HOROSCOP 28 martie: PEȘTII primesc un sfat valoros, SCORPIONII sunt stresați

Horoscop 28 martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Balanțele ar trebui să nu creadă tot ce li se spune, în timp ce Berbecii au parte de o schimbare.

Berbec – Horoscop 28 martie 2018

În sfârșit pare că apare o schimbare în viața ta. Ai luat niște decizii în trecut iar acum te bucuri de rezultatele hotărârilor tale. Nu te culca pe o ureche totuși pentru că ești aproape de a obține chiar și mai mult de atât.

Taur – Horoscop 28 martie 2018

S-ar putea să te simți puțin demoralizat din cauza supraaglomerării programului astăzi. Ai multe sarcini de îndeplinit, însă asta nu înseamnă că ar trebui să ignori toate lucrurile mărunte care te fac fericit în fiecare zi. Așa că astăzi bucură-te mai mult de ce este în jurul tău.

FOLLOW ME

Gemeni – Horoscop 28 martie 2018

Ai de înfruntat multă birocrație care va scoate cel mai rău din tine. Însă trebuie să îți păstrezi calmul, pentru că nu foarte târziu vei vedea roadele parteneriatului cu această instituție.E nevoie doar de puțină răbdare, și mai ales tact dacă e vorba de o instituție a statului.

Rac – Horoscop 28 martie 2018

Treci prin niște momente destul de tensionate. Astăzi simți că nimic nu îți iese bine și ai vrea să schimbi ceva în viața ta. Din fericire, partenerul îți este alături și îți dă putere să continui și să îți restabilești energia.

Leu – Horoscop 28 martie 2018

Astăzi e ziua cuvintelor mărețe. Dacă ești singur, se poate anunța oficializarea relației cu persoana cu care te întâlnești. Tot astăzi, îți faci cât mai multe planuri de viitor.

Fecioară – Horoscop 28 martie 2018

Ai luat o decizie dar acum nu mai ești așa sigur de ea. Ai tendința să îi învinuiești pe cei din jur pentru anumite situații care nu îți sunt convenabile. Nu uita însă că puterea în ceea ce te privește e la tine și pentru că ai ales această cale, ar trebui să dai dovadă de mai multă încredere.

Balanță – Horoscop 28 martie 2018

S-ar putea să te lași păcălit de instincte care n-au legătură cu realitatea. Și nu doar instinctul te trădează, ci și cuvintele unei persoane care îți face declarații de dragoste. Astfel, încearcă să stai cât mai retras.

Scorpion – Horoscop 28 martie 2018

Ți-ai luat resposabilitatea de a te ocupa de buna desfășurare a unui eveniment important, iar acum îți e greu să mai faci față sarcinilor și te simți stresat. Din fericire, deții toate resursele necesare și chiar dacă te vei simți extenuat pentru moment, eforturile tale vor fi răsplătite.

Săgetător – Horoscop 28 martie 2018

E timpul să îți îndrepți atenția către cineva drag care are nevoie de o soluție la problemele sale. Astăzi ești foarte ingenios și creativ așa că poți să îi dai cea mai bună idee. Fericirea lui te va mulțumi foarte mult.

Capricorn – Horoscop 28 martie 2018

În colectivul din care faci parte, toată lumea vrea să ocupe poziții cât mai înalte. Însă nu și tu. Și nu este pentru că ești prea timid, doar că simți că nu ești pregătit însă. Astfel poți profita de această perioadă ca să acumulezi cât mai multe resurse.

Vărsător – Horoscop 28 martie 2018

De multe ori s-ar pute să te confrunți cu părerile și privirile altora care nu sunt de acord cu stilul tău de viață. Însă faptul că gândești neconvențional te va duce și mai sus de cât pe restul lumii. Nu ar trebui să te schimbi pentru nimeni.

Pești – Horoscop 28 martie 2018

O persoană mai experimentată îți oferă sfaturile sale și ar fi bine să le asculți cu atenție și să le urmezi, pentru că această persoană deja a trecut prin experiențe asemănătoare. Nu îți neglija nici sănătatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.