#TIPS&TRICKS

Horoscop 23 octombrie: Balanțele își împlinesc un vis, Berbecii au o zi tensionată

Scris de Laura P la 22 octombrie 2018

Horoscop 23 octombrie:  Balanțele fac lucruri pe care și le doreau de mult, iar Berbecii trec printr-o perioadă tensionată.

Horoscop 23 octombrie 2018 Berbec

Publicitate

Ești destul de tensionat, fiind solicitat de pe toate planurile, atât de la locul de muncă cât și de acasă. Trebuie să te concentrezi pe o comunicare diplomată și deschisă și vei reuși să treci peste acest impas.


Abține-te din a spune ceva ce ar stârni un conflict pentru că ești foarte agitat și din cauza aceasta s-ar putea să faci greșeli pe care le-ai putea regreta.

Horoscop 23 octombrie 2018 Taur

Publicitate

Trebuie să găsești un mod prin care să elimini stresul din viața ta, iar membrii familiei te-ar putea ajuta. Nu fii prea pesimist, pentru că vor veni zile și mai bune. Planul profesional e foarte bine aspectat așa că ai putea găsi ceva nou, fie un loc de muncă, fie un proiect nou în care să te implici. Încearcă să nu te lași încercat de aparențe.

Horoscop 23 octombrie 2018 Gemeni

Încearcă să schimbi ceva la atitudinea ta. Ai tendința de a începe mereu activități noi și să nu le mai termini, renunțând la ele pe parcurs.

Publicitate

Te simți destul de singur și ești pesimist astăzi dar nu trebuie să exagerezi. E firesc să te simți așa din când în când. Acceptă-ți starea și în zilele următoare ți se va dovedi contrarul.

Horoscop 23 octombrie 2018 Rac

E timpul să îți schimbi perspectiva asupra vieții și să îți reconturezi visurile și planurile de viitor. Nu te gândi că până acum ai muncit degeaba,pentru că nu a fost așa, trebuie doar să o mai ajustezi și să te îndrepți în direcția care ți se potrivește cu adevărat.

Horoscop 23 octombrie2018 Leu

Vei face o schimbare, fie pe plan profesional, fie o schimbare a locuinței, care se va dovedi a fi benefică pentru tine. Trebuie doar să i mai multă încredere în tine. O conversație cu un apropiat te face să te gândești mai mult la prioritățile și planurile tale de viitor.

Horoscop 23 octombrie 2018 Fecioară

Ai o stare de spirit foarte bună astăzi și ar fi bine să profiți și să începi să îți faci planuri mai îndrăznețe pentru viitor, pe care deși în trecut n-ai avut curaj să le adopți, ai avut mereu resursele necesare, lipsindu-ți doar încrederea. Acum ești energic și încrezător.

Horoscop 23 octombrie 2018 Balanță

Nu mai poți amâna, trebuie să găsești timp ca să te poți relaxa alături de cei dragi. O ieșire în natură ți-ar prinde foarte bine în această perioadă. E momentul să faci lucruri pe care ți le dorea de mult timp.

Horoscop 23 octombrie 2018 Scorpion

Te poți găsi în mijlocul unor discuții incomode fie la locul de muncă, fie acasă. Încearcă să fii cât mai diplomat și să nu lași impulsivitatea să îți dicteze cuvintele. În schimb, spune-le celorlalți ce te deranjează cu fermitate și diplomație. Nu dispera dacă nu ai reușit încă să obții ceea ce îți doreai, muncește în continuare și va veni și succesul.

Horoscop 23 octombrie 2018 Săgetător

E o zi destul de intensă, cu întâlniri, proiecte încheiate cu succes și oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi. Așa că profită la maximum de acestă perioadă. Ai mai multă atenție la ceea ce îți spun ceilalți, pentru că fiecare are versiunea sa asupra modului în care se întâmplă lucrurile.

Horoscop 23 octombrie 2018 Capricorn

Trebuie să te organizezi bine încă de dimineață pentru că va fi o zi plină, cu o mulțime de drumuri și probleme de rezolvat . Cheia succesului în această zi este să îți menții punctul de vedere cu fermitate.

Horoscop 23 octombrie 2018 Vărsător

Chiar dacă primești numeroase invitații în diferite locații, ar fi bine să nu le accepți chiar pe toate și să nu ignori faptul că ai nevoie de puțin timp și pentru tine, pentru a te relaxa.

Dacă visurile tale nu s-au îndeplinit pentru moment, nu trebuie să te demoralizezi ci să schimbi direcția. Poate ar trebui să găsești ceva care să ți se potrivească mai bine.

Horoscop 23 octombrie 2018 Pești

Planul profesional e foarte bine aspectat, chiar dacă e mult de muncă, vei vedea rezultatele curând. Ar trebui însă să mai asculți și părerile și sfaturile celorlalți pentru că ai avea ceva de învățat.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--