Horoscop 9 – 15 octombrie 2023

Berbec

Spune ce trebuie să spui, Berbec! Planeta ta guvernatoare, Marte, a fost retrogradă în zona ta de comunicare și de rezolvare a problemelor, guvernată de Gemeni, timp de aproape două luni și jumătate. Ți-ai schimbat modul în care gândești, vorbești și asculți. Când Marte se va muta direct joi, vei fi inspirat să arăți lumii ce ai învățat și să aplici acest lucru spunându-ți adevărul în mod clar și cu compasiune.

Taur

Pune în practică ceea ce predici, Taur! În ultimele două luni și jumătate, Marte retrograd în zona valorilor tale guvernată de Gemeni a reformulat modul în care îți urmezi discursul. De asemenea, te-a inspirat să te gândești diferit la securitatea ta financiară: cum îți însușești valoarea, cum ceri ceea ce îți dorești și cum faci să se întâmple. Când Marte se va muta direct joi, vei face mișcări de bani!

Gemeni

Ceața se ridică, Gemeni! Probabil că nu te-ai simțit niciodată mai confuz și mai dereglementat ca acum, cu Marte retrograd în semnul tău în ultimele 2,5 luni. De acolo, îți este mai clar ce nu mai vrei în viața ta. Când Marte se va muta direct, joi, îți vei recăpăta concentrarea, inteligența și puterea de comunicare fulgerătoare, așa că vei fi ca nou!

FOLLOW ME

Rac

Continuă să te lași dus, Rac. Munca continuă, deoarece ești chemat să renunți la toate credințele limitative, tiparele, comportamentele și, posibil, chiar și la oamenii care te țin blocat în neputință. Din moment ce Marte a fost retrograd în sectorul tău de finaluri guvernat de Gemeni, îți oferi darul închiderii. Când Marte se mișcă direct joi, este în sfârșit timpul să mergi mai departe până la capăt.

Leu

Putere pentru popor, Leu! Timp de 2,5 luni, Marte a fost retrograd în sectorul tău de activism, guvernat de Gemeni, conectându-te la cauzele care te înflăcărează și pentru care vrei să faci ceva. În plus, s-ar putea să fi creat unele conflicte mărunte cu prietenii tăi pe care ai vrea să le repari. Când Marte se mișcă direct joi, este timpul să aveți conversațiile de clarificare și să vă continuați activitatea de justiție socială.

Fecioară

Faci parte din „Marea Demisie”, Fecioară? De când Marte a devenit retrograd în sectorul tău de carieră guvernat de Gemeni, în urmă cu 2,5 luni, ți-ai dat seama că ceva trebuie să cedeze în plan profesional. Știi ce trebuie să se termine și știi ce trebuie să înceapă. Când Marte se va muta direct joi, vei avea energia necesară pentru a face să se întâmple și să revii pe calea succesului profesional.

Balanță

Este în regulă să te răzgândești, Balanță! Ai avut parte de o transformare mentală extremă în ultimele două luni și jumătate, în timp ce Marte a fost retrograd în zona ta de inteligență guvernată de Gemeni, inspirându-te să regândești ceea ce credeai că este adevărat. Când Marte se va muta direct, joi, vei avea sarcina de a comunica modul în care ți-ai schimbat părerea persoanelor care sunt afectate direct de aceste schimbări.

Scorpion

Intimitatea este în minte, Scorpionule! Marte a devenit retrograd în zona ta de erotism guvernată de Gemeni în jurul zilei tale de naștere anul trecut, inspirându-te să îți reimaginezi modul în care mintea ta vede sexul, plăcerea și intimitatea. Când Marte se va muta direct joi, te vei angaja în sex dintr-o altă mentalitate, ceea ce te ajută să te conectezi apoi la aspectele de întrupare și relaționare ale intimității și sexualității.

Săgetător

Dragostea trebuie să fie un câmp de luptă, Sag? Planeta războiului a fost retrogradă în sectorul tău romantic în ultimele 2,5 luni, așa că s-ar putea să fi avut parte de conflicte. Conflictul poate fi o punte spre apropiere, în funcție de modul în care tu și ei gestionați diferențele. Atunci când Marte se mișcă direct joi, începe apropierea ramurii de măslin și pacea revine în relațiile tale.

Capricorn

Renunță la acest obicei, Cap! Ești foarte clar cu privire la micile alegeri pe care le faci și care se adună rapid și creează un pic mai multă dramă decât ești mulțumit de când Marte a fost retrograd în zona ta de sănătate timp de 2,5 luni. Când Marte se va muta direct joi, îți vei asuma mai multă responsabilitate pentru pașii mici și alegerile mici pe care trebuie să le faci pentru a crea un succes mare.

Vărsător

Protejează-ți încrederea, Vărsătorule! În ultimele 2,5 luni, Marte a fost retrograd în zona ta de stimă de sine, guvernată de Gemeni, evidențiind poate tiparele și comportamentele pe care le alegi și care promovează mai multă nesiguranță. Încetează cu asta! Când Marte se va muta direct, joi, vei avea o toleranță scăzută pentru modurile în care ieși din încredere și alegi comportamente care o protejează.

Pești

Conflictul este normal, Pești! Marte a fost retrograd în zona ta de inteligență emoțională guvernată de Gemeni timp de 2,5 luni, motivându-te să îți spui cu atenție emoțiile în caz de conflict. Este inconfortabil și dureros, da, și este una dintre cele mai valoroase abilități. Când Marte se va muta direct, joi, vei continua munca de a avea discuții dure în timp real despre sentimentele tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.