Horoscop 2 august 2022. Vești grozave pentru zodii

Horoscop 2 august 2022. Vești grozave pentru zodii

♈ BERBEC

Pregătește-te pentru o explozie incredibilă de energie imprevizibilă astăzi, dragă Berbec, când Marte, conducătorul tău planetar, trece peste Uranus și Nodul Nord. Acest climat cosmic va aduce o încărcătură electrică în aer, ajutându-vă să vedeți realitatea dintr-o perspectivă nouă și evoluată. Din nefericire, aceste vibrații ar putea fi întâmpinate cu o verificare a realității, deoarece Luna Fecioarei se confruntă cu visătorul Neptun. Din fericire, dacă ești sinceră cu privire la provocările tale, ai mai multe șanse să găsești soluții la aceste probleme. Vei observa o schimbare mai târziu în această seară, când Luna va intra în Balanță, aducând o ambianță armonioasă la masă.

♉ TAUR

S-ar putea să simți nevoia bruscă de a-ți schimba înfățișarea sau de a-ți reface identitatea astăzi, dragă Taur, deoarece Marte pasional se ciocnește cu Uranus și Nodul Nord, toate campate în semnul tău. Acest dans ceresc îți va permite să îți schimbi radical calea, deși nu trebuie să te aștepți la rezultate imediate, mai ales dacă evoluția pe care o cauți este grandioasă. Pașii rezonabili și strategici în viitor te vor duce acolo unde îți dorești să ajungi, pe măsură ce universul îți susține căutarea a ceva nou. Vei observa o schimbare mai târziu în această seară, când Luna va intra în Balanță, oferindu-ți o șansă de a te relaxa înainte de culcare.

♊ GEMENI

Ai încredere în intuiția ta în ceea ce privește banii și creșterea bogăției astăzi, dragă Gemeni, deoarece Marte, Uranus și nodurile destinului împărtășesc o conexiune dulce cu Venus. Aceste vibrații vor lucra în favoarea ta atunci când vine vorba de chestiuni financiare, deși ar trebui să te simți liber să te răsfeți și să îmbrățișezi și un pic de lux. Fiți atenți la orice moment de claritate care vă găsește acum, deoarece universul vă împinge să înțelegeți realitatea în moduri noi. Între timp, o conexiune dulce între Luna în Fecioară și Pluton vă poate ajuta să vă împuterniciți în afaceri, așa că nu vă fie teamă să faceți niște mișcări mari.

♋ RAC

O creștere bruscă a popularității tale ar putea deschide ușa către noi oportunități astăzi, dragă Rac, pe măsură ce dulcele Venus se conectează cu Marte, Uranus și nodurile destinului. Nu-ți fie teamă să te bazezi pe conexiunile tale chiar acum, mai ales dacă ești în căutarea mai multor locuri de muncă sau notorietate. Internetul va fi, de asemenea, un instrument valoros pentru tine chiar acum, așa că ar trebui să verifici de două ori pentru a te asigura că site-ul tău personal și profilurile publice sunt actualizate. Acordă-ți permisiunea de a te relaxa acasă în această seară, în timp ce practici puțină grijă de tine însuți, când Luna intră în armonioasa Balanță și în sectorul din harta ta care guvernează fericirea domestică.

♌ LEU

Schimbări majore în cadrul carierei tale se vor manifesta astăzi, dragă Leu, datorită unei alianțe dulci între Marte, Uranus și nodurile nordice. Folosește acest climat cosmic pentru a pune pasiune și o abundență de energie în spatele obiectivelor tale profesionale și vei vedea efectele sale de undă pentru lunile următoare. Între timp, o mână de ajutor din partea dulcei Venus te poate ajuta să depășești temerile legate atât de succes, cât și de eșec, atâta timp cât ești dispus să-ți deschizi inima la schimbare și la noi posibilități. Acordă-ți permisiunea de a face un pic de flirt pe măsură ce ziua se încheie și Luna intră în carismatica Balanță.

