HOROSCOP 29 martie: RACII sunt stresați, VĂRSĂTORII simt nevoia de o schimbare

HOROSCOP 29 martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Vărsătorii simt nevoia unei schimbări, însă nu au suficient curaj, iar Peștii se confruntă cu niște acuzații pe nedrept.

Horoscop 29 Martie 2018 Berbec

Stai pe loc și nu faci progrese pentru dezvoltarea ta pentru că îți e teamă de eșec. Fii mai încrezător în tine și vei vedea că de cele mai multe ori schimbarea aduce lucruri bune.

Horoscop 29 Martie 2018 Taur

Deși te vei simți destul de demoralizat, nu uita de tot ce ai realizat până acum. Tot ce ți se întâmplă e în strânsă legătură cu starea ta de spirit. Așa că lasă gândurile rele deoparte și fii mai pozitiv.

FOLLOW ME

Horoscop 29 Martie 2018 Gemeni

Treci printr-o situație destul de dificilă. Poți apela la o persoană apropiată care va știi exact cum să te ajute să îți restabilești echilibrul interior.

Horoscop 29 Martie 2018 Rac

Simți că nimic nu iese așa cum ți-ai dori. Cel mai probabil e rezultatul stresului acumulat. Încearcă să nu te mai îngrijorezi pentru orice detaliu și să îți controlezi reacțiile. În fond, când se va termina totul vei vedea că nu a fost chiar așa rău.

Horoscop 29 Martie 2018 Leu

Reușești în sfârșit să fii mai puțin încordat, ba chiar destul de relaxat. Starea aceasta de spirit se va reflecta în orice lucru pe care îl faci pentru că totul îți va ieși bine. E momentul deci, să iei inițiativa!

Horoscop 29 Martie 2018 Fecioară

E greu pentru tine să nu analizezi orice detaliu în parte, dar acum exagerezi. Nu poți să vezi imaginea de ansamblu și să faci progrese pentru că te blochezi asupra unor lucruri nesemnificative.

Horoscop 29 Martie 2018 Balanță

O nouă sursă de stres apare în viața ta. Din fericire, ești conștient de puterea și resursele tale așa că nu te vei demoraliza.

Horoscop 29 Martie 2018 Scorpion

Te plângi foarte mult de toate inconvenientele din viața ta. Dacă te stresează ceva, nu sta acolo să te macini pe interior și să te confesezi altora. Schimbă ceva și îndepărtează toate sursele de stres.

Horoscop 29 Martie 2018 Săgetător

Reușești să duci la bun sfârșit îndatoririle de la locul de muncă. Acum poți să faci orice ți-ai dorit în ultima perioadă. Trebuie însă să le spui nu altor persoane care îți solicită ajutorul, dacă nu este nimic urgent.

Horoscop 29 Martie 2018 Capricorn

Nu ai o stare de spirit foarte bună. În ultima perioadă ai fost foarte pesimist și asta te-a făcut să ajungi astăzi cu moralul la pământ. Dacă te simți confuz, poți apela la prietenii care știu să te înveselească.

Horoscop 29 Martie 2018 Vărsător

Simți nevoia de o schimbare. Nu te satisface situația ta actuală dar îți este și puțin teamă să faci un pas în altă direcție. Dacă simți că nu ai destul curaj, vorbește cu cineva apropiat despre asta.

Horoscop 29 Martie 2018 Pești

S-ar putea să intri în niște discuții care se bazează pe niște acuzații pe nedrept. Nu te impacienta și păstrează-ți calmul, pentru că adevărul iese mereu la iveală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.