HOROSCOP 23 ianuarie: SCORPIONII sunt bârfiți


Horoscop 23 ianuarie 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

 

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Berbec

Ai încă niște conflicte nerezolvate. Deși ai fost foarte ocupat în ultima vreme, ar fi bine să le acorzi mai multă atenție prietenilor și rudelor pentru a scăpa de gândurile care te macină.

Horoscop 23 ianuarie 2018 -Taur


Săptămâna a început cu foarte multe sarcini de îndeplinit. De astăzi însă vei începe să găsești și puțin timp pentru a te relaxa și poate astfel vei deveni mai liniștit și mai optimist. Schimbarea stării de spirit îți va aduce beneficii și pe plan profesional.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Stăzi riști să iei niște decizii pripite care îți vor afecta viitorul. O impresie de moment riscă să îți strice planurile de viitor, așa că nu te lăsa influențat de stres.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Rac

Pe plan profesional stai bine, însă pe plan social legătura cu cercul de prieteni începe să scârțâie. Nu îți mai forma așteptări înalte și ține minte că nu totul este personal. Deși simți că prietenii nu mai au la fel de multă încredere în tine, nu înseamă că e vina ta.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Leu

Vei întâmpina multe provocări și obstacole venite chiard in partea celor apropați sau din partea unui partener de afaceri. Vei reuși însă să le depășești și să le întelegi cu multă răbdare.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Fecioară

Niște probleme mai vechi de sănătate îți vor afecta viața profesională. Dești ai sperat că aceste probleme vor trece de la sine, este timpul să mergi la un control.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Balanță

Cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tău. Simți nevoia să îi protejezi, chiar și de propriile impulsuri. Rămâi răbdător cu ei și vei reuși să îi ajuți.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Scorpion

Te vei confrunta cu multe obstacole provnite din ceea ce vorbesc alții despre tine. Însă pe tine nu te interesează părerile altora. Tot ce contează în acest moment sunt relațiile cu cei apropiați, care nu pot fi puse la îndoială de gura lumii.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Săgetător

Ești încărcată cu părerile și sfaturile celor din jur și asta te poate ține pe loc din a-ți atinge obiectivele sau chiar îți poate crea probleme. Este bine să fii atent la ceea ce ți se comunică din exterior, dar ai grijă să nu pui prea mult preț pe comentariile lor și încearcă să te concentrezi mai puțin la cum te văd ceilalți.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Capricorn

Pentru tine situația materială este totul, mai ales că ești foarte interesat de imaginea ta în societate. Încearcă să te relaxezi puțin și să scapi de gândul că banii definesc o persoană.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Vărsător

Ai ajuns într-un punct în care nu îi mai poți face față stresului. Din dorința de a te dezvolta te-ai implicat în prea multe proiecte, care de fapt nu-ți aduc nimic în plus în afară de oboseală și neliniște. Astăzi este un moment bun să te retragi și să îți urmezi instinctul.

Horoscop 23 ianuarie 2018 – Pești

În ultima perioadă nu ai știut să spui nu și te- ai încărcat cu o multitudine de sarcini. Astăzi simți nevoia să te eliberezi de toate acestea, dar tot ce ai nevoie este puțină răbdare iar această etapă va trece și te va maturiza.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.