Horoscop 17 MAI 2019: Zodia care realizează ce e important în viață

Horoscopul zilei de 17 mai 2019:

Berbec

Această zi este benefică pentru tine deoarece realizezi care sunt lucrurile cu adevărat importante în viaţă. Dacă până acum credeai că banii şi lucrurile materiale te fac fericit, ei bine află ca nu este aşa. Fericirea şi liniştea ta constă în emoţii, oameni sau călătorii.

Taur

Este o zi prielnică pentru un nou capitol, un nou început. Vei realiza care sunt lucrurile care te împlinesc, ce îţi oferă energie şi ce îţi face cu adevărat timpul să zboare.

Gemeni

FOLLOW ME

Este ziua în care te linişteşti sufleteşte şi faci pace cu unele gânduri care te măcinau. Simţi legătura cu Dumnezeu mult mai puternică, poate chiar ai nişte revelaţii.

Rac

Nu te simţi confortabil în situaţii care nu au o conotaţie pozitivă. Încerci să te îndepărtezi cât mai mult de oamenii care nu au o influenţă pozitivă asupra ta, ba chiar îţi faci noi prieteni care îţi oferă un sprijin nemăsurat.

Leu

Alege ceea ce te face să te simţi în largul tău şi împlinit. O nouă schimbare la locul de muncă apare, iar relaţiile cu colegii devin din ce în ce mai strânse.

Fecioară

Astăzi vei descoperi o nouă portiţă. Vei adopta o nouă atitudine, o schimbare este pe cale să-ţi invadeze comoditatea şi să îţi ofere mai multă energie.

Balanţă

Îţi închizi acele capitole din viaţa ta care nu te mai împlinesc. Este un proces extrem de dureros, dar foarte benefic pentru ce va urma.

Scorpion

Relaţia ta cu partenerul este pe prim plan. Te gândeşti foarte serios la rezolvarea problemelor de cuplu şi veţi începe un nou capitol.

Săgetător

Totul este despre ce îţi face ţie bine şi ce nu. Ce nu îţi convine şi nu te împlineşte, dă la o parte. Cu restul, fii mai atent şi reconstruieşte ce ai lăsat în urmă.

Capricorn

Încearcă să empatizezi mai mult şi să înţelegi că nu toţi oamenii sunt la fel. Vei învăţa un alt mod de a iubi. Asta se referă chiar şi la iubirea părintească.

Vărsător

Ai programul plin de întâlniri. Deja te-ai aglomerat foarte mult şi organismul începe să dea semne cum că a mai obosit şi el. Organizează-te puţin!

Peşti

Nu este ziua ta norocoasă. Este una din acele zile în care nu vrei decât să leneveşti şi să uiţi de responsabilităţi. Însă, ai deja prea multe şi este posibil să fii criticat pentru lipsa de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.