Horoscop 21 martie 2021. Ce zodie e influențată major de Lună

Horoscop 21 martie 2021. Ce zodie e influențată major de Lună

Luna în Gemeni se ciocnește cu dulcele Venus la ora 8:04, punându-ne într-o dispoziție cochetă. Luna intră în intuitivul și creativul semn de apă Rac la ora 8:18 AM, iar Venus intră în Berbec la ora 10:16 AM, găsindu-ne cu un sentiment de distracție și spirit liber. Cerem cu curaj ceea ce ne dorim, în dragoste și în orice alt domeniu al vieții, de asemenea! Luna se ciocnește cu Soarele la ora 10:40 AM, găsindu-ne schimbând direcția. Mercur se conectează cu Uranus la ora 19:35, aducând idei surprinzătoare, iar Marte se conectează cu Saturn la ora 22:35, ajutându-ne să ne facem planuri de viitor.

Horoscop 21 martie 2021

Horoscop zilnic pentru toate zodiile. Află ce se întâmplă duminică pentru fiecare zodie!

♈ BERBEC

Dulcea și seducătoarea Venus intră astăzi în zodia ta, Berbec! Te simți fermecător și sociabil. O energie productivă curge în jurul comunicării, deoarece planeta ta guvernatoare Marte se conectează cu Saturn, stăpânul sarcinilor.

♉ TAUR

Planeta care te guvernează, Venus, intră astăzi în Berbec și te găsește explorându-ți dorințele ascunse! Se formează conexiuni sociale incitante pe măsură ce vorbărețul Mercur se conectează cu rebelul Uranus.

♊ GEMINI

Venus intră în Berbec, aducând binecuvântări în viața ta socială, iar planeta care te guvernează, Mercur, se conectează cu genialul Uranus, descoperind că ai niște idei remarcabil de creative.

♋ RAC

Luna intră astăzi în semnul tău, Rac, încurajându-te să te reconectezi cu tine și cu nevoile tale. Venus intră în Berbec, aducând binecuvântări pentru cariera și viața ta în public. Te simți popular!

FOLLOW ME

Citește și: Venus în Berbec, din 21 martie. Zodiile care rămân alături de partener pe viață

♌ LEU

Fă-ți timp pentru odihnă când Luna intră în Rac. Dulcea Venus intră în celălalt semn de foc, Berbec, aducând oportunități interesante în calea dvs. Este posibil să sosească vești bune din străinătate!

♍ FECIOARA

Draga Venus intră în zodia Berbecului, semn de foc, ceea ce face ca momentul să fie unul interesant în ceea ce privește banii. Planeta care vă guvernează, Mercur, face o conexiune armonioasă cu rebelul Uranus, aducând idei strălucitoare.

♎ BALANȚĂ

Planeta care te guvernează, Venus, intră în zodia ta opusă Berbecului, inspirând o energie veselă și distractivă în relațiile tale! Marte și Saturn fac o conexiune solidă, ajutându-vă să vă faceți strategii pentru viitor.

♏ SCORPION

Luna intră în semnul de apă al tovarășului Rac, găsindu-te într-o dispoziție aventuroasă! Venus intră în Berbec, inspirându-vă să dați un upgrade dulapului și rutinei de înfrumusețare. Idei surprinzătoare sunt împărtășite pe măsură ce Mercur și Uranus se conectează.

♐ SĂGETĂTOR

Venus intră astăzi în zodia Berbecului, semn de foc, aducând o explozie de romantism și creativitate! Marte și Saturn se conectează, făcând din această zi una productivă pentru comunicare.

♑ CAPRICORN

Luna intră astăzi în zodia ta opusă Racului, luminând sectorul relațional al hărții tale. Venus intră în Berbec, încurajându-vă să vă redecorați casa!

♒ VĂRSĂTOR

Vești bune ar putea să vă vină pe măsură ce dulcele Venus intră în Berbec. Petrecărețul Mercur pune la cale idei geniale cu una dintre planetele tale guvernatoare, Uranus, iar planeta de acțiune Marte se conectează cu cealaltă planetă guvernatoare, Saturn, ajutându-te să faci strategii.

♓ PEȘTI

Luna intră astăzi în semnul de apă al colegului Rac, luminând sectorul romantismului și al creativității din harta ta! Vibrațiile bune curg în jurul banilor, deoarece Venus intră în zodia Berbecului, semn de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.