Horoscop 16 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 16 decembrie 2021. Previziuni speciale joi

♈ BERBEC

Dimineața ta ar putea începe lent, deoarece Luna își încheie călătoria prin Taur. Folosiți aceste vibrații ca o oportunitate de a vă verifica corpul și de a vă aprecia mediul înconjurător înainte ca energia să se intensifice din nou. Vei simți o schimbare în această după-amiază, când Luna își schimbă semnul în Gemeni, activând sectorul din harta ta care guvernează gândurile și comunicarea. Acest plasament lunar va acționa ca o gură de aer proaspăt mental, curățând orice pânză de păianjen care s-ar fi putut manifesta în psihicul tău. Folosește-te de aceste vibrații pentru a te ocupa de orice lucrare strategică sau de scriere care trebuie rezolvată, deoarece mintea și spiritul tău vor fi ascuțite!

♉ TAUR

Nu vă simțiți vinovat dacă vă răsfățați și luați lucrurile încet în această dimineață, când Luna își încheie călătoria prin semnul dvs. Toată lumea are dreptul la o dimineață leneșă din când în când, iar astăzi prezintă o fereastră cosmică pentru a face acest lucru fără vinovăție! În această după-amiază, Luna își schimbă semnul în Gemeni, cerându-vă să vă reconectați cu valoarea de sine. Folosiți această energie ca o scuză pentru a vă construi și asigurați-vă că vă înconjurați doar de oameni care vă apreciază cu adevărat. Verificarea finanțelor tale este, de asemenea, încurajată în acest climat cosmic, deși va trebui să eviți nevoia de a cheltui orice bani în plus pe care îi găsești ascunși în conturi.

♊ GEMENI

În timp ce dimineața poate părea că trenează un pic, dragă Gemeni, vei experimenta o schimbare semnificativă în această după-amiază, când Luna se va muta în semnul tău. Nivelurile tale de energie, spiritul și popularitatea ta vor primi un impuls frumos sub acest plasament lunar și te vei simți mai ușor din punct de vedere emoțional, pe măsură ce universul resetează ceasul sentimentelor tale. Evident, problemele tale nu vor dispărea complet, dar ar trebui să îmbrățișezi momentan vibrația crocantă care plutește în aer. În această seară, răsfață-te cu o masă sau un desert special și dă-ți permisiunea de a îmbrățișa fără scuze toate persoanele și lucrurile care îți fac inima să se înalțe!

♋ RAC

Luna Taurului împarte o conexiune dulce cu Venus și Pluto în această dimineață, ajutându-vă să vă eliberați de tensiune și de bagajele emoționale în timp ce dormiți. Ar trebui să te trezești bine odihnit, deși să te tragi afară din confortul patului tău ar putea fi dificil. Mintea ta va primi un impuls în această după-amiază, când Luna își schimbă semnul în Gemeni vorbăreț. În timp ce alții vor avea chef să socializeze, s-ar putea să fie nevoie să vă ritmați când vine vorba de interacțiunea umană și de social media. Evitați să acordați prea multă atenție prietenilor și familiei, deoarece va fi important să vă luați ceva timp pentru introspecție și liniște.

♌ LEU

Fă tot posibilul să te ocupi de responsabilitățile profesionale care zăbovesc pe lista ta de lucruri de făcut în această dimineață, când Luna își încheie călătoria prin Taur. Concentrarea asupra muncii va veni în mod natural sub acest plasament lunar, dar, pe măsură ce Luna se mută în Gemeni în această după-amiază, vă va fi din ce în ce mai dificil să vă ocupați de afacerile dvs. Viața ta socială va ocupa cea mai mare parte a atenției tale în următoarele două zile, iar platformele tale de socializare vor câștiga, de asemenea, mai multă tracțiune. Asigură-te că îți programezi ceva timp pentru o ieșire în oraș cu cei mai buni prieteni, deoarece sufletul tău va tânji după companie chiar acum.

