Horoscop 16 aprilie 2022 – zodiile norocoase azi

♈ BERBEC

Aerul se va simți dulce astăzi, dragă Berbec, deoarece weekendul începe cu Luna care își continuă călătoria prin frumoasa Balanță. Acest climat cosmic este excelent pentru romantism, deoarece tu și iubitul tău uitați de griji, chiar dacă numai pentru câteva ore. Pe măsură ce după-amiaza se manifestă Luna plină, cerându-ți să lași munca deoparte în favoarea îngrijirii de sine și a legăturii cu cei dragi. Din nefericire, un aspect dur cu Pluton ar putea aduce tensiunea la suprafață, mai ales dacă munca a fost deosebit de tensionată în ultima vreme. Din fericire, vei avea ocazia să renunți la orice lucru care te apasă greu în minte odată ce Luna intră în Scorpionul transformator în această seară.

♉ TAUR

Universul te va împinge să implementezi obiceiuri mai sănătoase astăzi, deoarece Luna plină din Balanță formează un pătrat în T dur cu Pluton transformator. Deși poate părea înfricoșător să tai legăturile cu comportamente sau persoane care nu te servesc, acest climat cosmic îți poate oferi puterea și motivația de a face acest lucru. Din fericire, vei începe să te simți mai liniștit în această seară, când Luna intră în Scorpion și în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Folosește această energie ca pe o oportunitate de a te răsfăța cu o îngrijire de sine serioasă pentru a te ajuta să te reîncarci după o după-amiază intensă din punct de vedere energetic.

♊ GEMENI

Vei avea chef să urli la cer cu haita ta în această după-amiază, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna plină din Balanță se manifestă pe cer. Din păcate, acest climat cosmic ar putea deveni puțin cam intens pentru alții, lăsându-te fără un partener cu care să fii cel mai sălbatic sine. Încearcă să nu o iei personal dacă viața ta socială se simte puțin șchioapă, deoarece este probabil ca cei dragi să fie prinși în propriile probleme. Din fericire, prioritățile tale se vor îndrepta către starea de bine și organizarea personală în această seară, când Luna își face loc în Scorpion și în a șasea ta casă solară.

♋ RAC

Nu te simți vinovat dacă trebuie să-ți anulezi planurile de brunch de sâmbătă în favoarea rămânerii în pat astăzi, dragă Rac, deoarece Luna plină din Balanță aduce o greutate în aer. Acest climat cosmic ar putea să te ducă la concluzia că ai nevoie disperată de o perioadă de relaxare acasă, deoarece universul te împinge să practici auto-îngrijirea. Din fericire, te vei simți mai mult ca tine însuți pe măsură ce se lasă seara și Luna își face loc în Scorpion. Acesta ar fi un moment excelent pentru a te întâlni cu prietenii cu care nu te-ai putut întâlni mai devreme, deoarece vei avea chef de distracție.

♌ LEU

Deși inima ta ar putea fi la locul potrivit, ar trebui să eviți să le dai sfaturi nesolicitate celor dragi astăzi, deoarece Luna plină din Balanță se manifestă, accentuând sensibilitățile. Ceea ce pare a fi de bun simț ar putea apărea ca o critică voalată la adresa prietenilor sau a partenerului tău, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a ține gura închisă. Din fericire, nu va trebui să vă faceți griji că veți călca pe degete când seara se va lăsa seara și Luna își va face loc în Scorpion. Acest climat cosmic te va pune într-o dispoziție hrănitoare și sensibilă, inspirându-te să te cuibărești în casă cu cei mai apropiați confidenți.

♍ FECIOARĂ

Vei fi într-o dispoziție încăpățânată astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna plină din Balanță se manifestă, formând un pătrat în T dur cu planeta puterii, Pluton. Deși este important să nu lași oamenii să te împingă de la spate, ar fi bine să te oprești și să te întrebi dacă ești sau nu încăpățânată. Dacă ajungi la concluzia că trebuie să pledezi pentru tine, asigură-te că nu lași diplomația să te oprească din a-ți expune punctul de vedere, dar nu uita să îți păstrezi grația în acest proces. Din fericire, îți va fi mai ușor să-ți articulezi gândurile atunci când Luna va intra în Scorpion și în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea, mai târziu în cursul după-amiezii.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Luna plină se manifestă în semnul tău în această după-amiază, sporindu-ți intuiția, popularitatea și nivelul de energie. Deși mulți îți vor căuta compania, probabil că vei simți că vrei să îți petreci ziua acasă, mai ales dacă te simți epuizat mental după o săptămână lungă de muncă. Acest eveniment lunar poate, de asemenea, să stârnească emoții intense în cadrul vieții tale amoroase, ceea ce ar putea fie să îți facă sau să îți distrugă relația. Nu vă fie teamă să vă topiți în partenerul dvs. dacă este o potrivire bună. În caz contrar, ar putea fi timpul să îmbrățișezi viața de burlac pentru o vreme. Din fericire, vei începe să te simți mai împământenit pe măsură ce Luna își face loc în senzualul Taur în această seară.

