HOROSCOP 21 mai: BALANȚELE primesc o veste bună, TAURII sunt aproape de a-și îndeplini un vis


HOROSCOP 21 mai:  Balanțele primesc o veste bună, Taurii sunt aproape de a-și îndeplini un vis.

Horoscop 21 Mai 2018 Berbec

Te trezești cu o stare de spirit foarte bună și astfel trezești admirația celor din jur. Vei avea un program încărcat și vei fi nevoit să îți schimbi planurile.

Horoscop 21 Mai 2018 Taur


Poți să te găsești în mijlocul unor discuții contradictorii în prima parte a zilei. E bine să rămâi cât mai diplomat , nu are rost să îți strici starea de spirit, mai ales acum când ești tot mai aproape de ceea ce ți-ai dorit.

Horoscop 21 Mai 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Eviți sarcinile suplimentare și asumarea unor responsabilități astăzi. Vrei să fii cât mai relaxat, ca să te gândești mai bine la o eventuală schimbare. Refuzi diplomat chiar și ieșirea cu un prieten.

Horoscop 21 Mai 2018 Rac

Deși ești foarte afectuos și agitat în general, astăzi vrei să stai cât mai retras. Cei din jur s-ar putea îngrijora pentru tine. S-ar putea să nu scapi totuși de o discuție mai puțin confortabilă cu o persoană apropiată.

Horoscop 21 Mai 2018 Leu

E un moment bun să negociezi. Poți încerca să obții o mărire de salariu dacă ai muncit din greu în ultima perioadă. Fii atent la sfaturile unor prieteni pentru că te-ar putea ajuta să îți îndeplinești dorințele.

Horoscop 21 Mai 2018 Fecioară

Nu mai ai răbdare așa că astăzi ești gata să iei inițiativă și să schimbi ceea ce te-a deranjat în ultima perioadă, ar putea avea legătură cu planul financiar. Cei din familie s-ar putea opune ideilor tale, dar dacă îți păstrezi calmul vei reuși să treci peste această opoziție.

Horoscop 21 Mai 2018 Balanță

În prima parte zilei primești o veste care te va bucura. E posibil să prindă contur o idee de afacere și să vrei să sărbătorești cu cei dragi.

Horoscop 21 Mai 2018 Scorpion

E posibil să îți dai seama că ai greșit când ai luat anumite decizii dar îți asumi propriile greșeli fără să te ascunzi. Până la urmă, este important să înveți ceva nou.

Horoscop 21 Mai 2018 Săgetător

Munca depusă în ultima perioadă va fi răsplătită astăzi. E o zi pe care poți să o dedici cumpărăturilor pentru o nouă locuință, pentru că poți beneficia chiar și de unele reduceri. În a doua parte a zilei, primești niște musafiri care îți vor aduce niște vești importante.

Horoscop 21 Mai 2018 Capricorn

Nu te-ai organizat foarte bine, așa că astăzi ai multe lucruri de rezolvat. S-ar putea chiar să apară niște activități neprevăzute. Nu ezita să îi ceri ajutorul partenerului de viață.

Horoscop 21 Mai 2018 Vărsător

Vor apărea niște oportunități noi pentru dezvoltare așa că ar fi bine să fii atent și să profiți de ele. Menține-te cât mai obiectiv și nu te lăsa ghidat de sentimente.

Horoscop 21 Mai 2018 Pești

S-ar putea să ai câteva probleme de sănătate, iar acum nu mai poți amâna vizita la un specialist. Nu este o zi pierdută, căci tocmai azi poți pune la punct niște planuri profitabile pentru viitor.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.