HOROSCOP 15 iunie: BERBECII sărbătoresc, VĂRSĂTORII sunt în centrul atenției

Lucrurile iau o altă întorsătură pe plan sentimental pentru Vărsători, iar Berbecii au un motiv de sărbătorit

Horoscop 15 Iunie 2018 Berbec

Astăzi ai motive de sărbătoare. Obții un succes care simți că merită sărbătorit, fie că e vorba de o promovare la locul de muncă, fie că e vorba de orice alt pas important pentru viitorul tău.

Pe planul sentimental lucrurile nu stau așa de bine și ai putea apela la un prieten care să te ajute să vezi situația la rece.

Horoscop 15 Iunie 2018 Taur

Dedici această zi familiei și vrei să faci tot posibilul să stai departe de haosul cotidian. Spre seară ai putea avea ocazia să revezi pe cineva din trecutul tău.

FOLLOW ME

Simți că îți lipsesc soluțiile necesare și puterea de convingere a celor din jur.

Horoscop 15 Iunie 2018 Gemeni

Îți merge destul de bine astăzi, dar și datorită energiei tale și a sprijinului celor din jur. Trebuie să inițiezi un proiect și vei avea nevoie de ajutor, dar aropiații nu vor ezita să ți-l acorde. E de asemenea un moment bun să cunoști oameni noi și să pui bazele unor relații.

Horoscop 15 Iunie 2018 Rac

Ești din ce în ce mai confuz în ceea ce privește direcția în care se îndreaptă viața ta și nici situația actuală, foarte incertă, nu te ajută deloc. Dar curând vei avea mai mult timp și ocazii pentru a-ți limpezi gândurile și a-ți planifica acțiunile pe viitor.

S-ar putea să ai o i agitată și din cauza unor acte care necesită semnătură. Din fericire, pe seară, prezența persoanei iubite te va calma.

Horoscop 15 Iunie 2018 Leu

A sosit momentul să faci tot ceea ce ți-ai dorit vreodată, să uiți de părerile celor din jur și să îți iei inima în dinți. Tu știi cel mai bine cum ar trebui să îți trăiești viața și nu ar trebui să te lași influențat.

Horoscop 15 Iunie 2018 Fecioară

Nu mai poți amâna rezolvarea unei probleme pentru mult timp și nici nu o poți ignora. Acum a venit momentul să faci ceva în privința aceasta, oricâte sentimente intense te apasă.

Planul sentimental e bine aspectat și se poate oficializa o relație.

Horoscop 15 Iunie 2018 Balanță

S-ar putea să fii prins în mijlocul unui conflict între niște persoane apropiate. Însă datorită faptului că ești o persoană foarte diplomă, reușești să gestionezi foarte bine situația.

Spre seară ești invitat la o petrecere sau un eveniment și ar fi bine să participi ca să mai depășești rutina din ultima perioadă.

Horoscop 15 Iunie 2018 Scorpion

Nu îți face multe planuri pentru că vei avea o zi destul de aglomerată. Mai ales la locul de muncă apar sarcini noi, care poate până acum nu intrau în atribuțiile tale. Dar nu este o zi chiar atât de anostă, întrucât reușești să îți faci timp pentru o conversație foarte interesantă cu cineva.

Horoscop 15 Iunie 2018 Săgetător

Poți să faci în sfârșit o escapadă la care visai de mult . Dacă continui să o amâni, nu vei avea niciodată timpul necesar. Ar putea apărea unele probleme în cuplu, pentru că nu ești mulțumit de comportamentul partenerului. Nu aștepta ca lucrurile să se schimbe și discută deschis cu partenerul tău.

Horoscop 15 Iunie 2018 Capricorn

Ești foarte preocupat de situația financiară, și ai și motive, dar ar trebui să nu te mai stresezi atât de mult.
Apare posibilitatea dezvoltării unui nou proiect, dar ar fi bine să nu iei o decizie pripită și să tragi concluziile abia după ce ai analizat îndelung situația.

Horoscop 15 Iunie 2018 Vărsător

Ești în centrul atenției și acest lucru te bucură. Toată lumea vrea să petreacă timp cu tine și primești o mulțime de invitații. Chiar și pe plan sentimental lucrurile ar putea lua o întorsătură incitantă.

Horoscop 15 Iunie 2018 Pești

Nu îți mai poți ignora starea de sănătate și e timpul să îți schimbi stilul de viață și să renunți la obiceiuri nesănătoase.

În prisma unui eveniment din familie , simți nevoia să îți exprimi sentimentele cum nu ai fi făcut-o în mod normal.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.