♏ SCORPION

Emoțiile tale vor fi profunde astăzi, dulce Scorpion, pe măsură ce Luna plină din Balanță se manifestă în această după-amiază, activându-ți a douăsprezecea casă solară. Între timp, o cuadratură t dură cu Pluton ar putea să te facă să te simți nesigură cu privire la modul în care să te exprimi. Cu toate acestea, ar fi mai bine să vă mușcați limba pentru moment. În loc să vorbești impulsiv despre subiecte grele sau importante, acordă-ți timp să te gândești la ceea ce ai vrea să spui, astfel încât să poți intra în aceste discuții pregătit și calm. Din fericire, vei începe să te simți mai sociabil și să te simți ca tine însuți pe măsură ce Luna își face loc în semnul tău în această seară.

♐ SĂGETĂTOR

Luna plină din Balanță se manifestă în această după-amiază, punându-te într-o dispoziție socială. Din nefericire, ai putea sfârși prin a cheltui prea mult dacă optezi să ieși în oraș cu prietenii tăi, ceea ce face esențial să cauți modalități mai economice de a ieși împreună. Deși latura ta sălbatică va ieși la joacă în timpul zilei, vei deveni mai retrasă pe măsură ce se lasă seara și Luna își face loc în Scorpion. Acest plasament lunar va pune în lumină sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, punându-te într-o stare de liniște și reflecție. Încearcă doar să nu te obsedezi de situații pe care le poți controla în timp ce îmbrățișezi singurătatea, sau ai putea sfârși prin a strica o seară perfect liniștită.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să fie nevoie să îți analizezi echilibrul dintre viața profesională și cea personală astăzi, dragă Capricorn, deoarece Luna plină din Balanță se manifestă pe cer, formând un pătrat în T dur cu Pluton. Deși te mândrești cu rezistența și etica ta de muncă, s-ar putea să vrei să iei în considerare costul pentru sănătatea ta fizică și bunăstarea mentală. Chiar dacă nu vă puteți permite să vă schimbați cariera sau să faceți o schimbare chiar acum, ar trebui cel puțin să folosiți acest eveniment lunar ca un semnal din partea universului pentru a vă relaxa și a vă destinde. Mai târziu în această seară, Luna intră în Scorpion, cerându-vă să vă îmbrățișați viața socială prin conectarea cu prietenii.

♒ VĂRSĂTOR

Astăzi va fi o zi profund spirituală pentru tine, pe măsură ce Luna plină din Balanță se manifestă pe cer, activând centrul spiritual al hărții tale. Între timp, un pătrat T între Soare, Lună și Pluton te va împinge în adâncurile psihicului tău, ajutându-te să te înțelegi pe tine însuți în moduri noi și profunde. Folosește acest eveniment lunar ca o scuză pentru a face o lungă sesiune de meditație pentru a te ajuta să primești orice mesaj care ar putea să zăbovească dincolo de văl. Acesta este, de asemenea, un moment ideal pentru a vă comunica speranțele și visele către cealaltă parte, deoarece universul va fi dornic să vă ajute.

♓ PEȘTI

S-ar putea să te simți chemată să îți cureți feed-ul de social media de orice cunoștințe care tind să te declanșeze, deoarece Luna plină din Balanță formează un pătrat în T dur cu intensul Pluto. Nu vei avea chef să te joci frumos cu persoanele care te enervează, deși nu va exista nici dorința de a te lupta. Acordă-ți permisiunea de a lăsa în urmă prietenii pe care i-ai depășit, dar încearcă să faci asta cu stil și grație. Din fericire, nu va trebui să te lupți cu astfel de neplăceri pe măsură ce se lasă seara și Luna își face loc în Scorpion, oferindu-ți o șansă de a te conecta cu optimismul și pacea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.