HOROSCOP 9 mai: PEȘTII au nevoie de relaxare, SĂGETĂTORII primesc o veste proastă

HOROSCOP 9 mai: Taurii au nevoie de o schimbare, iar Săgetătorii primesc o veste mai puțin bună

Horoscop 9 Mai 2018 BERBEC

Ai nevoie să privești viața cu mai mult optimism. O stare de spirit bună te poate ajuta să îți îndeplinești toate obiectivele. De asemenea, trebuie să fii mai atent la felul în care te comporți cu ceilalți.

Horoscop 9 Mai 2018 TAUR

Deși te-ai bucurat că ai avut ocazia să lucrezi de acasă, se pare că această alegere nu ți-a făcut neapărat bine. Ai nevoie de niște activități care să te stimuleze fizic și psihic.

Horoscop 9 Mai 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

E timpul să înveți cât mai multe lucruri noi. Nici nu știi când niște informații te pot ajuta în societate. Nu te mulțumi cu puțin și investește cât mai mult în dezvoltarea ta.

Horoscop 9 Mai 2018 RAC

Fii mai atent la nevoile celor din jur. Găsește puțin timp pe care să îl petreci cu cei dragi pentru că și tu vei avea nevoie de susținerea și compania acestora.

Horoscop 9 Mai 2018 LEU

Nu lu nicio decizie pripită. Analizează bine situația înainte de a o face, pentru că riști să iei o hotărâre pe care o vei regreta pe viitor. Indiferent dacă simți vreo presiune din exterior sau nu, nu te grăbi.

Horoscop 9 Mai 2018 FECIOARĂ

Ai tendința să te stresezi pentru orice mic detaliu. Astfel, și zilele acestea vei fi foarte tensionat. Analizează lucrurile cu calm pentru că doar așa vei putea să iei decizii bune pentru viitor.

Horoscop 9 Mai 2018 BALANȚĂ

Ai tendința să îl lași doar pe partenerul tău să facă compromisuri pentru ca relația voastră să meargă bine. E timpul să te implici și tu la fel de mult. Ești prea concentrat pe prioritățile personale, majoritatea ce țin de locul de muncă și astfel îți neglijezi partenerul. Deși nu ți-a spus, a început să se sature.

Horoscop 9 Mai 2018 SCORPION

E momentul ideal să planifici o escapadă în natură. Se anunță o perioadă stresantă și aglomerată la locul de muncă, așa că trebuie să profiți de orice ocazie pentru a te relaxa.

Horoscop 9 Mai 2018 SĂGETĂTOR

E posibil să primești o veste mai puțin bună. Nu trebuie să îți schimbi complet starea de spirit, pentru că vei trece ușor peste, ba chiar vei învăța ceva din acest impas.

Horoscop 9 Mai 2018 CAPRICORN

S-ar putea ca vorbele unor persoane din jur să te demoralizeze sau să îți știrbească stima de sine. Nu mai pleca urechea la tot ce auzi. Fă tot posibilul pentru a-ți aminti toate reușitele tale și pentru a conștientiza adevărata ta valoare.

Horoscop 9 Mai 2018 VĂRSĂTOR

Nu te lăsa constrâns de convențional. Dacă tu vezi viața într-un mod diferit, nu îți fie teamă să te exprimi sau să faci ceea ce te face fericit. Starea ta de spirit e foarte importantă, pentru că este direct proporțională cu productivitatea ta.

Horoscop 9 Mai 2018 PEȘTI

Ai nevoie de o pauză prelungită de la locul de muncă. Plănuiește-ți activități împreună cu partenerul de viață care s-a simțit cam neglijat în ultima perioadă. Demonstrează-i că nu îl ignori și profită de ocazie pentru a te relaxa.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.