HOROSCOP 23 ianuarie: SCORPIONII sunt bârfiți

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

 

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Berbec

Ai încă niște conflicte nerezolvate. Deși ai fost foarte ocupat în ultima vreme, ar fi bine să le acorzi mai multă atenție prietenilor și rudelor pentru a scăpa de gândurile care te macină.

Horoscop 23 ianuarie 2018 -Taur

Săptămâna a început cu foarte multe sarcini de îndeplinit. De astăzi însă vei începe să găsești și puțin timp pentru a te relaxa și poate astfel vei deveni mai liniștit și mai optimist. Schimbarea stării de spirit îți va aduce beneficii și pe plan profesional.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Gemeni

FOLLOW ME

Stăzi riști să iei niște decizii pripite care îți vor afecta viitorul. O impresie de moment riscă să îți strice planurile de viitor, așa că nu te lăsa influențat de stres.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Rac

Pe plan profesional stai bine, însă pe plan social legătura cu cercul de prieteni începe să scârțâie. Nu îți mai forma așteptări înalte și ține minte că nu totul este personal. Deși simți că prietenii nu mai au la fel de multă încredere în tine, nu înseamă că e vina ta.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Leu

Vei întâmpina multe provocări și obstacole venite chiard in partea celor apropați sau din partea unui partener de afaceri. Vei reuși însă să le depășești și să le întelegi cu multă răbdare.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Fecioară

Niște probleme mai vechi de sănătate îți vor afecta viața profesională. Dești ai sperat că aceste probleme vor trece de la sine, este timpul să mergi la un control.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Balanță

Cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tău. Simți nevoia să îi protejezi, chiar și de propriile impulsuri. Rămâi răbdător cu ei și vei reuși să îi ajuți.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Scorpion

Te vei confrunta cu multe obstacole provnite din ceea ce vorbesc alții despre tine. Însă pe tine nu te interesează părerile altora. Tot ce contează în acest moment sunt relațiile cu cei apropiați, care nu pot fi puse la îndoială de gura lumii.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Săgetător

Ești încărcată cu părerile și sfaturile celor din jur și asta te poate ține pe loc din a-ți atinge obiectivele sau chiar îți poate crea probleme. Este bine să fii atent la ceea ce ți se comunică din exterior, dar ai grijă să nu pui prea mult preț pe comentariile lor și încearcă să te concentrezi mai puțin la cum te văd ceilalți.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Capricorn

Pentru tine situația materială este totul, mai ales că ești foarte interesat de imaginea ta în societate. Încearcă să te relaxezi puțin și să scapi de gândul că banii definesc o persoană.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Vărsător

Ai ajuns într-un punct în care nu îi mai poți face față stresului. Din dorința de a te dezvolta te-ai implicat în prea multe proiecte, care de fapt nu-ți aduc nimic în plus în afară de oboseală și neliniște. Astăzi este un moment bun să te retragi și să îți urmezi instinctul.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Pești

În ultima perioadă nu ai știut să spui nu și te- ai încărcat cu o multitudine de sarcini. Astăzi simți nevoia să te eliberezi de toate acestea, dar tot ce ai nevoie este puțină răbdare iar această etapă va trece și te va maturiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.