Horoscop 3 martie 2021. Taurii suferă în iubire

Horoscop 3 martie – pentru toate zodiile. Află previziunile pentru miercuri. Ce te așteaptă de la această zi și care vor fi energiile din jurul tău.

Horoscopul zilnic este realizat în funcție de mișcările planetare și impactul lor asupra zodiilor.

Horoscop miercuri, 3 martie – o zi tristă pentru Capricoron

Ziua de 3 martie este paradoxală, fiind foarte tristă pentru doi nativi, Taur și Capricoron, însă foarte bună pentru alți doi, Leu și Săgetător. Află în continuare de ce.

Berbec

Ai nevoie de toată atenția partenerului și îți faci dorința auzită. Petreceți timp plăcut împreună. Pentru tine începe o perioadă relaxantă.

Taur

Taurii suferă din iubire, mai precis din cauza unui amantlâc. Pot fi ei cei înșelați, dar pot fi și cei care înșală. Discuțiile aprinse vor arde până când unul dintre parteneri va ceda.

Gemeni

Nu vrei să mai ai de-a face cu oamenii și te retragi în bula ta de confort. După luna februarie care a fost destul de agitată, trebuie să petreci puțin timp singur.

FOLLOW ME

Rac

Nu îți vezi capul de treburi și vrei să rezolvi cât mai multe într-un timp scurt. Nu pune presiune pe tine și fii înțelegător și cu cei cu care colaborezi.

Leu

Te bucuri de un succes pe plan profesional, cel mai probabil încununat și cu un câștig financiar. Este o zi grozavă, în care totul merge strună!

Fecioară

Visezi la o vacanță și începi chiar să o plănuiești în detaliu. Nu mai ai răbdare și încerci să faci astfel încât să pleci cât mai repede în destinația aleasă.

Balanță

O zi foarte birocratică, în care ești îngropat în acte, fie pentru muncă, pentru casă sau pentru studiu. Ca să te concentrezi mai bine, nu uita de hidratare!

Scorpion

Părinții, bunicii sau cei care au de-a face cu cei mici se vor bucura de o zi fenomenală. Copiii te încarcă într-un mod aparte și îți dau speranță pentru un viitor mai bun!

Săgetător

În sfârșit, reușești să privești o problemă din altă perspectivă și îi găsești soluția. Ceva ce te macină de mult se va finaliza după ce ți-a dat destule bătăi de cap.

Capricorn

Nu ești deloc bine, din cauza emoțiilor puternice pe care le resimți. Nu te mai închide în tine și vorbește despre ele cu cei dragi. Te va ajuta enorm.

Vărsător

Ești mai căutat ca niciodată, fie la serviciu, fie în familie, pentru sfaturile tale. Parcă toată lumea are nevoie de ceva. Nu te enerva și ai răbdare cu cei care se află în impas.

Pești

Vei avea o zi minunată, datorită unei mici victorii personale. Fie un antrenament sportiv, o carte citită, un mic dejun mai sănătos, ceva te înveselește pentru toată ziua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.