♍ FECIOARĂ

Luna își încheie călătoria prin semnul tău astăzi, dragă Fecioară, cerându-ți să te folosești de puterea ta personală și de sentimentul unic al sinelui. Aceste sentimente se vor exacerba după-amiaza, când Luna formează o conexiune de susținere cu împuternicitul Pluton, aducând o intensitate și un sentiment de autoritate în aura ta. Folosiți această energie pentru a vă urmări visele, chiar dacă acestea sunt ușor determinate de dorința de a vă spori ego-ul. Între timp, o triplă alianță între Marte, Uranus și Nodul Nord va aduce binecuvântări neașteptate în calea ta, deoarece universul conspiră pentru a te ajuta în manifestarea obiectivelor tale.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Anumite domenii din viața ta ar putea deveni foarte serioase astăzi, dragă Balanță, deoarece pasionalul Marte trece peste Uranus și Nodul Nord. Vei ajunge la un punct de ruptură cu oricine sau orice lucru care te-a ținut pe loc, oferindu-ți oportunitatea de a tăia rapid și curat legăturile cu ceea ce îți provoacă suferință. Un angajament romantic brusc ar putea, de asemenea, să intre în joc, deoarece universul te încurajează să formezi legături profunde și durabile. Vei simți o schimbare mai târziu în această seară, când Luna va intra în semnul tău, ridicându-ți starea de spirit și aura pe parcursul următoarelor două zile.

♏ SCORPION

Întâlnirile întâmplătoare ar putea schimba cursul vieții tale amoroase astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Marte, conducătorul tău planetar, se ciocnește cu imprevizibilul Uranus și Nodul Nord. O mână de ajutor din partea dulcei Venus va aduce răsturnări de situație, ajutându-te să obții un avantaj în viață, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a face o muncă de manifestare și recunoștință. De asemenea, ar trebui să căutați oportunități de a vă folosi vocea și de a răspândi idei atunci când Luna Fecioarei îi va da un sărut lui Pluton mai târziu după-amiază. Asigură-te doar că îți rezervi ceva timp pentru tine mai târziu în seara asta, când Luna intră în armonioasa Balanță.

♐ SĂGETĂTOR

Pasionalul Marte formează astăzi o alianță dulce cu Uranus și Nodul Nord, activând sectorul din harta ta care guvernează sănătatea și starea de bine. Acest climat cosmic îți va cere să faci pași mici spre autoperfecționare, orientați spre obiectivele tale actuale de muncă sau de fitness. De asemenea, este posibil să fii chemat să ajuți un prieten sau un membru al familiei, iar venind în ajutorul tovarășilor tăi vei obține câteva puncte karma importante. Vei simți o schimbare mai târziu în această seară, când Luna va intra în Balanță, punându-te în starea de spirit pentru o anumită interacțiune socială și, poate, pentru câteva bârfe nevinovate.

♑ CAPRICORN

Este posibil ca descoperirile creative să se manifeste pentru tine astăzi, deoarece pasionalul Marte formează o alianță cosmică cu Uranus și Nodul Nord. Acest climat cosmic este, de asemenea, pregătit să vă sporească încrederea, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a vă pune în valoare pentru a vă atinge obiectivele. O mână de ajutor din partea romanticei Venus vă va permite să faceți progrese cu persoana îndrăgostită, mai ales dacă găsiți în sfârșit curajul de a o invita în oraș. Cu toate acestea, încearcă să nu dezvălui prea mult din tine dintr-o dată, mai ales în această seară, când Luna intră în Balanță, cerându-ți să dai dovadă de reținere.

♒ VĂRSĂTOR

Pregătește-te pentru unele descoperiri emoționale astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece pasionalul Marte se apropie de Nodul Nord și de Uranus, conducătorul tău planetar. Acest climat cosmic te va lăsa practic de neoprit, pe măsură ce spargi orice bariere care ți-au ținut în frâu mintea, inima sau sufletul. Vești de la un membru al familiei ar putea, de asemenea, să intre în joc, oferindu-ți un motiv să sărbătorești din inimă. Acordă-ți câteva momente pentru a te inspira din recunoștința ta înainte ca seara să se încheie, când Luna intră în Balanță și în sectorul din harta ta care guvernează practicile spirituale și gândirea superioară.

♓ PEȘTI

Îți va fi greu să ascunzi ceea ce ai în inimă astăzi, deoarece Venus, Marte și nodurile destinului împart conexiuni dulci pe cer. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți transpune visele în existență, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți împărtăși intențiile cu oamenii pe care îi iubești, dar și cu partea cealaltă. Între timp, în această după-amiază, o conexiune de susținere între Luna Fecioarei și Pluton te poate ajuta să transformi o pasiune în ceva mai mult, deși poți folosi această energie și pentru a-ți întări legăturile platonice. Mai târziu în această seară, Luna intră în armonioasa Balanță, aducând un farmec misterios în aura ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.