Horoscop azi, 24 august. Vești bune pentru toate zodiile

♈ BERBEC

Mici binecuvântări și claritate emoțională pot apărea în mod neașteptat în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna Racului face aspecte cu revoluționarul Uranus. Folosiți această energie ca un semnal cosmic pentru a vă atinge recunoștința, deschizându-vă inima față de frumusețea care vă înconjoară. Plictiseala te-ar putea determina să pui mâna pe telefon în această după-amiază, dar încearcă să nu pierzi prea mult timp derulând feed-urile de socializare. Din fericire, o energie visătoare și inspirată va umple aerul mai târziu în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Neptun, ceea ce face ca acesta să fie un moment ideal pentru a lucra la proiecte creative sau pentru a vă bucura de o sesiune de meditație.

♉ TAUR

Veștile pe care le așteptai s-ar putea manifesta brusc în această dimineață, dragă Taur, când Luna în Rac se conectează cu Nodul Nord și Uranus. Fii atent la semnele subtile și la sincronicitățile care te înconjoară acum, deoarece universul va fi dornic să te lumineze și să te ghideze. Latura ta mistică va ieși la joacă în această seară, când Luna îi va da un sărut vizionarului Neptun, activând sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Folosiți acest climat cosmic pentru a îmbrățișa practicile religioase sau meditative pe care le alegeți, deoarece conectarea cu cealaltă parte se va produce cu mai multă fluiditate.

♊ GEMENI

Te vei simți în sincronizare vibrațională cu lumea din jurul tău în această dimineață, dragă Gemeni, datorită unei conexiuni dulci între Soarele Racului și Uranus. Sincronicități ciudate între subconștientul tău și tărâmurile materiale ar putea intra în joc, ceea ce face din această zi una bună pentru a documenta orice coincidență care te găsește, deoarece ar putea fi codificată cu mesaje de dincolo de văl. Blocajele intuitive se vor dizolva temporar în această seară, când Luna îi va sufla un sărut mistificatorului Neptun, așa că este posibil să vă permiteți o sesiune de meditație profundă sau să vă scoateți cărțile de tarot pentru o discuție serioasă între voi și cealaltă parte.

♋ RAC

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, dragă Rac, formând conexiuni dulci cu Nodul Nord și cu revoluționarul Uranus dis-de-dimineață. Acest climat cosmic te poate ajuta să faci progrese în cadrul tărâmurilor digitale, susținând orice agendă pe care o ai cu prezența ta online. O liniște va umple atmosfera în această seară, când Luna îi va sufla un sărut misticului Neptun, ajutându-vă să vă simțiți mai aliniați cu intuiția și spiritualitatea voastră. Folosește această energie ca o scuză pentru a te apleca spre grație, acordând prioritate oamenilor și activităților care îți aduc cea mai mare împlinire și pace în suflet.

♌ LEU

Luna Racului îi dă un sărut imprevizibilului Uranus în această dimineață, ceea ce ți-ar putea da imboldul necesar pentru a stabili limite cu persoanele dificile care au întrecut măsura cu tine în ultima vreme. Nu vă simțiți prost să trasați linii chiar acum, deoarece astrele vă încurajează să vă acordați prioritate sănătății mentale și emoționale. O energie de curățare va intra în joc în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Neptun, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru o baie de sare sau o meditație purificatoare. Din nefericire, o opoziție dură între Luna și Pluton ar putea amenința să strice aceste vibrații pașnice, ceea ce face important să nu vă abandonați sentimentelor de stres sau autocritică.

♍ FECIOARĂ

Acordă-ți un moment pentru a te verifica cu cei dragi în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna în Rac împarte o conexiune dulce cu Uranus. Acest climat cosmic te va pune în starea de spirit de a răspândi bucurie, iar cei mai apropiați și cei mai dragi vor aprecia faptul că te gândești la ei. O vibrație visătoare, dar cochetă, va umple aerul în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Neptun, care ar putea, de asemenea, să aducă laude prin paginile tale de socializare. Asigură-te doar că te deconectezi de la dispozitivele electronice pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, sau o opoziție între Lună și Pluton ar putea să-ți strice experiența online.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu vă fie teamă să vă aruncați cu greutate pe plan profesional în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna Rac se conectează cu Nodul Nord și cu revoluționarul Uranus. Acest climat cosmic va acționa ca o poartă spre viitor, deși s-ar putea să fie nevoie să vă deschideți câteva uși. O energie inspirațională, dar eficientă, se va manifesta în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Neptun, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a te organiza atunci când vine vorba de proiecte personale. Cu toate acestea, aceste vibrații vor accentua, de asemenea, importanța muncii asidue, așa că nu vă așteptați la nicio pomană majoră din partea universului în acest moment.

