HOROSCOP AZI (16 martie): TAURII își pierd speranța, PEȘTII o iau de la capăt


Horoscop azi 16 martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Nativii Gemeni ar trebui să nu se mai neglijeze, Racii au nevoie de o schimbare, iar pentru Pești viața devine mai ușoară.

Horoscop 16 Martie 2018 BERBEC

Încearcă astăzi să găsești niște timp pentru a-l petrece cu familia. Te va ajuta să elimini stresul acumulat în ultima perioadă și să te detensionezi. Ai putea încerca niște activități precum gătitul.

Horoscop 16 Martie 2018 TAUR


Tu ești singurul vinovat că ai intrat într-o perioadă de stagnare. Ești prins de ideea că niciodată nu se va întâmpla și astfel îndepărtezi toate lucrurile bune de tine. Încearcă să fii mai optimist și vei avea de câștigat.

Horoscop 16 Martie 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

A sosit momentul să te pui pe tine pe primul loc, pentru că astfel riști să stagnezi în dezvoltarea ta personală și profesională. În ultima perioadă toți apropiații au avut nevoie de ajutorul tău și nu ai ezitat să îl oferi, însă nu trebuie să neglijezi îndatoririle tale personale.

Horoscop 16 Martie 2018 RAC

E timpul pentru o schimbare. Mai ales pentru că ai nevoie de un restart. Poți să începi cu hainele din garderoba ta, reorganizează-le și scapă de tot ce nu mai ai nevoie. Și de aici încearcă să faci asta pe toate planurile : scapă de tot ce te ține în loc și îndreaptă-te către îndeplinirea obiectivelor tale.

Horoscop 16 Martie 2018 LEU

Cu sănătatea nu este de glumit. Ai primit deja suficiente semnale de la corpul tău și le-ai ignorat pentru suficient timp. E momentul să faci ceva în privința asta.

Horoscop 16 Martie 2018 FECIOARĂ

Partenerul tău ți-a fost alături în tot acest timp și nu ai multe lucruri să îi reproșezi, însă oamenii se schimbă. Este clar că nu mai priviți în aceeași direcție și de aceea trăiți într-o continuă tensiune. E momentul să discutați deschis despre ce se întâmplă între voi.

Horoscop 16 Martie 2018 BALANȚĂ

Îți place frumosul. Dar ce-i frumos, costă destul de mult. Și e drept, tu nu prea te-ai uitat la bani în ultima perioadă. Dar a venit momentul să îți reorganizezi bugetul pentru că în caz contrar vei avea ceva probleme financiare.

Horoscop 16 Martie 2018 SCORPION

Educația este extrem de importantă. Poate ar trebui să îți îndrepți atenția pe acest plan pentru moment și să încerci să investești mai mai mult în studii sau orice tip de cursuri.

Horoscop 16 Martie 2018 SĂGETĂTOR

Ești o persoană implicată și determinată, dar dacă ceva nu iese bine, te demoralizezi imediat. Poate ar fi bine să începi de astăzi să îi asculți și pe cei din jur și să le accepți ajutorul.

Horoscop 16 Martie 2018 CAPRICORN

Astăzi nu trebuie să mai stai pe gânduri. A sosit timpul să pleci într-o vacanță. Ai nevoie de relaxare și nu ar fi bine să mai amâni pentru că deja s-a acumulat prea multă oboseală și nimic nu îți va mai ieși așa cum ți-ai dori.

Horoscop 16 Martie 2018 VĂRSĂTOR

Încearcă să fii mai atent la comportamentul tău înainte să îi acuzi pe prietenii tăi. Ești într-adevăr o persoană inteligentă, căreia îi place să fie diferită și să gândească neconvențional, dar superioritatea nu este o caracteristică care să îți aducă beneficii.

Horoscop 16 Martie 2018 PEȘTI

Toate situațiile neplăcute din ultima perioadă își găsesc sfârșitul astăzi. Te poți bucura acum alături de cei dragi, dar nu uita să apreciezi de acum în colo ceea ce ai, pentru că ai văzut cum îți e să fie greu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.