Horoscop 15 aprilie 2022. Previziuni complete pentru vineri

Horoscop 15 aprilie 2022. Previziuni complete pentru vineri

♈ BERBEC

Luna își continuă astăzi călătoria prin Balanță, dragă Berbec, aducând o energie blândă și romantică. Din nefericire, să vezi lumea prin lentile colorate în roz ar putea să nu fie în avantajul tău, mai ales în această după-amiază, când Luna se confruntă cu asteroidul vindecător, Chiron. Încearcă să nu-ți agăți valoarea de opiniile sau adorația celorlalți, pentru că îți vei face un mare deserviciu. Din fericire, vei avea șansa de a te reconecta cu dragostea adevărată pe măsură ce ziua se apropie de final, inspirându-te să practici puțină grijă de tine însuți, în timp ce te implici doar în conexiuni pozitive și de susținere.

♉ TAUR

Fă-ți timp să îți verifici de două ori munca și e-mailurile înainte de a trimite ceva important astăzi, dragă Taur, deoarece Luna în Balanță se aspectează cu Uranus și cu asteroidul vindecător, Chiron, generând niște vibrații cu adevărat îndrăzneț. Acest climat cosmic te-ar putea face să faci greșeli care te lasă să te simți jenat și incompetent, dar încearcă să nu fii prea dur cu tine însuți dacă se manifestă câteva gafe. Din fericire, te vei simți mult mai pe drumul cel bun și mai organizat pe măsură ce ziua se desfășoară și această energie ciudată se disipează. Petreceți seara îngrijindu-vă corpul cu alimente sănătoase și puțină întindere, deoarece universul vă împinge să acordați prioritate bunăstării.

♊ GEMENI

Încearcă să nu te lași pradă unor obiceiuri nesănătoase din social media care te lasă să te simți nemulțumit de propria viață astăzi, deoarece Luna în Balanță formează conexiuni ciudate cu Uranus și cu asteroidul vindecător, Chiron. Evită să te interesezi de noua iubită a îndrăgostitului tău, să te compari cu influencerii sau să te angajezi în dezbateri politice cibernetice, deoarece aceste acțiuni ți-ar putea dezumfla ego-ul. Din fericire, vei avea ocazia să te reconectezi cu valoarea ta personală în această seară, când această energie începe să se destrame. Hrănește-ți spiritul văzându-ți prietenii sau implicându-te într-o activitate creativă, care cu siguranță îți va ridica inima și aura.

♋ RAC

Nevoia unui prieten ar putea să-ți stea în calea muncii tale dacă nu ești atent astăzi, deoarece Luna în Balanță formează aspecte nefolositoare cu imprevizibilul Uranus și cu asteroidul vindecător, Chiron. Deși ar putea fi dificil să îi întorci spatele unui camarad aflat în nevoie, s-ar putea să fie nevoie să stabilești limite temporare, promițând să te reconectezi cu el după ce ai terminat ziua. Din fericire, vibrațiile se vor ameliora pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, ceea ce înseamnă că tovarășul tău va fi probabil capabil să aibă grijă de el însuși. Cu toate acestea, ar putea fi o idee bună să îi inviți la cină la tine acasă, ca un gest de dragoste și sprijin.

♌ LEU

S-ar putea să te simți puțin neînțeles de colegii tăi astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Balanță formează conexiuni dure cu Uranus și cu asteroidul vindecător, Chiron. În loc să te străduiești să îți explici excesiv dispoziția, încearcă să te împaci cu faptul că nu toată lumea îți înțelege punctul de vedere. Din fericire, vei avea ocazia să socializezi cu oamenii care te văd cu adevărat în această seară, pe măsură ce Luna se îndepărtează de aceste aspecte solicitante. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a te hrăni prin autoîngrijire și afirmații pozitive, așa că asigură-te că gravitezi spre cuvinte și activități care îți aduc bucurie.

