Horoscop 15 martie, Marte intră în Pești și face schimbări

Horoscop 13 ianuarie 2021. Trei ceasuri rele joi

Horoscop 15 martie 2021. Ce influență are Marte

♈ BERBEC

Pe planul iubirii, adevărul ar putea face valuri acum, dar pe termen lung acest lucru vă va duce pe tine și pe partenerul tau la etapa următoare. Norocul se aliniază pentru dorințele tale.

♉ TAUR

Luna nouă aduce multa pasiune în viața ta. Petreci mult timp cu cineva nou, un potențial iubit.

Dacă faceți parte dintr-un cuplu, ambii obțineți o perspectivă emoțională nouă și un sentiment comun, care vă apropie mai mult.

♊ GEMINI

De acum înainte, Venus și Luna nouă construiesc acceptarea de sine și un mare salt în încrederea personală. În dragoste și viață în general, aceasta este cheia ta pentru a lua alegeri bune care durează.

♋ RAC

Sunteți un comunicator as și cuvintele care au fost blocate pot curge liber. Orice mică oportunitate se poate dovedi a fi o șansă uriașă, dacă știi cum să profiți de ea.Ești singur? Faceți clic cu un potențial partener căruia îi place să învețe.

♌ LEU

Efectul de după Luna Nouă începe să vă lumineze zona de moșteniri și o situație emoțională pe care ați moștenit-o de la altcineva este gata să fie rezolvată. Vin banii și nu nsunt deloc puțini. Dacă sunteți în căutarea iubirii, o nouă pasiune așteaptă.

FOLLOW ME

♍ FECIOARA

Acesta este momentul tău lunar pentru a face schimbări pozitive în relațiile de la orice nivel. Te apropii foarte mult de o persoană care te ajută pe toate planurile vieții tale.

♎ BALANȚĂ

Da, poți fi mai independent – și acest lucru face spațiu în inima ta pentru a-i susține pe ceilalți. Un vis legat de carieră pe care l-ai depășit ani de zile se îndreaptă spre radar.

♏ SCORPION

Aceasta este o zi de armonie în dragoste, așa că, dacă ești într-o legătură pe termen lung, promite-ți că îți vei face timp pentru o dragoste care se simte proaspătă și diferită. Lasă-ți inima să conducă calea.

Vezi și: 7 semne zodiacale care nu se împacă bine cu schimbarea – le dă viaţa peste cap

♐ SĂGETĂTOR

Din cauza mutării lui Marte în Pești, apar schimbări favorabile, în special în sectorul financiar. Și pe planul iubirii ai șanse multe. Când stabiliți standardele și vă respectați, în termeni de pasiune, partenerul potrivit vine în fugă.

♑ CAPRICORN

O schimbare la locul de muncă te cam dă peste cap. Însă inteligența de care dai dovadă te va ajuta să depășești situația cu brio. Devii tot mai relaxat în fața fricilor tale.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să decizi să tr îndepărtezi de proiectele sau persoanele care îți consumă energia. Există și posibilotatea unor noi legături. Oricum ar fi, instinctele tale sunt puternice și poți revendica oferte excelente sau noi conexiuni pozitive pentru viitor.

♓ PEȘTI

Semnul tău este luminat din interior de influența lui Marte, ajutându-te să ieși în evidență cu un mister. Venus adaugă un fler pentru a fi ferm, dar corect, ajutându-vă să readuceți familia și prietenii la același nivel cu confirmarea unei întâlniri mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.