♏ SCORPION

Clipele de intuiție te pot face să privești viitorul într-o lumină diferită în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Rac se conectează cu Nodul Nord și cu revoluționarul Uranus. Aceste vibrații vor introduce, de asemenea, mesaje de dincolo de voal, pe măsură ce cealaltă parte te ghidează spre calea ta cea mai înaltă. Ferește-te de epuizarea emoțională în această după-amiază, când Luna ricoșează o energie dezechilibrată de la Saturn, ceea ce ar putea fi deosebit de problematic dacă cineva începe să își descarce problemele asupra ta. Din fericire, vei avea ocazia să te relaxezi și să te reconectezi cu tine însuți în această seară, grație unui aspect dulce între Lună și Neptun.

♐ SĂGETĂTOR

Universul îți va cere să faci curățenie în această dimineață, dragă Arcașule, deoarece Luna în Rac se conectează cu Nodul Nord și cu revoluționarul Uranus. Folosește-te de impulsul acestui climat cosmic pentru a-ți curăța căsuța de e-mail, pentru a-ți sorta biroul, pentru a șterge suprafețele și pentru a goli gunoiul, deoarece universul te încurajează să creezi un spațiu curat și îngrijit pentru a continua săptămâna de lucru. Planificați-vă să petreceți seara acasă pentru a vă răsfăța cu o îngrijire de sine restauratoare, când Luna îi dă un sărut misticului Neptun, introducând o energie de curățare și de sprijin, perfectă pentru a vă reseta inima, mintea și sufletul.

♑ CAPRICORN

Vei avea ocazia să investești în relațiile tale fără să-ți abandonezi identitatea sau independența în această dimineață, datorită unei conexiuni dulci între Luna în Rac și revoluționarul Uranus. Aceste vibrații îți vor da, de asemenea, permisiunea de a te răsfăța cu latura ta nebună, așa că nu te reține dacă simți că vrei să devii ciudat. O ambianță grațioasă și aerisită se va instala în această seară, aducând o lejeritate care este perfectă pentru conversații poetice și flirturi ușoare. Încearcă doar să nu plutești prea departe în timpul interacțiunilor tale, sau ai putea ajunge pe un teritoriu tulbure mai târziu în seara asta, când Luna se opune lui Pluton.

♒ VĂRSĂTOR

Vei avea o șansă de a trece pe deplin peste orice dramă sau traumă care ți-a cântărit pe inimă astăzi, dragă Vărsătorule, datorită unei conexiuni dulci între Luna Rac și revoluționarul Uranus în această dimineață. Acest climat cosmic te va scoate din orice ceață nesănătoasă în care ai plutit în ultima vreme, oferindu-ți șansa de a-ți recupera logica și pragmatismul. O oportunitate de a îmbrățișa luxul se va manifesta în această seară, când Luna se va aspecta cu visătorul Neptun, fiind un moment excelent pentru a evada din lumea mondenă în favoarea unei îngrijiri personale serioase, a relaxării și poate a unor cumpărături online.

♓ PEȘTI

S-ar putea să vrei să faci o sesiune de jurnalism în această dimineață, dragi Pești, deoarece Luna în Rac se conectează cu ingeniosul Uranus. Acest climat cosmic va declanșa idei strălucitoare și concepte noi, deși dacă nu reușești să le documentezi ai putea să le pierzi mai târziu. Afecțiunea ta va fi la mare căutare în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Neptun, atrăgând adorația familiei și a prietenilor tăi. Încearcă doar să nu-ți oferi energia unor persoane care te-ar putea epuiza, sau ai putea începe să te simți epuizat emoțional și mental pe măsură ce ziua se încheie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.