♍ FECIOARĂ

Oportunitățile profesionale s-ar putea manifesta pentru tine în această după-amiază, dragă Fecioară, deoarece Luna în Gemeni formează o alianță cu nodul nordic, activând sectorul din harta ta care guvernează cariera. Dacă ți-ai dorit să-ți schimbi profesia sau să avansezi în cadrul companiei tale actuale, acum ar fi momentul să cauți anunțuri de angajare care te pot duce acolo unde îți dorești să ajungi. Conversațiile despre cum ai vrea să evoluezi în domeniul tău vor fi, de asemenea, extrem de edificatoare și îți pot oferi o perspectivă foarte necesară despre cum să-ți abordezi parcursul profesional în continuare. Nu vă fie teamă să vă folosiți vocea chiar acum, deoarece aceasta vă poate ajuta să vă propulsați în următoarea etapă a călătoriei dumneavoastră profesionale.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Ocupă-te de afacerile tale personale și profesionale în prima jumătate a zilei, dragă Balanță, pe măsură ce Luna își încheie călătoria prin Taur. Veți dori să vă creați un spațiu pentru timpul liber în această după-amiază, când Luna își schimbă semnul în Gemeni, punându-vă într-o dispoziție aventuroasă. Acest plasament lunar va activa sectorul din harta ta care guvernează gândirea superioară și spiritualitatea, încurajându-te să încerci lucruri noi, să îți amesteci rutina și să te conectezi cu universul. Bucurați-vă de energia ușoară pe care o poartă acest climat cosmic și nu vă simțiți prost dacă păstrați pentru o altă zi orice sarcină neurgentă.

♏ SCORPION

Asigură-te că îi trimiți partenerului sau îndrăgostitului tău un mesaj dulce, dar cu picioarele pe pământ, în această dimineață, pe măsură ce Luna Taur își încheie călătoria prin a șaptea ta casă. Orice flirt care are loc în prima parte a zilei va planta semințele pentru o legătură mai profundă, care se va desfășura cu siguranță atunci când Luna se va muta în Gemeni în această după-amiază. Dacă există cineva cu care ai vrea să te conectezi la un nivel profund, această seară ar fi cea mai potrivită pentru a face acest lucru. Doar nu te lăsa dus de val cu emoțiile tale, deoarece o opoziție între Lună și Marte te-ar putea face să regreți orice decizie luată într-un moment de pasiune.

♐ SĂGETĂTOR

Încearcă să faci tot posibilul pentru a te concentra și a rămâne la locul de muncă în această dimineață, când Luna își încheie călătoria prin Taur, permițându-ți să rezolvi problemele care trebuie rezolvate. În această după-amiază, veți simți o schimbare uriașă pe măsură ce Luna se mută în Gemeni, aducând vibrații romantice și cochete în calea dvs. Carisma dvs. va fi peste așteptări, oferindu-vă ocazia perfectă de a curta pe oricine pe care ați pus ochii în ultima vreme. Amintește-ți doar să nu-ți pierzi timpul cu cineva care nu-ți apreciază intelectul. În timp ce chimia poate fi distractivă în focul momentului, vei descoperi că relațiile de lungă durată își au rădăcinile într-o întâlnire a minților.

♑ CAPRICORN

Distrează-te cu simțul modei astăzi, deoarece Luna în Taur își face ultimii pași prin a cincea ta casă, încurajându-te să te exprimi estetic. În timp ce prima parte a zilei se va simți ca o distracție și jocuri, va trebui să schimbi vitezele în această după-amiază, când Luna se mută în Gemeni. Folosește această energie pentru a te reconecta cu sănătatea ta, verificându-ți corpul, tensiunea fizică și nivelul de stres. Dacă vă simțiți puțin epuizat, ar putea fi timpul să reveniți la un regim regulat de alimentație, somn și exerciții fizice în următoarele zile. Odată ce v-ați resetat ceasul, ar trebui să începeți să vă simțiți mai plin de energie și să vă simțiți ca și cum ați fi normal și sănătos.

♒ VĂRSĂTOR

Luna se mută în Gemeni în această după-amiază, activând sectorul din harta ta care guvernează distracția și expresia creativă. Mintea ta va prinde viață cu idei interesante și concepte artistice, deși va trebui să te calmezi când vine vorba de a te ocupa de proiecte noi. O opoziție între Lună și Marte ar putea duce la sentimente de regret dacă te arunci într-o activitate fără o planificare adecvată și fără să te gândești înainte. Același concept se aplică invitațiilor sociale și favorurilor personale, așa că asigură-te că faci un pas înapoi înainte de a accepta o ieșire în oraș sau de a-ți ajuta prietenul să redecoreze.

♓ PEȘTI

Fă-ți timp să te concentrezi pe organizarea domestică în această seară, dragă Pești, deoarece Luna în Gemeni luminează sectorul din harta ta care guvernează casa. Dezordinea spațiului tău va avea un impact uriaș asupra bunăstării tale mentale în acest moment și, de asemenea, te poate ajuta să-ți sporești motivația. Dacă ai lucrat de acasă în ultimele luni, vei dori să acorzi o atenție deosebită spațiului tău de lucru. Dacă constați că lucrurile au scăpat puțin de sub control în ceea ce privește dezordinea, s-ar putea să fie nevoie să faci o excursie la magazinul local de articole de birotică, astfel încât să te apuci serios să faci ordine în spațiul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.