HOROSCOP 21 mai: BALANȚELE primesc o veste bună, TAURII sunt aproape de a-și îndeplini un vis

HOROSCOP 21 mai:  Balanțele primesc o veste bună, Taurii sunt aproape de a-și îndeplini un vis.

Horoscop 21 Mai 2018 Berbec

Te trezești cu o stare de spirit foarte bună și astfel trezești admirația celor din jur. Vei avea un program încărcat și vei fi nevoit să îți schimbi planurile.

Horoscop 21 Mai 2018 Taur

Poți să te găsești în mijlocul unor discuții contradictorii în prima parte a zilei. E bine să rămâi cât mai diplomat , nu are rost să îți strici starea de spirit, mai ales acum când ești tot mai aproape de ceea ce ți-ai dorit.

Horoscop 21 Mai 2018 Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Eviți sarcinile suplimentare și asumarea unor responsabilități astăzi. Vrei să fii cât mai relaxat, ca să te gândești mai bine la o eventuală schimbare. Refuzi diplomat chiar și ieșirea cu un prieten.

Horoscop 21 Mai 2018 Rac

Deși ești foarte afectuos și agitat în general, astăzi vrei să stai cât mai retras. Cei din jur s-ar putea îngrijora pentru tine. S-ar putea să nu scapi totuși de o discuție mai puțin confortabilă cu o persoană apropiată.

Horoscop 21 Mai 2018 Leu

E un moment bun să negociezi. Poți încerca să obții o mărire de salariu dacă ai muncit din greu în ultima perioadă. Fii atent la sfaturile unor prieteni pentru că te-ar putea ajuta să îți îndeplinești dorințele.

Horoscop 21 Mai 2018 Fecioară

Nu mai ai răbdare așa că astăzi ești gata să iei inițiativă și să schimbi ceea ce te-a deranjat în ultima perioadă, ar putea avea legătură cu planul financiar. Cei din familie s-ar putea opune ideilor tale, dar dacă îți păstrezi calmul vei reuși să treci peste această opoziție.

Horoscop 21 Mai 2018 Balanță

În prima parte zilei primești o veste care te va bucura. E posibil să prindă contur o idee de afacere și să vrei să sărbătorești cu cei dragi.

Horoscop 21 Mai 2018 Scorpion

E posibil să îți dai seama că ai greșit când ai luat anumite decizii dar îți asumi propriile greșeli fără să te ascunzi. Până la urmă, este important să înveți ceva nou.

Horoscop 21 Mai 2018 Săgetător

Munca depusă în ultima perioadă va fi răsplătită astăzi. E o zi pe care poți să o dedici cumpărăturilor pentru o nouă locuință, pentru că poți beneficia chiar și de unele reduceri. În a doua parte a zilei, primești niște musafiri care îți vor aduce niște vești importante.

Horoscop 21 Mai 2018 Capricorn

Nu te-ai organizat foarte bine, așa că astăzi ai multe lucruri de rezolvat. S-ar putea chiar să apară niște activități neprevăzute. Nu ezita să îi ceri ajutorul partenerului de viață.

Horoscop 21 Mai 2018 Vărsător

Vor apărea niște oportunități noi pentru dezvoltare așa că ar fi bine să fii atent și să profiți de ele. Menține-te cât mai obiectiv și nu te lăsa ghidat de sentimente.

Horoscop 21 Mai 2018 Pești

S-ar putea să ai câteva probleme de sănătate, iar acum nu mai poți amâna vizita la un specialist. Nu este o zi pierdută, căci tocmai azi poți pune la punct niște planuri profitabile pentru viitor.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.