HOROSCOP AZI (12 martie): TAURII au probleme în dragoste, PEȘTII primesc ajutor

Horoscop 12 Martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 12 Martie 2018 Berbec

Viața sentimentală este destul de agitată. Apare o persoană nouă în grupul tău de prieteni, care te pune pe gânduri. S-ar putea să fii reținut pentru că ai avut mai multe dezamăgiri în dragoste, dar este un moment bun să comunici cu cea persoană și vei vedea că nu vei regreta.

Horoscop 12 Martie 2018 Taur

Apar probleme în plan amoros. Dacă ești într-o relație vor apărea neînțelegeri care te vor pune pe gânduri. Nu știi ce decizie să iei, dar nu ar trebui să te grăbești. Încearcă să rezolvi problemele înainte de a lua o hotărâre definitivă.

Horoscop 12 Martie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Chiar dacă ți-ai pierdut speranța că vei găsi un partener potrivit pentru tine, acesta e mai aproape decât crezi. Lipsa de încredere în tine te ține departe de fericire, deci ar trebui să investești mai mult în acest sentiment.

Horoscop 12 Martie 2018 Rac

Ai tendința să oferi totul pentru iubire, fără să te preocupe ce primești la schimb. A venit însă momentul să aștepți să primești și tu aceleași lucruri la schimb. Dacă persoana pe care o îndrăgești nu îți oferă nimic la schimb, îndepărtează-te și fă loc pentru o nouă iubire.

Horoscop 12 Martie 2018 Leu

Ai probleme în relația de cuplu și tinzi să îl învinuiești doar pe partener. Deși ai o intuiție puternică și de obicei se demonstrează a fi benefic să te bazezi pe instinctul tău, de data aceasta ar fi bine să fii mai diplomat. La fel și în relațiile cu cei dragi, nu lăsa orgoliul să te îndepărteze de ei.

Horoscop 12 Martie 2018 Fecioară

Nu are niciun sens să negi, pentru că și cei din jur au observat că ești îndrăgostit. Iar de data aceasta pare să fie diferit. Ești mai retras și simți că ești cu capul în nori. E un sentiment plăcut, dar ai grijă să nu uiți de rațiune.

Horoscop 12 Martie 2018 Balanță

Dacă ai crezut că nu ai noroc în dragostea, cauza ești de fapt tu. Îți e frică să te implici emoțional în orice legătură. Dacă ai suferit în trecut, nu este un motiv să dai cu piciorul la fericirea pe viitor.

Horoscop 12 Martie 2018 Scorpion

Stresul din ultima perioadă te-a copleșit. Însă ai grijă să nu vezi probleme acolo unde nu sunt. Atât pe plan profesional, cât și în sfera emoțională, tinzi să găsești doar nefericire. Fă ceva care să te scoată din rutină și vei vedea că lucrurile nu sunt așa de negre precum le vezi tu.

Horoscop 12 Martie 2018 Săgetător

Astăzi nu e un moment bun pentru a lua decizii care îți vor influența viitorul. Schimbarea este bună și poate aduce multe beneficii, însă astăzi chiar ar trebui să stai departe de acest gând. Rămâi acolo unde ești și păstrează-ți echilibrul pentru moment. Ai grijă pentru că s-ar putea să îi rănești și pe cei dragi prin acțiunile tale.

Horoscop 12 Martie 2018 Capricorn

Nu ești presat de ideea de a avea o relație și consideri că pentru moment ți-e mai bine singur, dar pe de altă parte ți-ai dori să ai parte și de dragoste. Atunci când îți vei permite să iubești și să te implici emoțional, vei putea să ai relația pe care ți-o dorești.

Horoscop 12 Martie 2018 Vărsător

E posibil să apară niște conflicte în relația sentimentală dar și în relațiile cu cei din jur. Problema stă de fapt în abilitățile tale de comunicare. E vorba de conflicte care se pot rezolva foarte ușor dacă decizi să vorbești deschis despre ceea ce simți.

Horoscop 12 Martie 2018 Pești

Un prieten te va ajuta să ajungi mai aproape de persoana pe care o îndrăgești. Deși ai fost retras până acum, e momentul să acționezi și nu vei regreta, ba chiar îi vei fi recunoscător prietenului pentru ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.