Horoscop 25 noiembrie 2021 – previziuni complete pentru joi

Horoscop 25 noiembrie 2021 - previziuni complete pentru joi

♈ BERBEC

Este posibil să vă confruntați cu o frustrare sau două sub cerul de joi, Berbec. Luna se plimbă prin Leul cu potențial creativ, încurajându-vă să vă împărtășiți talentele unice pe o scenă aleasă de dvs. Cuadratura Lunii cu Uranus, care cere schimbări, și cu planeta ta guvernatoare, soldatul Marte, te ajută să te concentrezi asupra stresului din jurul finanțelor și a relațiilor tale intime care au nevoie de o mai bună gestionare.

♉ TAUR

Încearcă să păstrezi un profil scăzut sub cerul de joi, Taur. Ai chef să te refugiezi în confortul căminului tău și să recuperezi o odihnă atât de necesară, în timp ce Luna se plimbă prin Leul axat pe sine. Cuadratura dificilă a Lunii atât cu Uranus cel haotic, cât și cu Marte cel înfierbântat este posibil să alimenteze unele tensiuni în jurul libertății și independenței pe frontul relațional „eu vs. noi”.

♊ GEMENI

În calitate de Gemeni, ești un povestitor și un comunicator înnăscut. Permiteți-vă să vă reconectați cu aceste talente naturale astăzi, deoarece prezența Lunii în spectaculosul Leu vă încurajează să vă activați expresia de sine într-o capacitate nouă. Cuadratura Lunii cu Uranus, purtător de intuiție, și cu Marte, care ia măsuri, poate alimenta frustrările legate de sănătatea ta și de echilibrul dintre viața profesională și cea privată, ceea ce face din aceasta o zi ideală pentru a elibera energia reprimată prin exerciții fizice.

♋ RAC

Oriunde merge Luna, tu o urmezi cu fidelitate, Rac. Cerul de joi o găsește pe Luna confruntându-se cu o varietate de aspecte stresante, ceea ce face probabil că vei întâlni un rollercoaster de sentimente cu care să te lupți. Ambițioasa Lună în Leu te împinge să te concentrezi pe îndreptarea finanțelor și pe activarea talentelor tale latente, dar cuadratura ei cu Uranus, care cere schimbări, și cu Marte, care este plin de energie, este posibil să alimenteze tensiuni în jurul aspirațiilor pe termen lung și a nevoilor romantice.

♌ LEU

Peisajul cosmic de joi riscă să alimenteze mai multe tensiuni pentru tine, Leu. Prezența Lunii în semnul tău îți intensifică reacțiile emoționale și îți sporește nevoia de autoprotecție, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a-ți prioritiza sănătatea și a te exprima activ. Disputa Lunii cu Uranus, care caută libertatea, și cu irascibilul Marte este posibil să stârnească orice frustrări latente existente între viața ta publică și cea privată.

♍ FECIOARĂ

Încă o zi ascunsă de lume este în ordine dacă o poți face, Fecioară. Prezența Lunii în Leu, care se ocupă de sine, te încurajează să recunoști problemele emoționale sâcâitoare într-un mod privat și vindecător. Întâlnirea dificilă a Lunii atât cu Uranus, care cere schimbare, cât și cu Marte, care ia măsuri, face ca această zi să fie dificilă pentru comunicare și sănătate mentală. Încercați să eliberați orice sentimente înăbușite prin intermediul jurnalului sau al scrierii creative, mai degrabă decât prin a răbufni accidental la cineva.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Cerul de joi vă împinge să căutați libertatea față de ceea ce a devenit convențional, Balanță. Luna se plimbă prin Leul plin de lumină, încurajându-vă să vă reconectați cu prietenii și comunitatea la care țineți. Cu toate acestea, Luna se găsește blocată într-un pătrat dificil atât cu Uranus, care caută schimbarea, cât și cu irascibilul Marte, împingându-vă să adoptați o abordare nouă a problemelor de intimitate și a stresului financiar.

♏ SCORPION

Îndreaptă-ți atenția spre starea actuală a ambițiilor tale astăzi, Scorpionule. Cerul de joi te împinge să descâlcești orice noduri apărute în jurul traiectoriei tale viitoare, pe măsură ce Luna dansează prin ambițiosul Leu. Timpul Lunii aici este aici frustrat de cuadraturile ei cu Uranus, purtătorul de surprize, și cu Marte agresiv, alimentând tensiuni relaționale în jurul libertății și independenței care trebuie abordate.

♐ SĂGETĂTOR

Ca Săgetător, este în natura ta să ieși din stagnare și să abandonezi rutina obositoare. Lasă-te să ți se reamintească această dorință astăzi, când Luna dansează prin Leul sărbătorit de viață. Luna se găsește încurcată în două pătrate dificile cu Uranus haotic și Marte plin de sine, subliniind tensiunile subiacente și schimbările care trebuie făcute în jurul circumstanțelor tale actuale de muncă și a gestionării furiei.

♑ CAPRICORN

Ce se agită astăzi în umbrele inimii tale, Capricorn? Sentimentele tale mai dezordonate au nevoie de puțină tandrețe, mai degrabă decât de un umăr rece. Timpul Lunii în Leul preocupat de sine vă încurajează să vă vindecați și să recunoașteți problemele recente de intimitate. Luna se găsește între ciocan și nicovală, deoarece se confruntă cu Uranus, purtătorul de schimbare, și cu Marte, capul fierbinte. Aceste întâlniri luminează tensiunile latente care se profilează sub suprafață în jurul romantismului, creativității și stabilirii obiectivelor.

♒ VĂRSĂTOR

Îndreaptă-ți atenția spre relațiile apropiate pe care le prețuiești în lumea ta, Vărsătorule. Luna își petrece ziua hoinărind prin semnul tău opus, Leul cu inimă mare, ajutându-te să pui la punct lucrurile care au loc între tine și o persoană specială. Din nefericire, timpul petrecut de Luna aici este frustrat de un pătrat dificil atât cu Uranus, care caută libertatea, cât și cu Marte, care se concentrează asupra propriei persoane, subliniind tensiunile dintre viața ta publică și cea privată care trebuie abordate.

♓ PEȘTI

Odată ce ești în zonă, nimeni nu te poate opri, Pești. S-ar putea să simți că ai o minte cu o singură direcție pentru a-ți aborda volumul de muncă și pentru a te ocupa de comisioanele întârziate astăzi, pe măsură ce Luna se plimbă prin Leul egoist. Prezența Lunii aici este, din păcate, complicată de niște cuadraturi dure cu Uranus, care rupe stagnarea, și cu Marte iritabil, subliniind tensiuni care trebuie recunoscute în stilul tău de comunicare și în sănătatea ta mentală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.