Horoscop 6 septembrie 2022 – vești extrem de bune marți

Horoscop 20 septembrie - vești minunate pentru zodii. Află care e cea norocoasă

♈ BERBEC

Luna în Capricorn intră în cuadratură cu Jupiter și Mercur în această dimineață, dragi Berbeci, ceea ce ar putea să vă facă să vă simțiți puțin cam aiurea dacă v-ați petrecut weekendul distrându-vă prea mult sau nu v-ați odihnit suficient. Din fericire, latura ta responsabilă va interveni pentru a te ajuta să suporți ziua de lucru care te așteaptă, deși s-ar putea să nu te simți în stare să stai de vorbă cu colegii de muncă între sarcini. Vei avea ocazia să îți îngrijești sănătatea și în același timp să îți ridici nivelul de energie în această seară, când Luna îi va da un sărut Soarelui Fecioarei, inspirându-te să mănânci sănătos și să te culci la o oră rezonabilă.

♉ TAUR

Luna își continuă călătoria prin Capricorn astăzi, dragă Taur, chemându-ți întăririle de dincolo de văzduh. Aceste vibrații sunt perfecte pentru ritualurile de manifestare și pentru a cere universului un pic de sprijin, atâta timp cât inima ta este la locul potrivit și agenda ta nu are un impact negativ asupra oamenilor din jurul tău. Un mare trigon pământesc se va manifesta în cosmos mai târziu în această seară, introducând un flux de energie de susținere care îți va permite să îți hrănești sufletul, să îți găsești stabilitatea și să tragi limite cu oricine sau orice care nu contribuie la bunăstarea ta emoțională.

♊ GEMENI

Comportamentele invidioase amenință să scoată la iveală ce e mai rău din tine sau din prietenii tăi în această dimineață, dragă Gemeni, când Luna din Capricorn intră într-un cuadrat dur în T cu Mercur și Jupiter. Evită să te implici în conversații răutăcioase și bârfe meschine, sau karma ar putea decide să îți dea o lecție. Din fericire, vibrațiile se vor stabiliza atunci când Luna va forma un mare trigon cu Soarele și nodul nordic, ajutându-vă să vă scuturați de orice vibrații tulburi care v-au acrit inima mai devreme în cursul zilei. Luați în considerare o scurtă curățare a rețelelor sociale mai târziu în seara asta, închizând telefonul în favoarea unei băi de sare relaxante.

♋ RAC

Luați în considerare să vă țineți cărțile aproape de piept în această dimineață, dragă Rac, sau un pătrat în T dur între Luna Capricornului, Mercur și Jupiter ar putea să vă facă să regretați că ați împărtășit prea mult sau că v-ați permis să fiți vulnerabil. Natura stoică a acestui plasament luminos îi va determina pe ceilalți să ridice ziduri, deși tu vei avea chef de dragoste și companie. Din fericire, vibrația se va deschide pe măsură ce se lasă seara și un mare trigon pământesc se manifestă pe cer, binecuvântând colectivul cu o energie veselă și socială, perfectă pentru a lăsa garda jos, a te întâlni cu cei dragi și poate pentru un pic de romantism.

♌ LEU

Micile detalii s-ar putea adăuga la o imagine copleșitor de mare în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Capricorn formează un pătrat în T dur cu Mercur și Jupiter. Acest climat cosmic ar putea să te facă să te lași prins în minuțiozitatea zilei tale, ceea ce face important să găsești modalități de a te mișca prin sarcinile tale fără a te lăsa prea mult prins în logistica tuturor. Din fericire, veți avea o șansă de a vă stabiliza și de a vă recăpăta simțul organizării mai târziu în această seară, când pe cer se formează un mare trigon pământesc. Deși succesul va fi o prioritate uriașă în acest moment, ar trebui, de asemenea, să vă dați permisiunea de a vă mișca încet și de a îmbrățișa un pic de lux.

