Horoscop 2016: totul despre sănătate

Horoscop 2016: totul despre sănătate

Anul 2016, favorizează, din punct de vedere al stării generale de sănătate, anumite zodii și afectează serios altele. Astrologii avertizează asupra obiceiului neinspirat al multor români, și anume acela de a amâna consultul unui medic specialist și de a face  investigații specifice, astfel încât problema de sănătate să fie diagnosticată și tratată la timp.

Valeriu Mihai Pănoiu deține acest meșteșug al astrelor și al influenței acestora asupra stării noastre de sănătate și ne creionează, astăzi,  toate acele aspecte zodiacale care ne avantajează mai mult sau mai puțin anul 2016: “Este un an pentru care nu putem face generalizări. Sunt zodii care o duc mai bine cu starea de sănătate, de exemplu, Gemenii și Vărsătorii și sunt zodii destul de sensibile, printre care menționez Racul, Balanța, chiar și Fecioara, dar și Peștii. Este bine să fim atenți la primul diagnostic pentru că pot apărea nu neapărat erori medicale, cât întârzierile inițiativei de a merge la doctor. Există riscul de cronicizare în cazul multor boli, în general pentru acele afecțiuni netratate la timp.” 

img_2115-3845269Berbecii.  Este de aşteptat ca în anul 2016 să aibă probleme de sănătate pe care le-au avut şi în anii anteriori. Sunt destul de solicitaţi din punctul de vedere al afecţiunilor care vizează zona capului. Dureri de cap care vin dintr-o dificultate de a lua anumite decizii de viaţă şi de a face alegeri. Este o perioadă foarte bună pentru Berbeci în martie şi în mijlocul verii, să-şi îmbunătăţească starea de sănătate şi să descopere anumite remedii pentru probleme pe care le-au avut şi până acum şi pentru care nu au avut leac.

Taurii o duc mai prost cu sănătatea între 28 aprilie şi 28 mai, atunci când Mercur va retrograda în zodia lor. Şi le va supune atenţiei anumite probleme de sănătate mai vechi. Este de aşteptat ca ultima parte a anului, începând cu luna septembrie, când Jupiter va fi în Balanţă, să le aducă anumite afecţiuni în zona renală sau hepatică.


Gemenii sunt destul de favorizaţi de astre din punct de vedere al sănătăţii. Pe casa sănătăţii nu se întrevăd afecţiuni care pot să dezvolte vreun risc de cronicizare.

Racii au un an 2016 destul de provocator. Saturn este, în continuare, în casa sănătăţii şi atunci marele risc este de a contracta nişte afecţiuni destul de greu de dus, cel mai probabil în zona oaselor. Trebuie să aibă foarte mare atenţie la procesul absorbţiei calciului în sânge. Sunt posibile şi previzibile probleme cu coloana vertebrală.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Leii sunt predispuşi, în 2016, la afecţiuni care vizează segmentul lor de sănătate tradiţional şi anume inima. Cu menţiunea că în primăvară şi în vară pot să descopere anumite remedii care să le îmbunătăţească starea de sănătate.

Fecioarele o duc destul de bine cu sănătatea până în toamnă, atâta timp cât Jupiter este în zodia lor. Fecioarele sunt predispuse la acumularea de kilograme. Practic, le va fi foarte greu fecioarelor să dea surplusul kilogramele jos. Pot să sufere din cauza stresului.

Balanţele, în 2016 sunt, poate, printre cele mai vulnerabile semne, întrucât Neptun în casa sănătăţii, într-un aspect tensionat cu Saturn, le poate aduce în primul rând eroare de diagnostic. Există această posibilitate ca o boală ascunsă care îi macină să se manifeste. Balanţele pot să ajungă la urgenţă din pricina unei crize acute.

Scorpionii au în faţă un an care îi provoacă în prima parte mai ales, în ceea ce priveşte afecţiunile hepatice, respectiv cele care ţin de circulaţia sângelui. Este foarte important că Scorpionii să-şi facă analize şi să consulte în primul rând un medic de familie, dacă nu un medic specialist.

Săgetătorii, cu Saturn în zodia lor, sunt, spre deosebire de Fecioare, zodia care poate să slăbească cel mai mult în 2016, să dea jos kilogramele, adică. Săgetătorii sunt într-o perioadă  în care sunt loviţi exact acolo unde îi doare cel mai tare. Afecţiunile pe care le-au neglijat, pe care nu le-au tratat la timp, s-ar putea să le dea mari bătăi de cap, în sensul cel mai serios cu putință.

Capricornii sunt şi ei destul de sensibili în ceea ce priveşte afecţiunile sistemului osos, cele mai afectate fiind cartilagiile. Există un foarte mare risc pe toată durata anului 2016 pentru capricorni să se aleagă cu intervenţii ortopedice. Este necesar să fie atenţi pe unde calcă pentru că s-ar putea să-şi scrântească, să-şi luxeze, să-şi rupă chiar o mână, un picior.

Vărsătorii au, din punct de vedere al sănătăţii, un an destul de bun. Ei stau chiar foarte bine în primăvară şi în vară când s-ar putea ca, în chip miraculos, să se ridice după o boală lungă, mai ales Vărsătorii care suferă de afecţiuni cronice sunt în situaţia de a se simţi eliberaţi, uşuraţi, fie prin intervenţia unei persoane care le dă tratamentul potrivit, fie prin posibilitatea de a avea acces la terapii nealopate sau la intervenţii care vizează călătorii şi tratamente în străinătate.

Peştii sunt foarte solicitaţi, stresaţi şi epuizaţi în 2016 din cauza presiunii profesionale. Riscă să somatizeze sub formă de dureri de cap, sub formă de cădere generală a organismului. Imunitatea Peştilor este destul de şubredă în 2016 şi atunci ei trebuie, în primul rând, să se vitaminizeze, să se energizeze şi să facă foarte mult sport.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.