Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august. Ce se întâmplă cu zodiile de aer

Horoscopul săptămânii 26 iulie - 1 august. Ce se întâmplă cu zodiile de aer

Zodiile de aer și de pământ sunt puternic influențate de luna plină în Vărsător care a avut loc pe 24 iulie. De asemenea, și planeta Venus își pune amprenta asupra zodiilor în perioada următoare. Află previziunile din horoscopul săpătămânal 26 iulie – 1 august.

♈ BERBEC

La începutul săptămânii, poți fi binecuvântat cu o combinație de planete pozitive, poți fi ocupat la locul de muncă, dedicarea ta la serviciu va fi bună, poți fi concentrat pe obiectivele tale. Vești bune: îți poți păstra răbdarea de a-ți face propriile planuri de afaceri sau de muncă, ceea ce te poate ajuta la creșterea muncii și a afacerilor. poți primi ajutor din partea rețelei tale pentru a le realiza. În următoarele zile te poți aștepta la unele schimbări în locul sau poziția ta la locul de muncă în ceea ce privește promovarea.

Șeful tău va fi mulțumit de munca ta. echipa dvs. vă poate sprijini pentru a crea succes în proiect, ceea ce poate menține spiritul de echipă proaspăt. Adversarii și dușmanii tăi ascunși vor fi sub control. Dragobetele poate lua decizii importante în ceea ce privește căsătoria cu ajutorul prietenilor. Persoanele singure își pot găsi sufletul pereche. Studenții pot planifica un turneu de studiu.

♉ TAUR

La începutul săptămânii, veți fi binecuvântat cu o lună pozitivă, lucrurile sunt sub control, situația neobișnuită de săptămâna trecută nu mai este acum. veți fi mai confortabil. Decizia dvs. vă poate ajuta să creați marginea potrivită pentru afaceri. Proiectele suspendate fără motiv, pot începe automat. veți lega pe cineva, care vă poate ajuta să vă extindeți cariera. Va fi un moment bun pentru a începe proiecte noi.

Spre finalul săptămânii este posibil să primiți recompense pentru munca voastră asiduă. E posibil să fi mers la un loc spiritual cu familia și prietenii, este posibil să fi decis să donați niște bani unui loc spiritual sau să oferiți un ajutor. Problemele legate de proprietate pot părea să se rezolve într-un mod pozitiv. S-ar putea să trebuiască să călătoriți mult pentru a vă extinde afacerile. Porumbeii se pot bucura de momente fericite.

♊ GEMENI

Te vei bucura de prosperitate spirituală și te vei descurca bine la locul de muncă, te aștepți să fii plătit pentru munca ta, să ai control asupra cheltuielilor și să îți mărești economiile. La mijlocul săptămânii, veți fi binecuvântat cu o lună pozitivă, care vă poate ajuta să ieșiți dintr-o stare de dezordine. Spiritul tău interior te poate ajuta să iei decizii importante în carieră și în viața personală.

FOLLOW ME

Vei decide să vizitezi un loc spiritual căutând liniștea sufletească. îți vei petrece timpul dobândind unele cunoștințe mentale. studenții pot decide să plece în străinătate pentru studii superioare. Persoanele necăsătorite își pot găsi un suflet pereche cu ajutorul membrilor familiei. Porumbeii își pot găsi bucuria în momente fericite. Cuplurile pot găsi fericirea în momente de calitate.

♋ RAC

La începutul săptămânii, ești binecuvântat cu o lună pozitivă, vei fi fericit și răcoros. te vei bucura de timp de calitate cu partenerul tău. Legăturile alături de soț/soție sunt îmbunătățite, ceea ce poate crește armonia în viața domestică. Veți fi ocupat cu alte treburi casnice.

Veți decide să formați un nou parteneriat în cadrul afacerii și veți fi capabil să luați decizii rapide care vă pot aduce un randament rapid. Investițiile în mijloacele fixe nu sunt recomandate. Începând cu 26 iulie, lucrurile sunt oarecum negative. Proiectele de demarare vor fi oprite automat, ceea ce vă poate aduce pierderi. se sugerează să evitați așteptările celor din jur. vă veți confrunta cu obstacole în rutina zilnică.

♌ LEU

La începutul săptămânii, vei fi binecuvântat cu o lună pozitivă, vei simți fericirea, iar problemele recente legate de sănătate sunt rezolvate acum. Suma, care era blocată undeva, poate fi disponibilă acum, ceea ce poate crește lichiditățile în afaceri.

Puteți fi în măsură să câștigați în orice caz juridic. Performanțele dvs. la locul de muncă sunt apreciate de către superiorul dvs. ierarhic, puteți încuraja promovarea, alte noi locuri de muncă pot fi acceptate, prin promovări. Studenții pot planifica studii superioare. Persoanele singure își pot găsi cel mai bun partener cu ajutorul prietenilor. Porumbeii se pot bucura de momente fericite.

♍ FECIOARĂ

La începutul săptămânii, puteți fi binecuvântat cu o Lună pozitivă, care vă poate oferi sănătate și bogăție. Vă puteți folosi abilitățile pentru a vă renova casa sau locul de muncă, ceea ce vă poate crește poziția. puteți planifica studii superioare, ceea ce vă poate îmbunătăți cariera. puteți fi înclinat să obțineți informații.

