HOROSCOP 4 noiembrie: Berbecii au probleme cu banii, Leii fac planuri de plecare

Astăzi riști să iei decizii pripite, iar răbdarea îți va lipsi din plin din cauza conjuncției Mercur-Pluton. Uite ce spun astrele despe fiecare dintre zodii.

 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ești foarte dinamic iar nivelul tău de energie atinge cote maxime. Trebuie să ai grijă însă, la finalul zilei este posibil să fii foarte obosit. Așa că nu încerca să muncești prea mult, pentru că sănătatea ta poate avea de suferit mai târziu. Situația materială îți va face câteva probleme la sfârșitul zilei, dar tot ce trebuie să faci este să fii mai organizat.

 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Încearcă să nu reacționezi ghidat de primul impuls. Astăzi ar fi bine să nu iei decizii sausă mergi la întâlniri importante, ci să stai cât mai retras. Ești foarte obosit nu numai din punct de vedere fizic, dar și sufletul tău este încărcat cu astfel de stări. Este posibil să afli ceva ce nu știai despre un coleg e serviciu sau un partener de afaceri. Nu încerca să iei nicio decizie, doar odihnește-te, iar la sfârșitul zilei te vei simți mai bine.

 

FOLLOW ME

 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Prietenii si protectorii sunt subiectele tale favorite de astazi. Se pare ca primesti multa sutinere din partea acestora, dar ți se și cere un fel de plată. Unele relații mai vechi se pot strica definitiv. Evită conflictele, comunică strictul necesar și discerne cu atenție ce relații dorești să păstrezi în continuare în viața ta. Poți afla informații neplăcute legate de cineva pe care îl considerai prietenul tau de suflet. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Va fi o zi diferită la serviciu. Este posibil să se stârnească niște discuții cu șeful tău, și să nu împărțiți aceleași păreri. Ai familia aproape și în această perioadă, dar nu așa cum ți-ai fi dorit tu. Cel mai bine ar fi să stai retras-întrucât din punct de vedere al comunicării nu ești prea eficient astăzi- ca să eviți eventuale conflite.

 Leu (23 iulie – 22 august)

Astăzi te gândești foarte mult la plecatul în străinătate, fie pentru studii, fie în alte interese. Poți începe rapid planul de călătorie, dar acesta se poate schimba la fel de repede, deci așteaptă-te mereu la turnuri imprevizibile. Dacă este însă necesar să pleci într-o călătorie, verifică cu mai multă grijă detaliile călătoriei. Astăzi este bine să eviți luarea deciziilor, semnarea unor acte sau examenele.

 Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Astăzi îți este recomandat să te concentrezi pe lucruri materiale, mai ales asupra celor pe care le împarți și le ai la comun cu cineva. Riști să fii surprins de apariția neînțelegerilor pe acest plan și poți să fii supus unor neplăceri la care nu te-ai așteptat, așa că nu vei știi nici cum să controlezi situația.

 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Astăzi vei fi concentrat pe relația de cuplu, care este destul de dinamică și îți ocupă destul de mult timp. Ai grijă însă, pentru că pe lângă relația amoroasă reușită pe care o ai, riști să pierzi alte relații mai vechi de prietenie. Dacă ai un partener de afaceri, sau în diverse proiecte, ziua îți poate fi umbrită de neînțelegerile cu ei. Verifică constant dezvoltarea proiectului ca să eviți ulterioare probleme.

 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astăzi vei fi ocupat cu dusul la bun sfârșit a unor sarcini de la serviciu. Probabil tot aceste sarcini vor duce la acumularea de stres și tensiuni între tine și colegii de muncă. Poți să ai apoi probleme de sănătate, așa că încearcă să nu te neliniștești foarte tare.

 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Deși anumite relații sentimentale riscă să se rupă definitiv, nici măcar asta nu îți distruge cheful de distracție. Fii totuși mai atent la relațiile cu cei apropiați, ca mai apoi să nu ai regret. Ocupă-ți timpul folosindu-te de crativitate, de care nu duci lipsă deloc în ultima perioadă.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astăzi poți face schimbări legate de designul interior al casei tale, sau poți alege chiar să îți cumperi o nouă locuință. Dar evită să iei astăzi decizii importante. Îți este recomandat să verifici sursele de foc din imobil.

 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astăzi nu prea ai timp să te odihnești, vei sta mai mult plecat de acasă. Ești înconjurat de familie sau prieteni, însă discuțiile dintre voi pot fi contradictorii și asta te poate supăra. Astăzi este o zi bună însă să iei decizii pe planul educației.

 Pești (19 februarie – 20 martie)

Astăzi poți deveni destul de risipitor când vine vorba de veniturile tale. Îți este recomandat însă să îți organizezi mai bine cheltuielile indispensabile, și să le pui în balanță cu veniturile tale. De asemenea, poate fi o zi bună să negociezi salariul la locul la muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.