HOROSCOP 9 mai: PEȘTII au nevoie de relaxare, SĂGETĂTORII primesc o veste proastă


HOROSCOP 9 mai: Taurii au nevoie de o schimbare, iar Săgetătorii primesc o veste mai puțin bună

Horoscop 9 Mai 2018 BERBEC

Ai nevoie să privești viața cu mai mult optimism. O stare de spirit bună te poate ajuta să îți îndeplinești toate obiectivele. De asemenea, trebuie să fii mai atent la felul în care te comporți cu ceilalți.

Horoscop 9 Mai 2018 TAUR


Deși te-ai bucurat că ai avut ocazia să lucrezi de acasă, se pare că această alegere nu ți-a făcut neapărat bine. Ai nevoie de niște activități care să te stimuleze fizic și psihic.

Horoscop 9 Mai 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

E timpul să înveți cât mai multe lucruri noi. Nici nu știi când niște informații te pot ajuta în societate. Nu te mulțumi cu puțin și investește cât mai mult în dezvoltarea ta.

Horoscop 9 Mai 2018 RAC

Fii mai atent la nevoile celor din jur. Găsește puțin timp pe care să îl petreci cu cei dragi pentru că și tu vei avea nevoie de susținerea și compania acestora.

Horoscop 9 Mai 2018 LEU

Nu lu nicio decizie pripită. Analizează bine situația înainte de a o face, pentru că riști să iei o hotărâre pe care o vei regreta pe viitor. Indiferent dacă simți vreo presiune din exterior sau nu, nu te grăbi.

Horoscop 9 Mai 2018 FECIOARĂ

Ai tendința să te stresezi pentru orice mic detaliu. Astfel, și zilele acestea vei fi foarte tensionat. Analizează lucrurile cu calm pentru că doar așa vei putea să iei decizii bune pentru viitor.

Horoscop 9 Mai 2018 BALANȚĂ

Ai tendința să îl lași doar pe partenerul tău să facă compromisuri pentru ca relația voastră să meargă bine. E timpul să te implici și tu la fel de mult. Ești prea concentrat pe prioritățile personale, majoritatea ce țin de locul de muncă și astfel îți neglijezi partenerul. Deși nu ți-a spus, a început să se sature.

Horoscop 9 Mai 2018 SCORPION

E momentul ideal să planifici o escapadă în natură. Se anunță o perioadă stresantă și aglomerată la locul de muncă, așa că trebuie să profiți de orice ocazie pentru a te relaxa.

Horoscop 9 Mai 2018 SĂGETĂTOR

E posibil să primești o veste mai puțin bună. Nu trebuie să îți schimbi complet starea de spirit, pentru că vei trece ușor peste, ba chiar vei învăța ceva din acest impas.

Horoscop 9 Mai 2018 CAPRICORN

S-ar putea ca vorbele unor persoane din jur să te demoralizeze sau să îți știrbească stima de sine. Nu mai pleca urechea la tot ce auzi. Fă tot posibilul pentru a-ți aminti toate reușitele tale și pentru a conștientiza adevărata ta valoare.

Horoscop 9 Mai 2018 VĂRSĂTOR

Nu te lăsa constrâns de convențional. Dacă tu vezi viața într-un mod diferit, nu îți fie teamă să te exprimi sau să faci ceea ce te face fericit. Starea ta de spirit e foarte importantă, pentru că este direct proporțională cu productivitatea ta.

Horoscop 9 Mai 2018 PEȘTI

Ai nevoie de o pauză prelungită de la locul de muncă. Plănuiește-ți activități împreună cu partenerul de viață care s-a simțit cam neglijat în ultima perioadă. Demonstrează-i că nu îl ignori și profită de ocazie pentru a te relaxa.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.