Horoscop de weekend 13-14 martie. Seara de sâmbătă vine cu vești grozave

Horoscop de weekend 13-14 martie. Seara de sâmbătă vine cu vești grozave

Horoscopul de weekend aduce vești foarte bune pentru majoritatea zodiilor. Zilele de 13 și 14 martie se află fix între Luna Nouă de sâmbătă și intrarea lui Mercur în Pești de duminică noapte. Mai multe detalii despre aceste mutări astrale poți citi aici.

Horoscop de weekend 13-14 martie

Luna nouă este un fenomen care schimbă tot pentru zodii. 6 nativi sunt extrem de influențați de lună și sunt împinși în fața unor decizii majore. Intrarea lui Mercur în Pești aduce vești excelente. Vezi în continuare despre ce e vorba!

♈ BERBEC

Te poți aștepta o decizie favorabilă legată de locuință. Zi grozavă și pentru studiu! Cei care se prezintă la un examen sau la un concurs își vor gestiona bine timpul.

Este probabil ca cineva să vă ghideze corect în chestiuni care vă încurcă. Sfaturile neprețuite ale cuiva vor crește șansele de a elimina o competiție profesională.

♉ TAUR

Adoptarea unei noi rutine de exerciții și de alimentație este foarte posibilă și o să te conducă la o sănătate perfectă. Tendința de a cheltui excesiv trebuie limitată, deoarece se așteaptă o scădere a numerarului.

O excursie în afara orașului cu cineva special se va dovedi a fi memorabilă

FOLLOW ME

♊ GEMINI

Te vei simți suficient de motivați pentru a realiza o sarcină importantă pe plan profesional.

Partenerul de viață poate dori să-și împărtășească sentimentele și va avea nevoie de compania ta. Vă face planuri majore împreună.

♋ RAC

Autodisciplina va fi necesară pentru a vă bucura de o sănătate excelentă. Este probabil să-ți lași amprenta pe plan profesional. Familia te încjurajează să vă realizați visele și să vă puneți în practică ideile.

Șansa de a merge într-o călătorie este probabil pentru unii nativi din Rac.

♌ LEU

Eforturile de a atinge stabilitatea financiară au rezultate în sfârșit. Vin bani pentru tine! Cei care se ocupă de afaceri s-ar putea confrunta cu o perioadă agitată astăzi.

Dacă ești în căutarea unei noi locuințe, este probabil să găsești ceva care să se potrivească buzunarului tău. Apar schimbări ce te vor influența pe termen lung.

♍ FECIOARA

Un sfat primit de la cineva apropiat poate ajuta să îți consolidezi poziția financiară. Un copil sau un tânăr de familie este probabil să vă testeze răbdarea astăzi.

Nu este o zi bună pentru a călători. Apare o mare responsabilitate socială.

♎ BALANȚĂ

Este un moment grozav pentru a prinde lumina reflectoarelor pe plan social. Faci mari eforturi pentru a-ți impresiona șefii la serviciu.

Mare grijă să nu-ți neglijezi partenerul de viață!

♏ SCORPION

Vei lua o decizie majoră și importantă despre a-ți investi banii. Sinceritatea și devotamentul tău din punct de vedere al muncii sunt probabil recompensate.

Este o zi relaxantă acasă și faci tot felul de activități în familie.

Citește și: Horoscop Martie 2021. Conjuncții astrale speciale în prima lună de primăvară

♐ SĂGETĂTOR

O scădere a câștigurilor este extrem de posibilă, în timp ce la serviciu sarcinile continuă să crească. Este posibil să fii chemat să efectuați o călătorie în afara orașului.

Este o zi bună pentru studiu, examene sau chiar competiții sportive.

♑ CAPRICORN

Este momentul potrivit pentru a adopta un regim de exerciții fizice sau o activitate în aer liber pentru a reveni în formă. Cei care lucrează în weekend se pot aștepta ca zilele să devină profitabilă.

Viața de familie se va desfășura fără probleme. Va fi o idee bună să întârzii achiziția unei proprietăți pentru a căuta prețuri mai bune.

♒ VĂRSĂTOR

Nu sunt prevăzute probleme legate de sănătate. Este probabil să primești o plată restantă. O oportunitate care bate la ușă!

O situație urâtă acasă te va face să te simți foarte singur, trist și neajutorat!

♓ PEȘTI

Zile cu mare noroc la bani pentru nativii zodiei Pești! Este posibil să te stabilizezi ferm pe plan profesional. O diferență de opinii poate apărea pe frontul familiei și poate crea supărări.

O perioadă plăcută pentru cei care pleacă într-o călătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.