Horoscop azi 19 iulie 2022. Vești foarte bune pentru Balanțe

Horoscop azi 19 iulie 2022. Vești foarte bune pentru Balanțe

♈ BERBEC

Luna intră în semnul tău în această dimineață, acționând ca un buton de resetare emoțională după călătoria sa prin Pești. Vei beneficia de un nivel ridicat de energie și de un impuls al motivației tale, ajutându-te să iei săptămâna de lucru cu asalt. O energie de bun augur va umple aerul în această seară, când Luna se va împrieteni cu strălucitorul Jupiter. Păstrarea unei atitudini optimiste vă poate ajuta să profitați la maximum de acest climat cosmic și vă poate ajuta să răspândiți bucuria printre cei mai apropiați. Norocul va fi și el de partea ta, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a lucra la obiectivele tale personale.

♉ TAUR

Ține-ți sub control temperamentul astăzi, deoarece Luna intră în Berbecul înflăcărat și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest plasament luminos te va pune în dispoziția de a te simți singur, deși zorii unei noi săptămâni de lucru ți-ar putea îngreuna găsirea de timp pentru tine. Amintește-ți să respiri și să cauți răbdare dacă cei din jurul tău încep să te calce pe nervi și evită să ataci dacă iritarea ta atinge un punct culminant. Din fericire, te vei simți mult mai relaxat și capabil să te bucuri de viață în această seară, când Luna se va împrieteni cu bucurosul Jupiter.

♊ GEMENI

Noi conexiuni ar putea intra în joc pentru tine astăzi, când Luna intră în Berbec și în a unsprezecea ta casă solară. Luați notă de orice noi adepți pe care îi câștigați chiar acum și asigurați-vă că adoptați o abordare prietenoasă față de orice fețe necunoscute pe care le întâlniți. O energie norocoasă se va instala mai târziu în această seară, când Luna va forma o alianță cosmică cu favorabilul Jupiter. Aceste vibrații pot contribui la extinderea popularității tale, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a te pune în evidență, fie online, fie în domeniul material. Amintește-ți doar să îți pui deoparte dispozitivele electronice înainte de culcare, sau ai putea fi absorbit de aplicațiile tale preferate, făcându-te să îți ignori ora de culcare.

♋ RAC

Pregătește-te să intri în puterea și autoritatea ta personală astăzi, când Luna intră în Berbec și în a zecea ta casă solară. Te vei simți inspirat să faci valuri serioase în cadrul carierei tale, ajutându-te să găsești curajul și încrederea de a vorbi, de a împărtăși idei și de a solicita noi oportunități. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acest plasament luminiar este de bun augur pentru un nou început, așa că asigură-te că îți trimiți CV-ul la orice companie care te interesează în mod deosebit. Norocul va fi de partea ta atunci când Luna se va apropia de Jupiter seara, împingându-te să arunci o plasă largă.

♌ LEU

Te vei ridica din pat cu multă bucurie în suflet astăzi, când Luna intră în Berbec și în sectorul spiritual al hărții tale. Acest climat cosmic te va inspira să răspândești veselie, ajutându-te să abordezi săptămâna de lucru cu ochi optimiști. Deși problemele personale sau politice ar putea să te apese pe psihicul tău, folosește această energie ca pe o permisiune de a te răsfăța cu partea mai ușoară a vieții, chiar dacă doar temporar. În această seară, o căsătorie celestă între Luna și Jupiter îți va ridica puterea de manifestare, așa că asigură-te că îți comunici speranțele și visele către cealaltă parte.

♍ FECIOARĂ

Astăzi, dragă Fecioară, te vei afla într-o stare de spirit de afaceri înainte, pe măsură ce Luna intră în Berbec și în a opta ta casă solară. Acest plasament luminos este ideal pentru a demara proiecte noi și a încheia afaceri noi, așa că nu te reține atunci când vine vorba de a adopta o abordare proactivă la locul de muncă. Atenția ta se va îndrepta spre conexiuni profunde spre sfârșitul acestei seri, pe măsură ce Luna se apropie de Jupiter, punându-te în starea de spirit pentru legături intense. Deși inima ta va tânji după transparență în relațiile tale, încearcă să nu exagerezi cu cineva care pare puțin închis și, în schimb, concentrează-te pe distracție fără presiunea de a fi vulnerabil.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Sentimentele de iubire s-ar putea să te amețească astăzi, pe măsură ce Luna se mută în Berbecul înflăcărat și în sectorul din harta ta care guvernează problemele inimii. O energie primară se va infiltra în aura ta, accentuând pasiunile și nevoia ta de atenție romantică. Atracția ta față de cineva special va fi greu de negat acum, deoarece cosmosul te împinge să mergi după dorința inimii tale. Din fericire, astrele vor acționa în favoarea ta în această seară, când Luna se va împrieteni cu favorabilul Jupiter, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a-ți invita îndrăgostitul la o întâlnire sau cel puțin să flirtezi puțin.

