de tăierea legăturilor cu ceea ce nu vă mai servește. Ferește-te de tensiuni în cadrul vieții tale amoroase mai târziu în această seară și încearcă să nu te neliniștești dacă iubitul tău este greu de găsit.

♐ SĂGETĂTOR

Te vei regăsi într-un spirit practic, dar optimist astăzi, pe măsură ce Soarele îi dă un sărut lui Saturn. Folosește această energie pentru a articula idei, concepte și emoții care sunt importante pentru tine, deoarece acest lucru te va ajuta să te simți mai stăpân pe situația ta. Între timp, Luna în Leu împărtășește un schimb de susținere cu Chiron, permițându-ți să găsești pacea interioară prin canalizarea ego-ului tău în moduri sănătoase. Aerul se va umple de dulceață în această seară, când Luna se conectează cu Marte, ajutându-vă să vă recâștigați entuziasmul și pasiunea în viața voastră amoroasă, indiferent de cum arată statutul relației voastre.

♑ CAPRICORN

Conectarea cu natura te poate ajuta să-ți faci ordine în psihicul tău astăzi, dragă Capricorn, când Soarele Săgetătorului face aspecte cu Saturn. Folosește această energie ca o scuză pentru a ridica temporar garda, astfel încât să găsești soluții la orice problemă care te-a ținut treaz noaptea. Eliberarea emoțională te-ar putea găsi mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna îi dă un sărut lui Chiron, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a onora ceea ce este în inima ta. Te vei simți inspirat să prioritizezi starea de bine și să te organizezi atunci când Luna se aliniază cu Marte, așa că asigură-te că implementezi noi obiceiuri care îți vor ridica sănătatea și eficiența.

♒ VĂRSĂTOR

Ar trebui să te simți respectată în cadrul comunității tale astăzi, deoarece Soarele Săgetătorului împarte un schimb de sprijin cu Saturn. Folosește această energie pentru a-ți stabili un nume, luptând pentru obiectivele tale și sprijinindu-te pe conexiunile tale. Între timp, Luna în Leu îi aruncă un sărut lui Chiron, aducând armonie și echilibru în gândurile tale. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te apleca spre partea mai blândă a vieții, cu siguranță pentru a introduce noi niveluri de claritate. Vibrațiile bune vor continua să curgă în această seară, când Luna și Marte se aliniază, aducând pasiune și căldură în viața ta amoroasă.

♓ PEȘTI

Stabilirea limitelor va aduce ușurare sănătății tale mentale astăzi, pe măsură ce Soarele Săgetătorului se conectează cu Saturn. Folosește această energie ca o scuză pentru a trasa linii, prioritizând nevoile tale în detrimentul plăcerii celorlalți. Între timp, Luna în Leu îi dă un sărut lui Chiron, cerându-ți să te organizezi în cadrul finanțelor tale. Ascultați ceea ce vrea inima voastră în această seară, când Luna se aspectează cu Marte, împingându-vă să adoptați o abordare proactivă față de obiectivele voastre. Cu toate acestea, vei dori să rămâi în gardă mai târziu în această seară, când Luna se află în cuadratură cu Uranus, ceea ce ar putea însemna probleme dacă ești neglijent cu cuvintele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.