♍ FECIOARĂ

Intuiția ta ar putea recepționa unele semnale contradictorii în această dimineață, dragă Fecioară, datorită unui aspect dezechilibrat între Luna Balanță și Mercur, planeta ta guvernatoare. Deși este posibil să vezi sincronicități și semne din partea universului, decodificarea lor s-ar putea să nu ți se pară atât de ușoară. În loc să te străduiești să ajungi la fundul fiecărui fluture care trece pe lângă tine sau număr de înger care se manifestă pe ceasul tău, încearcă să te consolezi cu faptul că universul te vede și te susține. Te vei simți mult mai relaxată pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, deși ar trebui să cauți scuze pentru a te apleca asupra luxului și a grijii de sine.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să fie nevoie să îți iei un moment în această dimineață pentru a analiza dacă ți-ai programat sau nu suficient timp pentru autoîngrijire, dragă Balanță, deoarece Luna se mișcă prin semnul tău, formând un aspect dezechilibrat cu Venus, planeta ta guvernatoare. Din nefericire, s-ar putea să fii chemat să-ți îngrijești relațiile și responsabilitățile înainte de a te concentra asupra ta, deoarece Luna continuă să se lovească de unele aspecte ciudate pe cer. Din fericire, ar trebui să aveți ocazia să vă răsfățați pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, fiind important să vă deconectați și să vă concentrați pe hrănirea minții, corpului și sufletului.

♏ SCORPION

Încearcă să nu funcționezi pe pilot automat astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Balanță formează o opoziție dură cu asteroidul vindecător, Chiron. Deși ai experiență în profesia ta, se pot face greșeli dacă nu rămâi cu picioarele pe pământ și prezent. Probleme neașteptate ar putea apărea în cadrul relațiilor tale în această după-amiază, datorită unei conexiuni dezechilibrate între Luna și Uranus. Încearcă să nu te grăbești să tragi concluzii pripite și asigură-te că îți găsești răbdarea dacă iubitul tău începe să se poarte cam ciudat. Din fericire, vei avea ocazia să te echilibrezi pe măsură ce ziua se apropie de final, deși s-ar putea să fie nevoie să îți iei ceva timp pentru singurătate.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să te găsești într-o stare de depresie astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna în Balanță intră într-o serie de aspecte dezechilibrate și tensionate pe cer. S-ar putea să te simți neinspirat de munca de care ești obligat să te ocupi, deoarece responsabilitățile tale par să îți răpească unicitatea și capacitatea de a te distra. Încearcă să nu te descurajezi din cauza banalului și amintește-ți că ești o forță exuberantă și izbitoare pe cont propriu. Din fericire, vei avea ocazia să te reconectezi cu focul și cu prietenii tăi în această seară, ceea ce face important ca tu să te apropii de oamenii care te apreciază și te văd așa cum ești.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să te simți ca și cum vocea ta profesională nu este respectată sau ascultată în această dimineață, dragă Capricorn, datorită unui aspect dezechilibrat între Luna în Balanță și Venus. În loc să lași astfel de situații să-ți rănească orgoliul, încearcă să te consolezi cu faptul că majoritatea oamenilor vor fi în afara jocului lor astăzi și că lipsa de atenție din partea colegilor tăi nu este neapărat o reflecție asupra ta sau a muncii tale. Din fericire, vei avea șansa de a destinde orice tensiune care s-ar fi acumulat mai târziu în cursul zilei, pe măsură ce Luna se îndepărtează de aceste aspecte nefericite, oferindu-ți ocazia de a găsi un echilibru.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să ai impresia că nimic nu merge bine astăzi, deoarece Luna în Balanță face o serie de aspecte dezechilibrate și tensionate pe cer. Acest climat cosmic ar putea să te lase cu o criză de credință dacă nu ești atent, fiind important să nu lași blocajele rutiere sau neînțelegerile să-ți răpească optimismul. Din fericire, veți începe să vă simțiți mai aliniați cu universul pe măsură ce se lasă seara, iar Luna are șansa de a se îndepărta de aceste turbulențe cerești. Încearcă să faci o sesiune de meditație înainte ca ziua să se încheie pentru a te reconecta complet cu centrul tău.

♓ PEȘTI

Deși ar putea fi tentant, ai grijă să nu te întorci la vechile comportamente sau tipare de care ai reușit să te scuturi astăzi, dragă Pești, deoarece Luna în Balanță intră într-o serie de aspecte dure pe cer. Acest climat cosmic te-ar putea determina să îmbrățișezi obiceiuri nesănătoase care odată îți aduceau confort, deși probabil că vei găsi aceste ritualuri înăbușitoare și nu la fel de satisfăcătoare ca odinioară. Din fericire, vei avea șansa de a-ți regăsi din nou centrul pe măsură ce se lasă seara și Luna își găsește liniștea pe cer. Folosiți acest timp pentru a face o baie purificatoare sau pentru a vă curăța spațiul pentru a alunga orice funk care v-ar fi putut găsi mai devreme în timpul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.