Horoscop 31 martie 2022 – cum încheie luna fiecare zodie

Horoscop 31 martie 2022 - cum încheie luna fiecare zodie

♈ BERBEC

Luna se mută în semnul tău în această dimineață, dragă Berbec, acționând ca o gură de aer proaspăt și oferindu-ți în același timp o resetare emoțională. Folosește această energie ca o scuză pentru a-ți pune agenda pe primul loc, ocupându-te de propriile obiective înainte de a-i ajuta pe alții să le atingă pe ale lor. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să îi inspiri pe cei din jurul tău, deoarece aura ta poartă energia unui adevărat lider. Asigură-te că îți rezervi ceva timp pentru socializare în această seară, când Luna se apropie de comunicativul Mercur, inspirându-te să pui mâna pe telefon pentru a te pune la curent cu familia și prietenii tăi.

♉ TAUR

Lucrul din spatele scenei te va atrage astăzi, dragă Taur, pe măsură ce Luna se îndreaptă spre Berbecul înflăcărat și spre sectorul din harta ta care guvernează toate lucrurile ascunse. Folosește această energie ca o scuză pentru a-ți păstra procesul creativ în privat, mai ales dacă încă mai lucrezi la câteva noduri din viziunea ta. Informații incitante te vor găsi în această seară, deoarece Luna se împrietenește cu comunicativul Mercur, ceea ce ar putea aduce niște bârfe la urechile tale. Nu te simți prost dacă vrei să te răsfeți cu cea mai bună prietenă a ta, dar stai departe de negativitate sau de dispoziții de judecată.

♊ GEMENI

Să-ți faci noi prieteni va fi ușor astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna își începe călătoria prin Berbec, activându-ți a unsprezecea casă. Nu te sfii dacă simți nevoia să pornești o conversație cu cineva care te interesează din punct de vedere platonic sau romantic, deoarece exploatarea chimiei voastre sociale se va simți destul de organic. Dă-ți permisiunea de a te lansa pe internet în această seară, când Luna se apropie de comunicativul Mercur, inspirându-te să îți folosești vocea. Este în regulă dacă doriți să discutați subiecte sau să împărtășiți informații pe care le considerați importante, dar încercați să nu vă încurcați în dezbateri politice toxice sau în discuții aprinse.

♋ RAC

Noi proiecte sau oportunități profesionale s-ar putea manifesta pentru tine în următoarele două zile, deoarece Luna își începe călătoria prin Berbec și prin sectorul din harta ta care guvernează dezvoltarea carierei. Acest plasament solar se referă la preluarea inițiativei, așa că va trebui să te expui și să îți împărtășești ideile cu superiorii tăi. Este posibil să fii chemat să îți asumi mai multe responsabilități de conducere în rândul colegilor tăi, ceea ce face important să dai un exemplu excelent prin muncă și eficiență. Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, folosiți această seară pentru a vă reîmprospăta CV-ul, deoarece Luna se împrietenește cu Mercur.

♌ LEU

Conexiunea ta cu universul se va simți puternică și promițătoare chiar acum, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Berbecul înflăcărat și prin sectorul din harta ta care guvernează filosofiile personale. Acordă-ți permisiunea de a îmbrățișa fără scuze lumea prin ochii tăi, alegând să vezi magia acolo unde alții nu ar putea vedea. Asigură-te că te angajezi în unele jurnale sau divinații în această seară, când Luna se învecinează cu comunicativul Mercur. Pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarei, luna nouă se manifestă, acționând ca unul dintre cele mai spirituale și mai satisfăcătoare evenimente lunare ale anului, așa că asigurați-vă că vă puneți o dorință.