♏ SCORPION

Nivelul tău de energie și rezistența personală vor beneficia de un impuls astăzi, când Luna intră în Berbecul înflăcărat și în a șasea ta casă solară. Acest climat cosmic îți va susține, de asemenea, eficiența și motivația la birou, ajutându-te să începi în forță săptămâna de lucru. Te vei simți optimist în ceea ce privește obiectivele tale de sănătate mai târziu în această seară, când Luna se va apropia de Jupiter, oferindu-ți sprijinul cosmic necesar pentru a-ți prioritiza starea de bine. Aceste vibrații vă vor pune, de asemenea, într-o dispoziție generoasă și de ajutor, inspirându-vă să dați o mână de ajutor familiei și prietenilor dvs. acolo unde este nevoie.

♐ SĂGETĂTOR

Te vei plimba în săptămâna de lucru simțindu-te în largul tău astăzi, dragă Săgetătorule, pe măsură ce Luna intră în Berbec și în a cincea ta casă solară. Folosește această energie ca o scuză pentru a aduce un pic de dramatism în look-ul tău, făcând o impresie oriunde te duci cu estetica ta îndrăzneață. Nu te teme să ieși din carapacea ta acum, mai ales în această seară, când Luna se apropie de planeta ta guvernatoare, Jupiter. Norocul va veni pentru orice mic Arcaș care nu-și cere scuze, iar oamenii vor gravita spre autenticitatea ta. Acest dans ceresc vă poate ajuta, de asemenea, să vă prezentați orice ieșire artistică la care ați lucrat, așa că nu vă fie teamă să vă împărtășiți munca.

♑ CAPRICORN

Astăzi vibrațiile vor fi de mare energie, deoarece Luna intră în Berbecul înflăcărat și în a patra ta casă solară. Deși natura optimistă a acestui plasament luminos te poate ajuta să abordezi ziua cu poftă, este posibil să devii, de asemenea, mai sensibilă la emoțiile celorlalți, ceea ce face important să fii atentă la modul în care persoanele din jurul tău îți afectează starea de spirit. Iritabilitatea va fi deosebit de contagioasă, dar încearcă să nu te enervezi dacă colegii sau prietenii tăi par mai bătăioși decât de obicei. Din fericire, vei avea ocazia să îmbrățișezi pacea și să te concentrezi asupra ta în această seară, când Luna se conectează cu Jupiter.

♒ VĂRSĂTOR

Spiritul și limba ta se vor mișca rapid astăzi, deoarece Luna intră în Berbec și în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Deși acest plasament luminos va susține glumele hilare și comentariile geniale, încearcă să nu spui pe nerăsuflate tot ce-ți trece prin cap, sau ai putea spune din greșeală ceva insensibil. Cuvintele tale vor căpăta tracțiune în această seară, când Luna se va împrieteni cu Jupiter expansiv, permițând vocii tale să călătorească. Acest climat cosmic prezintă un mediu ideal pentru a răspândi mesaje importante, deși ar trebui să evitați cu orice preț bârfele, deoarece este posibil să se răspândească dincolo de controlul dvs.

♓ PEȘTI

Ziua va trece repede pentru tine, pe măsură ce Luna intră în Berbec și în a doua ta casă solară. Deși timpul poate zbura, vei avea totuși ocazia să apreciezi prezentul, deoarece astrele conspiră pentru a-ți ridica simțurile și conexiunea cu tărâmurile materiale. O vibrație generoasă vă va găsi în această seară, deoarece Luna se ține de mână cu Jupiter pe cer. Faptele tale bune vor aduce puncte karma importante acum. Adică: cu cât dai mai mult, cu atât mai mult vei primi mai departe. Amintiți-vă doar să folosiți discernământul atunci când arătați bunătate și să evitați personajele manipulatoare sau sumare care ar putea profita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.