Horoscop azi, 19 august 2022. Vești excelente pentru 3 zodii

♈ BERBEC

Energia s-ar putea să se simtă un pic neregulată în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna Taur se apropie de nodul nordic și de imprevizibilul Uranus. Planurile pe care le-ai pus în mișcare pot lua brusc o întorsătură, ceea ce face important să te pregătești pentru câteva mingi curbe. Din fericire, norocul va acționa în favoarea ta pe măsură ce Venus se conectează cu Jupiter, deși va trebui să conduci cu încredere și să crezi în tine. Dacă te afli în nevoia unui nou plan pentru obiectivele tale, încearcă să te integrezi într-o sesiune de brainstorming în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Mercur cel isteț.

♉ TAUR

Ai încredere în instinctul tău și încearcă să conduci cu inima deschisă în această dimineață, dragă Taur, deoarece Venus împarte o conexiune dulce cu Jupiter înălțător. Cu toate acestea, vei dori să fii atent și la semnalele de alarmă sau la comportamentele neregulate, menținând un discernământ sănătos în timpul interacțiunilor tale. Vindecarea va veni sub forma unor schimburi sociale pe măsură ce se lasă seara, datorită unui aspect de susținere între Lună și Neptun. Cu toate acestea, adevărata împuternicire va veni prin meditație liniștită sau practici spirituale, pe măsură ce ziua se încheie și Luna îi dă un sărut lui Pluton, deschizându-vă spre încurajări de dincolo.

♊ GEMENI

Subconștientul tău se va simți ca un loc foarte ocupat în această dimineață, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna Taurului trece peste nodul nordic și peste neregulatul Uranus. Gândurile intruzive sau schimbările emoționale bruște ar putea să te scoată din ritmul tău, deși împământarea și menținerea minții tale pragmatice îți vor da ocazia de a te ridica deasupra acestor vibrații funky. S-ar putea să vă simțiți puțin neinspirat de lumea din jurul vostru pe măsură ce se instalează după-amiaza, deși să vă atingeți recunoștința vă poate ajuta să vă readuceți inima la un loc de pace. Luați în considerare posibilitatea de a face o curățenie înapoi pe măsură ce seara se încheie, iar Luna îi dă un sărut lui Pluton transformator.

♋ RAC

Viața ta socială va beneficia de un impuls semnificativ astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Luna Taurului formează o serie de aspecte în a unsprezecea ta casă solară. Folosește această energie pentru a face noi conexiuni, deoarece ai putea încheia alianțe valoroase, utile în viitor. Sfaturile înțelepte ar putea veni de la un prieten atunci când Luna suflă un sărut către misticul Neptun în această seară, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a aduce în discuție subiecte filosofice sau ezoterice. Viața ta amoroasă se va intensifica pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit. Luna va împărtăși o conexiune dulce cu profundul Pluton, activând sectorul din harta ta care guvernează romantismul.

♌ LEU

Ocuparea vieții tale profesionale va avea prioritate față de aproape orice altceva astăzi, dragă Leu, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Taur și prin a zecea ta casă solară. Din fericire, o alianță cosmică între Lună și Uranus ar putea deschide brusc ușa către oportunități. Cu toate acestea, va trebui să te folosești de forțele tale pentru a face față oricăror provocări care îți apar în cale. Din fericire, o conexiune dulce între Lună și Neptun îți va oferi șansa de a evolua într-o versiune mai puternică a ta, atâta timp cât ești pregătit și dispus să te desparți de orice comportament sau obicei care te-a împiedicat să ai succes.

♍ FECIOARĂ

Pregătește-te pentru o zi plină de semne, sincronicități și mesaje de dincolo de văzduh, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna în Taur se apropie de Nodul Nord și de Uranus, supraîncărcându-ți intuiția. Din păcate, aceste vibrații ar putea deveni suprastimulante dacă nu vă amintiți să vă împământați, mai ales după-amiaza, când Luna se conectează cu Mercur și Saturn. Stabilirea limitelor va juca un rol important în menținerea echilibrului, așa că nu vă fie teamă să luați o pauză de la familie și prieteni. O energie visătoare și romantică va umple aerul în această seară, fiind momentul perfect pentru a te strecura cu iubitul tău.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Te vei simți iubită și adorată de familia și prietenii tăi astăzi, dragă Balanță, deoarece Venus împarte o conexiune dulce cu favorabilul Jupiter. Acest climat cosmic va aduce, de asemenea, noroc în viața ta amoroasă, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a flirta cu cineva special. Între timp, Luna în Taur îți va oferi o oportunitate de a-ți consolida cele mai importante legături, ajutându-te să te simți mai confortabil cu vulnerabilitatea și schimburile intime. Luați-vă ceva timp pentru a vă gândi la viitor mai târziu în această seară, deoarece un aspect de susținere între Lună și Neptun vă inspiră să vă susțineți visele cu multă muncă și planificare.

