HOROSCOP AZI (16 martie): TAURII își pierd speranța, PEȘTII o iau de la capăt

Horoscop azi 16 martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Nativii Gemeni ar trebui să nu se mai neglijeze, Racii au nevoie de o schimbare, iar pentru Pești viața devine mai ușoară.

Horoscop 16 Martie 2018 BERBEC

Încearcă astăzi să găsești niște timp pentru a-l petrece cu familia. Te va ajuta să elimini stresul acumulat în ultima perioadă și să te detensionezi. Ai putea încerca niște activități precum gătitul.

Horoscop 16 Martie 2018 TAUR

Tu ești singurul vinovat că ai intrat într-o perioadă de stagnare. Ești prins de ideea că niciodată nu se va întâmpla și astfel îndepărtezi toate lucrurile bune de tine. Încearcă să fii mai optimist și vei avea de câștigat.

Horoscop 16 Martie 2018 GEMENI

FOLLOW ME

A sosit momentul să te pui pe tine pe primul loc, pentru că astfel riști să stagnezi în dezvoltarea ta personală și profesională. În ultima perioadă toți apropiații au avut nevoie de ajutorul tău și nu ai ezitat să îl oferi, însă nu trebuie să neglijezi îndatoririle tale personale.

Horoscop 16 Martie 2018 RAC

E timpul pentru o schimbare. Mai ales pentru că ai nevoie de un restart. Poți să începi cu hainele din garderoba ta, reorganizează-le și scapă de tot ce nu mai ai nevoie. Și de aici încearcă să faci asta pe toate planurile : scapă de tot ce te ține în loc și îndreaptă-te către îndeplinirea obiectivelor tale.

Horoscop 16 Martie 2018 LEU

Cu sănătatea nu este de glumit. Ai primit deja suficiente semnale de la corpul tău și le-ai ignorat pentru suficient timp. E momentul să faci ceva în privința asta.

Horoscop 16 Martie 2018 FECIOARĂ

Partenerul tău ți-a fost alături în tot acest timp și nu ai multe lucruri să îi reproșezi, însă oamenii se schimbă. Este clar că nu mai priviți în aceeași direcție și de aceea trăiți într-o continuă tensiune. E momentul să discutați deschis despre ce se întâmplă între voi.

Horoscop 16 Martie 2018 BALANȚĂ

Îți place frumosul. Dar ce-i frumos, costă destul de mult. Și e drept, tu nu prea te-ai uitat la bani în ultima perioadă. Dar a venit momentul să îți reorganizezi bugetul pentru că în caz contrar vei avea ceva probleme financiare.

Horoscop 16 Martie 2018 SCORPION

Educația este extrem de importantă. Poate ar trebui să îți îndrepți atenția pe acest plan pentru moment și să încerci să investești mai mai mult în studii sau orice tip de cursuri.

Horoscop 16 Martie 2018 SĂGETĂTOR

Ești o persoană implicată și determinată, dar dacă ceva nu iese bine, te demoralizezi imediat. Poate ar fi bine să începi de astăzi să îi asculți și pe cei din jur și să le accepți ajutorul.

Horoscop 16 Martie 2018 CAPRICORN

Astăzi nu trebuie să mai stai pe gânduri. A sosit timpul să pleci într-o vacanță. Ai nevoie de relaxare și nu ar fi bine să mai amâni pentru că deja s-a acumulat prea multă oboseală și nimic nu îți va mai ieși așa cum ți-ai dori.

Horoscop 16 Martie 2018 VĂRSĂTOR

Încearcă să fii mai atent la comportamentul tău înainte să îi acuzi pe prietenii tăi. Ești într-adevăr o persoană inteligentă, căreia îi place să fie diferită și să gândească neconvențional, dar superioritatea nu este o caracteristică care să îți aducă beneficii.

Horoscop 16 Martie 2018 PEȘTI

Toate situațiile neplăcute din ultima perioadă își găsesc sfârșitul astăzi. Te poți bucura acum alături de cei dragi, dar nu uita să apreciezi de acum în colo ceea ce ai, pentru că ai văzut cum îți e să fie greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.