Horoscop 26 iulie 2021 – ziua de luni vine cu vești bune pentru Balanțe

Horoscop 26 iulie 2021 - ziua de luni vine cu vești bune pentru Balanțe

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele astăzi!

♈ BERBEC

Este posibil ca astăzi să fiți ocupat la serviciu, cu ajutorul rețelei puternice pe care o aveți, veți reuși să vă puneți în aplicare planurile cu succes. Înțelepciunea ta te-ar putea ajuta să obții profituri din investițiile din trecut. Este posibil să vă bucurați de momente romantice alături de soț/soție, ceea ce va spori armonia în viața domestică. Iubiții se pot bucura de momente fericite.

♉ TAUR

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, ceea ce vă poate face fericit. Criza de săptămâna trecută s-a încheiat. Cu ajutorul binecuvântării, este posibil să obțineți o reciprocitate a muncii voastre asidue. Cu ajutorul subordonaților, ați putea iniția lucrările amânate. Există unele câștiguri în afaceri care vă pot stimula finanțele.

♊ GEMENI

Astăzi este posibil să vă simțiți plictisit, Este posibil să aveți unele probleme de sănătate. vi se recomandă să amânați efectuarea de investiții în afaceri. De asemenea, se recomandă să nu începeți noi întreprinderi. Este posibil să vă confruntați cu pierderi în afaceri . Este posibil ca câștigurile dvs. să se transforme în pierderi.


♋ RAC

Astăzi este posibil să fiți entuziast. Ceea ce ar putea accelera proiectul dvs. Este posibil să puteți lua decizii rapide, ceea ce vă va crește afacerile. Este posibil să începeți o nouă inovație în parteneriat. Investițiile în activele fixe cu partenerul de afaceri nu sunt sfătuite.

♌ LEU

Astăzi, sunteți binecuvântat de o Lună pozitivă. Este posibil să vă simțiți sănătos, problemele vechi de sănătate pot fi vindecate acum. Suma, care a fost blocată undeva, este posibil să fie recuperată acum. De asemenea, este posibil să solicitați un împrumut pentru a cumpăra unele lucruri legate de lux.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♍ FECIOARĂ

Astăzi, sunteți binecuvântat de Jupiter. Ceea ce vă poate da încredere. Este posibil să puteți lua decizii importante cu încredere. Sunteți decisiv, de asemenea, așa că s-ar putea să profitați de o oportunitate fără să vă gândiți prea mult. Este posibil să cheltuiți bani pentru familie și prieteni. Iubiții se pot bucura de momente fericite. Aspiranții la un loc de muncă ar putea fi probabil să obțină un loc de muncă potrivit cu ajutorul prietenilor.

Citește și: Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august. Ce se întâmplă cu zodiile de aer

♎ BALANȚĂ

Astăzi este posibil să aveți o senzație de plictiseală. Este posibil să nu vă bucurați de ziua dumneavoastră. Este posibil să fiți victima aroganței. vă poate afecta atât viața profesională, cât și cea domestică. este posibil să simțiți pe plan intern o lipsă de încredere, ceea ce vă poate împiedica să faceți ceva creativ la locul de muncă.

♏ SCORPION

Astăzi, este posibil să vă simțiți plin de energie. este posibil să vă desfășurați eficient la locul de muncă, e posibil ca munca dvs. asiduă să fie răsplătită acum. ceea ce vă poate spori încrederea. Disputele legate de proprietate cu frații și surorile sunt susceptibile de a fi rezolvate acum. Întâlnirea dvs. cu o persoană influentă vă poate stimula rețeaua de relații.

♐ SĂGETĂTOR

Astăzi, sunteți binecuvântat de Lună, ceea ce vă face fericit. este posibil să obțineți o comandă importantă cu ajutorul abilităților dvs. de comunicare. sunteți politicos cu oamenii din jurul dvs. este posibil să luați unele decizii dificile în afaceri, cu ajutorul colegilor dvs.

♑ CAPRICORN

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, o zi bună pentru dumneavoastră. aveți o bună vitalitate de care vă puteți bucura la serviciu, vă puteți bucura de momente romantice cu soțul/soția, ceea ce poate îmbunătăți armonia domestică. Este posibil să vă faceți noi planuri pentru a începe un nou proiect, perfecțiunea vă poate ajuta să concepeți organigrama. cei care își caută un loc de muncă vor găsi joburi potrivite. Iubiții sunt sfătuiți să evite discuțiile pe subiecte lipsite de valoare.

♒ VĂRSĂTOR

Astăzi este posibil să nu vă simțiți mai bine, pot apărea probleme de sănătate mai vechi, vă poate supăra. este posibil să luați unele decizii greșite din cauza nerăbdării și a grabei. Se recomandă să vă gândiți de două ori înainte de a lua orice decizie. Se sfătuiește să nu țineți bani liberi, altfel s-ar putea să-i cheltuiți pentru a cumpăra lucruri fără valoare.

♓ PEȘTI

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, ceea ce vă poate face fericit. Este posibil să aveți câștiguri bune în investițiile din trecut. Este posibil să puteți lua decizii rapide în ceea ce privește munca. Ceea ce vă poate oferi câștiguri bune în viitorul apropiat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.