♏ SCORPION

Surprizele plăcute și momentele de frumusețe te vor găsi în această dimineață, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna în Taur se apropie de evoluționarul Uranus. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să te inspire să ridici dinamica în relațiile tale cele mai apropiate, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a-ți copleși apropiații cu complimente și gesturi amabile. Din nefericire, s-ar putea să începeți să vă simțiți puțin închisă mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna intră în cuadratură cu stoicul Saturn. Acordă-ți permisiunea de a-ți recalibra concentrarea pentru a rămâne productiv la locul de muncă, dar nu uita să lași garda jos înainte ca ziua să se încheie.

♐ SĂGETĂTOR

Vei fi într-o dispoziție altruistă și grijulie în această dimineață, dragă Săgetătorule, pe măsură ce Luna Taur își continuă călătoria prin a șasea ta casă solară. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-i ajuta pe alții să-și atingă obiectivele, oferindu-ți un sentiment de satisfacție și câteva puncte karma serioase cu universul. Cu toate acestea, veți dori să fiți atenți să vă tăiați puțin timp pentru îngrijirea de sine mai târziu în această seară, când Luna suflă un sărut către etericul Neptun, încurajându-vă să evadați într-un moment de relaxare și fericire. Aceste vibrații vă vor cere, de asemenea, să vă prioritizați sănătatea, așa că asigurați-vă că vă hidratați și că faceți câteva exerciții de stretching înainte de culcare.

♑ CAPRICORN

Vei prospera cu puțină atenție astăzi, dragă Capricorn, pe măsură ce Luna în Taur îți convinge ego-ul să iasă la joacă. Între timp, o mână de ajutor de la wildcardul Uranus te va inspira să fii cel mai autentic sinele tău, fără să te simți paranoic în legătură cu ceea ce ar putea crede alții. Din nefericire, câțiva hateri ar putea să se strecoare printre fisuri pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna se află în cuadratură cu Saturn, deși căile lor răutăcioase nu vor avea un impact de durată, atâta timp cât vă mențineți limite sănătoase și vă ridicați deasupra acestor vibrații tulburi. Căutați modalități de a vă încorda mușchii creativi mai târziu în această seară, concentrându-vă pe un proiect de pasiune sau scriind un jurnal.

♒ VĂRSĂTOR

Descoperirile emoționale ar putea face ca lumea să pară un loc mai frumos în această dimineață, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna în Taur se apropie de Uranus, conducătorul tău planetar. Folosiți această energie ca o scuză pentru a face o meditație înainte de muncă, alegând să vă valorificați recunoștința în timp ce ascultați orice mesaj pe care universul ar putea avea de oferit. O vibrație senzuală și euforică va umple aerul atunci când Luna se conectează cu Neptun în această seară, oferind ambianța perfectă pentru o noapte de lux, indulgență și puțină grijă de sine. De asemenea, ar trebui să luați în considerare deconectarea de la telefon înainte de culcare și să implementați o curățare de social media.

♓ PEȘTI

S-ar putea să te simți inspirat să comunici cu mijloace tangibile în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna Taur se aliniază cu nodul nordic și Uranus. Gesturile și faptele bune te pot ajuta să transmiți dragostea din inima ta fără presiunea de a găsi cuvinte sentimentale cu care să-ți arăți afecțiunea. Din păcate, este posibil să începi să te simți ușor nesigur în cadrul relațiilor tale în această după-amiază, deoarece Luna se conectează cu Mercur și Saturn. Din fericire, actul de a flirta te poate ajuta să găsești claritatea de care ai nevoie, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a testa apele cu cineva pe care ai pus ochii în ultima vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.