Veți fi mai amabil cu prietenii și cu oamenii din jurul dvs. Investițiile dvs. vă pot aduce un randament bun. vă sfătuim să evitați discuțiile pe teme nepotrivite, v-ar putea irosi timpul prețios. Puteți cheltui bani pentru familie și cei dragi. Îndrăgostiții se pot bucura de momente de calitate. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot găsi un job bun. Studenții pot auzi vești bune despre academie.

♎ BALANȚĂ

La mijlocul săptămânii, puteți fi binecuvântat de luna pozitivă, acum lucrurile necurate vor fi reparate. Veți fi înclinat spre studii academice, puteți planifica studii superioare pentru a vă aranja cariera.

Vă bucurați de succes muncă, concentrarea va fi bună. Cunoștințele dvs. vă pot ajuta să continuați să luați decizii dificile în ceea ce privește munca. Investițiile anterioare pot începe să dea roade acum. vă puteți folosi abilitățile și inovațiile pentru a vă renova casa sau locul de muncă. puteți beneficia de alte procese. Persoanele singure pot obține o relație mai bună cu ajutorul prietenilor sau al rudelor. Îndrăgostiții se pot bucura de momente de calitate.

♏ SCORPION

La începutul săptămânii, vă veți afla sub influența Lunii pozitive, forța voastră interioară va fi bună, veți fi concentrați pe obiectivele voastre. Vă veți descurca bine la locul de muncă. veți obține rezultate înțelepte din munca voastră asiduă. Conflictul cu frații și surorile se rezolvă acum. Se poate produce o creștere a rețelei de relații.

Veți planifica o scurtă călătorie legată de muncă, care vă poate aduce beneficii în curând. Membrii echipei dvs. vă pot ajuta în realizarea unor proiecte importante. O persoană în căutarea unui loc de muncă poate obține un job bun cu ajutorul unei rețele. Sănătatea copiilor se va îmbunătăți și ea acum. Din 26 iulie, lucrurile au luat-o razna. Vă veți simți plictisit și nerăbdător fără motiv.

♐ SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii, vei fi binecuvântat de Lună și Jupiter, ceea ce poate fi interesant. vei fi mai respectuos cu cei din jur, vei obține beneficii din afaceri cu ajutorul abilităților tale de comunicare. Vei lua decizii dificile în cadrul afacerii, cu ajutorul membrilor echipei tale. Te vei concentra asupra muncii, superiorii tăi îți pot aprecia performanțele.

Puteți obține unele recompense pentru promovări. Veți avea performanțe mai bune în afaceri și la locul de muncă, pierderile dvs. se pot transforma în profituri, ceea ce poate crește lichiditățile în afacere. Veți decide să investiți mai mult în afacerea de familie. Ceea ce ar putea impulsiona afacerea de familie în curând. veți fi ocupat la serviciu, astfel încât nu veți putea acorda suficient timp familiei.

♑ CAPRICORN

La începutul săptămânii, veți fi binecuvântat cu o lună pozitivă, forța voastră interioară și energia vitală vor fi mai mari, încrederea în sine va fi mai bună. Veți fi văzut cheltuind niște bani pentru a cumpăra lucruri legate de artă, obiecte de artă sau obiecte de uz casnic, ceea ce vă poate extinde respectul social. Înțelepciunea vă poate împiedica să vă implicați în alte activități, acolo unde este nevoie de înșelăciune.

Statutul dvs. social pare să se fi îmbunătățit. Veți crea noi planuri pentru a începe un nou proiect, veți fi gata să planificați o bună organigramă a proiectului cu ajutorul răbdării. Persoanele necăsătorite își pot găsi sufletul pereche. Sănătatea părinților tăi se va îmbunătăți acum. Persoanele apropiate vă vor sprijini.

♒ VĂRSĂTOR

La începutul săptămânii, vă veți simți plictisit și trist. veți fi victima insomniei, vă veți confrunta cu unele probleme de stres. Descurajarea vă poate face să vă simțiți furios și nerăbdător, din cauza cărora veți lua unele decizii greșite. Veți vizita un consilier înainte de a lua orice decizie. De asemenea, vi se sugerează să evitați condusul în grabă și călătoriile riscante.

Vă veți aștepta să călătoriți în străinătate pentru afaceri sau pentru dezvoltarea carierei. cheltuielile exagerate pe obiecte neesențiale pot avea un efect negativ asupra sănătății dvs. financiare. Începând cu 26 iulie lucrurile vor fi sub control. Veți simți forța interioară, vă veți păstra răbdarea înainte de a lua orice decizie importantă. Vă veți simți mai bine și mai sănătos.

♓ PEȘTI

La mijlocul săptămânii, s-ar putea să vă aflați sub influența Lunii negative. Vă puteți simți plictisit și trist, vă puteți simți nemulțumit și autocritic, ceea ce vă poate reduce stima de sine, vă puteți simți izolat de responsabilități, ceea ce vă poate afecta munca de zi cu zi. Controlul asupra proiectelor tale poate fi mai redus, ceea ce poate întârzia afacerile sau munca.

Ți se sugerează să fii prudent în felul în care vorbești, altfel este posibil să te confrunți cu pierderi în viitorul apropiat. Exercițiile fizice și meditația la yoga vă pot ajuta să ieșiți din această stare nesănătoasă. Din 29 iulie încolo, lucrurile vor fi în regulă. Binecuvântarea unui bătrân vă poate ajuta să ieșiți din această situație. vă puteți simți mai bine în privința sănătății. puteți dormi bine, ceea ce vă poate face fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.