Horoscop 14 martie: care este zodia norocoasă a zilei?

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele

Horoscop zilnic: Stelele sunt aliniate în favoarea ta? Află previziunile astrologice pentru Berbec, Leu, Fecioară, Balanță și alte semne zodiacale pentru 14 martie.

Horoscop 14 martie 2021 complet

Citește mai departe pentru a afla dacă șansele vor fi în favoarea tale duminică.

♈ BERBEC

Nu este o zi bună pentru a începe proiecte importante, însă e o zi grozavă pe plan fincianciar. Există posibilitatea ca o moștenire să-ți iasă în cale. Sănătatea rămâne satisfăcătoare prin controlul dietei și exercițiile fizice.

♉ TAUR

Este posibil ca superiorii de la locul de muncă să te laude pentru ceva ce ai realizat. O nouă idee legată de locuință pare promițătoare, dar trebuie să ai curaj să o pui în aplicare. Ziua este luminată de sosirea unui prieten sau a unei rude.

♊ GEMINI

Este posibil să nu poți ajuta și să nu oferi tipul de sprijin pe care l-ai dori pentru un tânăr de familie. Nu uita că și un simplu sfat e de mare ajutor. Sunt prevăzute unele evoluții favorabile pe plan social. De asemenea, te poți aștepta la creșterea veniturilor.

♋ RAC

Se prevăd câștiguri bune mai ales pentru cei ce desfășoară câștiguri independente. Oamenii de afaceri se pot aștepta la profituri sporite. Un membru al familiei va fi mai mult decât dispus să vă îndrume într-o problemă internă importantă.

FOLLOW ME

♌ LEU

Este indicat să călătorești cu cei apropiați și dragi. Este probabil ca o proprietate să vină pe numele tău în curând. Atenție pentru că atragi bârfe! Nu lăsa gura lumii să te vorbească de rău și să atragă energii negative către tine.

♍ FECIOARA

Cei care suferă de gânduri deprimante sunt predispuși să aducă pozitivitate în viața lor. O afacere financiară te poate implica complet. Va fi necesară multă muncă pentru a pune pe cale un proiect. Ai energie!

♎ BALANȚĂ

Vei fi apreciat pentru că faci lucrurile interesante pe plan social. Te bucuri de multă sănătate și pozitivitate. Vei reuși să faci niște pași pozitivi pentru a-ți spori averea. Zi bună pentru bani!

♏ SCORPION

Astăzi este ziua pentru cei care se gândesc să cumpere sau să vândă proprietăți. 14 martie, o dată extrem de favorabilă pentru investiții de orice fel. Mare grijă, totuși, la sănătate, se cam șubrezește!

Citește și: Horoscop de weekend 13-14 martie. Seara de sâmbătă vine cu vești grozave

♐ SĂGETĂTOR

Va trebui să intensifici activitatea fizică pentru a-țo menține sănătatea. Inițiativa luată pentru a încheia o înțelegere va avea succes mare. Va trebui să fii mai preocupat de cineva apropiat de familie, întrucât el sau ea așteaptă mult de la tine.

♑ CAPRICORN

Popularitatea ta pe plan social va crește. Dacă poți avea grijă de sănătatea ta astăzi, ești sigur că te vei bucura de toată ziua de duminică! O povară financiară suplimentară poate cădea pe umerii tăi.

♒ VĂRSĂTOR

O decizie la locul de muncă se va dovedi favorabilă în stimularea carierei. Unii dintre voi vă puteți concentra pe consolidarea relațiilor pentru a vă întări cercul social. Partenerul de viață îți face o surpriză!

♓ PEȘTI

Progresele pe plan academic rămân cele mai satisfăcătoare. E o zi mininată pentru cei care studiază sau urmează să susțină un examen. Pe plan sentimental, cei singuri se pot aștepta la o relație. Pe plan financiar, ai parte de bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.