HOROSCOP 14 iunie: VĂRSĂTORII au regrete, PEȘTII au parte de schimbări


Horoscop 14 Iunie: Vărsătorii regretă lucruri nespuse, iar Peștii sunt stresați din cauza unei schimbări de planuri

Horoscop 14 Iunie 2018 Berbec

Concentrează-te mai mult pe relațiile cu cei din jur. Riști să pierzi niște prietenii pentru că nu ai reușit să păstrezi legătura cu niște prieteni vechi.

Pot apărea schimbări în viața ta și te poți teme că nu faci față dar nu trebuie să eziți, pentru că ai resursele necesare.


Horoscop 14 Iunie 2018 Taur

E timpul să fii mai atent la bugetul tău și la felul în care îți gestionezi finanțele pentru că nu e un moment bun în care să arunci cu banii în stânga și în dreapta.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

În a doua parte a zilei poți cunoaște oameni noi și te poți bucura și de timp prețios alături de persoane dragi.

Horoscop 14 Iunie 2018 Gemeni

Ai o zi foarte bună. Abilitățile tale de rezolvare a problemelor sunt foarte dezvoltate așa că poți ieși din orice situație care nu îți e pe plac și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău să o facă. Fii mai atent la starea de spirit a partenerului.

Horoscop 14 Iunie 2018 Rac

Ești din ce în ce mai confuz în ceea ce privește drumul tău în viață. Nu știi de unde să începi și cum să îți organizezi timpul. Nu mai amâna sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești pentru că starea ta se va înrăutăți. Dacă relațiile cu cei din jur nu merg bine, nu mai aștepta ca ei să facă primul pas și implică-te mai mult.

Horoscop 14 Iunie 2018 Leu

E un moment bun care prevestește finalizarea proiectelor tale cu succes. Ai grijă să fii cuprins de delăsare pentru că acum trebuie să dai tot ce-i mai bun. Lucrurile stau foarte bine și pe plan sentimental și e posibil să plănuiești o excursie alături de partenerul de viață care să vă consolideze relația.

Horoscop 14 Iunie 2018 Fecioară

Deși de obicei poți găsi ceva care să te nemulțumească în fiecare detaliu, astăzi nimic nu îți poate strica starea de spirit. Ai mai mare grijă în relațiile cu apropiații pentru că aceștia pot înțelege greșit mesajul pe care vrei să îl transmiți.

Horoscop 14 Iunie 2018 Balanță

Nu e un moment să iei decizii importante pentru că ești destul de nehotărât. Ai vrea să eviți pe cât posibil sarcinile de la locul de muncă care îți strică dispoziția astăzi, Nu trebuie să te agiți prea tare, ori faci o parte din ele, ori le lași pe a doua zi.

Horoscop 14 Iunie 2018 Săgetător

Ești foarte diplomat iar relațiile cu cei din jur merg foarte bine. Dacă relația sentimentală a fost pentru puțin timp pe plan secund nu trebuie să te îngrijorezi pentru că vei vedea eforturi din partea partenerului pentru ca totul să meargă bine.

Horoscop 14 Iunie 2018 Scorpion

Spui lucrurilor pe nume. Deși în trecut aveai anumite rețineri, acum îți exprimi deschis părerile și sentimentele și astfel ar putea apărea schimbări în relațiile cu ceilalți.

Nu îți face prea multe planuri pentru că s-ar putea să intervină o călătorie de afaceri neprevăzută.

Horoscop 14 Iunie 2018 Capricorn

Anumite schimbări la locul de muncă sau un proiect nou te pot facesă devii agitat pe tot parcursul zilei. Astfel, nici relațiile cu cei din jur nu merg prea bine. Spre seară însă prietenii te surprind și reușești să te mai relaxezi și să vezi și lucrurile bune din viața ta.

Horoscop 14 Iunie 2018 Vărsător

Ești destul de ingenios astăzi și îți poate ieși tot ceea ce îți propui. Însă te macină problemele sentimentale. S-ar putea să fie vorba de niște lucruri pe care nu le-ai spus atunci când a fost momentul și acum încerci să găsești o soluție.

Horoscop 14 Iunie 2018 Pești

O schimbare de planuri intervine din nou în viața ta și asta te face să vezi lucrurile mai negre decât par. Ca să reușești ar fi bine să înveți că viața e imprevizibilă și să încerci să profiți de pe urma fiecărei noi situații.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.