♍ FECIOARĂ

Ego-ul tău s-ar putea să se simtă un pic dezumflat în această dimineață dacă nu ești exact acolo unde ți-ai dori să fii din punct de vedere financiar, dragă Fecioară, deoarece Luna în Capricorn împarte un cuadrat în T dur cu Mercur și Jupiter. Planificarea achizițiilor mari ar putea deveni, de asemenea, un pic descurajantă, realizând că ar putea dura mai mult timp pentru a obține o mașină nouă, pentru a cumpăra casa visurilor tale sau pentru a-ți redecora spațiul. Din fericire, vei avea o șansă de a-ți recăpăta recunoștința și sentimentul de stabilitate monetară mai târziu în această seară, deoarece un mare trigon pământesc se manifestă pe cer, ajutându-te să te simți încrezător în capacitatea ta de a reuși.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Oamenii din jurul tău pot părea mai reci și mai nesimțiți decât de obicei în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna stoică din Capricorn formează un pătrat în T dur cu Mercur și Jupiter. Încearcă să nu o iei ca pe ceva personal dacă colegii sau membrii familiei tale par puțin mai securiști decât de obicei, deoarece fiecare va avea propriile poveri de dus. Din fericire, vei avea șansa de a primi mângâierea la care inima ta tânjește mai târziu în această seară, datorită unui mare trigon pământesc pe cer. Aceste vibrații vă vor cere să vă răsfățați cu un pic de îngrijire lentă și de schimb emoțional, deși ar trebui să fiți atenți cui vă confesați.

♏ SCORPION

Există riscul să te trezești pe partea greșită a patului în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Capricorn se întâlnește cu fricțiuni pe cer. Acest climat cosmic ar putea declanșa o dispoziție pesimistă în tine, mai ales dacă alegi să te concentrezi asupra oricăror circumstanțe sau interacțiuni negative care amenință să-ți întunece optimismul. Din fericire, prietenii tăi se vor mobiliza pentru a-ți ridica moralul pe măsură ce seara se instalează și un mare trigon pământesc se manifestă pe cer. Cu toate acestea, este posibil să fie nevoie să adoptați o abordare proactivă în ceea ce privește căutarea de conexiuni și inițierea de conversații cu prietenii și membrii familiei dvs.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să te simți copleșit atât de domeniul material, cât și de cel digital astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna din Capricorn formează un cuadrat dur în T cu Mercur și Jupiter. Încearcă să faci o meditație de împământare înainte de a te îndrepta spre serviciu pentru a te pregăti pentru drumul anevoios care te așteaptă. Din fericire, vei avea șansa de a găsi stabilitate și calm pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, deși s-ar putea să fie nevoie să stabilești limite cu cei dragi care îți monopolizează prea mult din atenție. Dați-vă permisiunea de a vă permite să vă răsfățați puțin în această seară, când un mare trigon pământesc ne onorează cerul.

♑ CAPRICORN

Răbdarea ta s-ar putea să se simtă foarte subțire în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, în timp ce formează un pătrat T dur pe cer. Nu te simți vinovat dacă faci un pas important înapoi de la telefon și interacțiunile sociale chiar acum, deoarece păstrarea pentru tine îți va permite să eviți conflictele. Din fericire, te vei simți mult mai mult ca tine însuți pe măsură ce un mare trigon pământesc se manifestă seara, redându-ți încrederea în univers și oferindu-ți în același timp o oportunitate de a te relaxa. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te răsfăța cu o ieșire creativă sau cu practica ta spirituală preferată.

♒ VĂRSĂTOR

Atingerea recunoștinței tale s-ar putea să se simtă ca o luptă în această dimineață, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna Capricornului intră într-un cuadrat dur în T cu Mercur și Jupiter. Acest climat cosmic te-ar putea face să te deconectezi de la frumusețea care te înconjoară, ceea ce face important să te împământezi și să comunici cu puterea ta superioară dacă începi să te simți trist. Din fericire, un mare trigon pământesc în această seară va readuce căldura în inima ta, oferindu-ți în același timp o oportunitate de a te scutura de orice vibrații tulburi care te-au găsit mai devreme în cursul zilei, deși este posibil să vrei să-ți iei selenitul sau ierburile de curățare pentru a asigura plecarea lor.

♓ PEȘTI

Nu vei avea prea multă răbdare pentru interacțiuni meschine sau superficiale astăzi, dragă Pești, deoarece Luna în Capricorn intră într-un cuadrat în t cu Mercur și Jupiter. Din păcate, s-ar putea să fii nevoit să porți un zâmbet atunci când interacționezi cu ceilalți, deși este în regulă să păstrezi aceste schimburi scurte. Vibrația se va simți mult mai favorabilă mai târziu în această seară, când un mare trigon pământesc se va manifesta pe cer, oferindu-ți ocazia de a te conecta cu cei mai apropiați și cei mai dragi într-un mod care se simte atât de împlinitor, cât și autentic. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a aduce substanță în jocul tău de flirt, ajutându-te să forjezi baze reale cu oricine pe care ai pus ochii în ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.