♍ FECIOARĂ

Conexiunile și conversațiile tale ar putea deveni profunde astăzi, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna în Berbec călătorește prin sectorul din harta ta care guvernează legăturile intense. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te deschide și a-i lăsa pe ceilalți să intre, mai ales în această seară, când Luna formează o alianță cosmică cu comunicativul Mercur. Cu toate acestea, ar trebui să te simți chemat să împărtășești doar dacă crezi că poți avea încredere în partenerul tău fără îndoială. Pe măsură ce ziua se apropie de final, Luna nouă se manifestă, cerându-vă să stabiliți intenții în legătură cu modul în care ați dori să vă transformați în următoarele șase luni. Doar fii pregătit să faci unele schimbări personale în acest proces dacă vrei cu adevărat să vezi rezultate.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Rezervă-ți puțin timp pentru romantism astăzi, deoarece Luna în Berbec aduce strălucire în sectorul din harta ta care guvernează problemele inimii. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a te aprecia și a te iubi pe tine însuți, ceea ce o face o zi ideală pentru lux și îngrijire de sine. Încearcă să spui ceva drăguț atât ție, cât și iubitei tale în această seară, când Luna se apropie de comunicativul Mercur. Cu toate acestea, marele eveniment are loc pe măsură ce ziua se apropie de final, iar Luna Nouă se manifestă, cerându-ți să îți examinezi relația cu dragostea, încurajându-te în același timp să te dezvolți.

♏ SCORPION

Te vei simți motivat de perspectiva de a trăi mai conștient astăzi, pe măsură ce Luna în Berbec activează sectorul din harta ta care guvernează sănătatea și bunăstarea. Acordă-ți puțin timp pentru a te gândi la schimbările pe care le-ai putea face pentru a-ți hrăni mintea și corpul, mai ales dacă în ultima vreme te-ai simțit puțin epuizat sau ieșit din formă. Pe măsură ce ora vrăjitoarelor se apropie, luna nouă se manifestă, devenind momentul perfect pentru a te angaja oficial în orice schimbare a stilului de viață la care te-ai gândit pe parcursul zilei, jurând să devii o versiune mai elevată a sinelui tău deja fabulos.

♐ SĂGETĂTOR

Te vei simți înflăcărat și poate un pic sălbatic astăzi, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Berbec și prin a cincea ta casă. În timp ce aceste vibrații te vor pune cu siguranță în dispoziția de a te distra, te vei simți, de asemenea, inspirat artistic, cu dorința de a fi luat în serios pentru pasiunile tale. Folosiți seara pentru a cerceta orice interes sau abilitate specială pentru care aveți o slăbiciune, pe măsură ce Luna se apropie de curiosul Mercur. Luna nouă se manifestă chiar înainte ca ziua să se încheie, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a stabili intenții în jurul oricăror obiective creative pe care ai vrea să le atingi.

♑ CAPRICORN

Te vei simți motivat să-ți faci ordine în casă astăzi, deoarece Luna în Berbec aduce un val de energie în a patra ta casă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te apuca de noi proiecte domestice, chiar dacă se simt un pic descurajatoare. Folosește energia din această seară pentru a trasa complet un plan pentru orice schimbare de design interior pe care speri să o faci, scriind toate elementele de care ai nevoie în timp ce formezi un buget care să meargă împreună cu acesta. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, Luna nouă se manifestă, aducând un impuls intuiției tale, pe măsură ce universul caută modalități de a-ți hrăni sufletul.

♒ VĂRSĂTOR

Spiritul tău va fi impresionant de ascuțit astăzi, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Berbec și prin sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Din nefericire, aceste vibrații te-ar putea face să vorbești impulsiv, ceea ce face important să-ți păzești limba în timpul conversațiilor profesionale sau tensionate. Mintea ta va beneficia de un sprijin cosmic în această seară, deoarece Luna se apropie de Mercur, încurajându-te să atingi baza cu gândurile și cuvintele tale. Pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarei, Luna nouă se manifestă, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a stabili obiective personale în jurul bazei tale de cunoștințe și abilități speciale.

♓ PEȘTI

Deși norocul va fi cu siguranță de partea ta când vine vorba de chestiuni financiare, ar trebui să eviți să cheltuiești impulsiv astăzi, pe măsură ce Luna își croiește drum prin Berbecul înflăcărat. Ai putea deveni prea entuziasmat de perspectiva de a cumpăra obiecte noi, ceea ce face esențial să te documentezi temeinic în legătură cu orice achiziție majoră pe care o ai în vedere în prezent. Din fericire, inteligența vă va ajuta să faceți un buget responsabil în această seară, deoarece Luna formează o alianță cosmică cu Mercur logic. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, asigurați-vă că vă stabiliți câteva intenții în jurul creșterii financiare pentru următoarele șase luni, deoarece Luna nouă se manifestă deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.